Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Πολυ ησυχια εχει πέσει ρε παιδια...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Μάλλον είναι κάτι σαν την ησυχία πριν την καταιγίδα... '' την καταιγίδα προσλήψεων''... 
.
.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Χαχαχαχαχα, σιγουρα γιαυτο χαχαχαχαχα...
τετοια καταιγίδα ας ειναι και ας έρθει ξαφνικά
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:τετοια καταιγίδα ας ειναι και ας έρθει ξαφνικά
Ξαφνικη καταιγιδα σαν της ερημου... καθε 30 χρονια... σαν το καλο κρασι

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν φέτος το διάστημα 2011 Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποια προκύρηξη για το Λιμενικό;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Ζωή έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν φέτος το διάστημα 2011 Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποια προκύρηξη για το Λιμενικό;
Παιξε τζοκερ... Πιστευω πως εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το κερδισεις απ' το να βγει προκηρυξη
- greko_27
- Υποστράτηγος
Τελικα μετα απο πολλoυς κοπους και βασανα πηρε τελικα εγκριση η νεα προκηρυξη για το ΛΣ. Αφορα μολις 587 ατομα. Αναλυτικα:1) Δοκιμοι Σημαιοφοροι=60 θεσεις
2) Ανθυποπλοιαρχοι Τεχνικοι=40 θεσεις
3) Ανθυποπλοιαρχοι Οικονομικων=5 θεσεις
4) Ανθυποπλοιαρχος Ιατρος=1 θεση
5) Δοκιμοι Υπαξιωματικοι=181 θεσεις
6) Δοκιμοι Λιμενοφυλακες=300 (η προσληψη τους θα ολοκληρωθει μετα τις 31/12/2011)
Η επιλογη των υποψηφιων για τους λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους θα γινει με την μεθοδο των αντικειμενικων κριτηριων (μορια) συμφωνα με το τελευταιο νομοσχεδιο που αφορα την συσταση του αρχηγειου για το ΛΣ.
Εδω μπορειτε να δειτε την σχετικη αποφαση 33/2006: http://www.docstoc.com/docs/document-preview.aspx?doc_id=83329109
2) Ανθυποπλοιαρχοι Τεχνικοι=40 θεσεις
3) Ανθυποπλοιαρχοι Οικονομικων=5 θεσεις
4) Ανθυποπλοιαρχος Ιατρος=1 θεση
5) Δοκιμοι Υπαξιωματικοι=181 θεσεις
6) Δοκιμοι Λιμενοφυλακες=300 (η προσληψη τους θα ολοκληρωθει μετα τις 31/12/2011)
Η επιλογη των υποψηφιων για τους λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους θα γινει με την μεθοδο των αντικειμενικων κριτηριων (μορια) συμφωνα με το τελευταιο νομοσχεδιο που αφορα την συσταση του αρχηγειου για το ΛΣ.
Εδω μπορειτε να δειτε την σχετικη αποφαση 33/2006: http://www.docstoc.com/docs/document-preview.aspx?doc_id=83329109
Ρε αρχηγε μην αρπαζεσαι ε. Φ θέλω να γινω από περιέργεια ρωτάω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Μαιρούλα IP:46.12.103.128
Πολίτισα IP:77.49.213.146
Μαιρούλα χτες το βράδυ ΙP 77.49.213.146
Τα μηνύματα τα διέγραψα
Σιμεών για πλάκα το είπα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τα κριτήρια μοριοδότησης γιατί είναι πρώτη φορά που μετά από χρόνια θα ξαναμπεί αυτό το σύστημα
Πολίτισα IP:77.49.213.146
Μαιρούλα χτες το βράδυ ΙP 77.49.213.146
Τα μηνύματα τα διέγραψα
Σιμεών για πλάκα το είπα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τα κριτήρια μοριοδότησης γιατί είναι πρώτη φορά που μετά από χρόνια θα ξαναμπεί αυτό το σύστημα
- greko_27
- Υποστράτηγος
Γιατι οποτε προκειτε να βγει προκ για το λιμενικο πρωτες απο ολες οι γυναικες μπαινουν και ρωτανε; Ρε παληκαρια (αντρες) δεν σας ενδιαφερει να μπειτε στο σωμα... Στο 40% εφτασε το ποσοστο των γυναικων... Αντε φτανει πια...
... Ημαρτον...

Μια ερωτηση εχω! Ειμαι 26 ετων, εχω τελειωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις αλλα οχι ακομη το πτυχιο ΑΕΙ το οποιο καλως εχοντων των πραγματων το παιρνω το Σεπτεμβρη. Θα κανω αιτηση για υπαξιωματικος; Μετα τη ληψη πτυχιου μπορω να παω για Ανθυποπλιαρχος πιο γρηγορα ή θα πρεπει να περιμενω (ποσα χρονια;) για να παω; Α! Ξεχασα! Ειμαι παιδι πολυτεκνης οικογενειας, μετραει αυτο καπου; Ευχαριστω!
- greko_27
- Υποστράτηγος
erwtisi έγραψε:Μια ερωτηση εχω! Ειμαι 26 ετων, εχω τελειωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις αλλα οχι ακομη το πτυχιο ΑΕΙ το οποιο καλως εχοντων των πραγματων το παιρνω το Σεπτεμβρη. Θα κανω αιτηση για υπαξιωματικος; Μετα τη ληψη πτυχιου μπορω να παω για Ανθυποπλιαρχος πιο γρηγορα ή θα πρεπει να περιμενω (ποσα χρονια;) για να παω; Α! Ξεχασα! Ειμαι παιδι πολυτεκνης οικογενειας, μετραει αυτο καπου; Ευχαριστω!
Μπορεις να δωσεις για λιμενοφυλακας αλλα και στην κατηγορια ΔΕ (Δευτεροβαθμια εκπαιδευση) για υπαξ. Στους υπαξ εχεται δικαιωμα να διαλεξετε μονον 1 κατηγορια... Ή ΠΕ, ή ΤΕ ή ΔΕ (Γεν Σειρα) ή ΔΕ (Ειδ Δυναμεις), ή κλπ κατηγοριες. Ειπαμε εαν περασεις υπαξ θα περασεις με το απολυτηριο λυκειου και θα γινεις αξιωμ σε 12 ετη... Μονον οι αποφοιτοι των ΑΕΙ και οι διπλωματουχοι ΑΕΝ αποφοιτοι της ΣΔΥΛΣ προαγονται λιγο ποιο γρηγορα απο τους υπολ αποφ των ΤΕΙ και λυκειου (σε ορισμενους βαθμους) και μονον στην περιπτωση που οι μεν 1οι υπηρετουν σε συγκεκριμενες υπηρεσιες και οι μεν 2οι σε πλωτα σκαφη (πχ για ΑΕΙ και ΑΕΝ 1 ετος ως ανθυπασπιστης-οι υπολοιποι περισσοτερο).
Σε Ποσοστο 10% των συνολικων θεσεων που προκηρυσονται εισαγονται πολυτεκνοι και τριτεκνοι.
Εαν παρεις το πτυχιο σου πριν βγει η προκ μπορεις να δωσεις στην κατηγορια ΠΕ στους υπαξ.Το μεγαλυτερο ποσοστο (60 με 70%) θεσεων στις προκ των υπαξ το καταλαμβανουν πτυχιουχοι ανωτατων, τεχνολογικων ιδρυματων και αεν. Το υπολοιπο οι αποφοιτοι λυκειου. Επισης το 1/3 των θεσεων το καταλαμβανουν οι ηδη υπηρετουντες Λιμενοφυλακες.
ΥΓ. Με βαση την ηλικα σου σε παιρνει ανετα να δωσεις και λφ
Ποτε πιστευεις πως θα βγει για το λιμενικο; Κοντα με τους ε. Φ κλπ?
Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για αιτηση οσον αφορα για λιμενοφυλακεςαλλα και στην κατηγορια ΔΕ (Δευτεροβαθμια εκπαιδευση) για υπαξ. Που μπορω να απευθυνθω για να μαθω περισσοτερα; Που μπορω να καταθεσω και τι χρειαζεται και ποια ειναι τα κριτηρια; Αν μπορειτε να με ενημ θα ημουν ευγνωμων! Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες