Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πολυ ησυχια εχει πέσει ρε παιδια...
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fotofinish »

Μάλλον είναι κάτι σαν την ησυχία πριν την καταιγίδα... '' την καταιγίδα προσλήψεων''... ΕικόναΕικόνα.Εικόνα.Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Χαχαχαχαχα, σιγουρα γιαυτο χαχαχαχαχα...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

τετοια καταιγίδα ας ειναι και ας έρθει ξαφνικά
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:τετοια καταιγίδα ας ειναι και ας έρθει ξαφνικά

Ξαφνικη καταιγιδα σαν της ερημου... καθε 30 χρονια... σαν το καλο κρασιΕικόνα

Ζωή

Δημοσίευση από Ζωή »

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν φέτος το διάστημα 2011 Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποια προκύρηξη για το Λιμενικό;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ζωή έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν φέτος το διάστημα 2011 Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποια προκύρηξη για το Λιμενικό;

Παιξε τζοκερ... Πιστευω πως εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να το κερδισεις απ' το να βγει προκηρυξη
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Τελικα μετα απο πολλoυς κοπους και βασανα πηρε τελικα εγκριση η νεα προκηρυξη για το ΛΣ. Αφορα μολις 587 ατομα. Αναλυτικα:1) Δοκιμοι Σημαιοφοροι=60 θεσεις

2) Ανθυποπλοιαρχοι Τεχνικοι=40 θεσεις

3) Ανθυποπλοιαρχοι Οικονομικων=5 θεσεις

4) Ανθυποπλοιαρχος Ιατρος=1 θεση

5) Δοκιμοι Υπαξιωματικοι=181 θεσεις

6) Δοκιμοι Λιμενοφυλακες=300 (η προσληψη τους θα ολοκληρωθει μετα τις 31/12/2011)

Η επιλογη των υποψηφιων για τους λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους θα γινει με την μεθοδο των αντικειμενικων κριτηριων (μορια) συμφωνα με το τελευταιο νομοσχεδιο που αφορα την συσταση του αρχηγειου για το ΛΣ.

Εδω μπορειτε να δειτε την σχετικη αποφαση 33/2006: http://www.docstoc.com/docs/document-preview.aspx?doc_id=83329109

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε αρχηγε μην αρπαζεσαι ε. Φ θέλω να γινω από περιέργεια ρωτάω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μαιρούλα IP:46.12.103.128

Πολίτισα IP:77.49.213.146

Μαιρούλα χτες το βράδυ ΙP 77.49.213.146

Τα μηνύματα τα διέγραψα

Σιμεών για πλάκα το είπα, δεν γνωρίζουμε ακόμα τα κριτήρια μοριοδότησης γιατί είναι πρώτη φορά που μετά από χρόνια θα ξαναμπεί αυτό το σύστημα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γιατι οποτε προκειτε να βγει προκ για το λιμενικο πρωτες απο ολες οι γυναικες μπαινουν και ρωτανε; Ρε παληκαρια (αντρες) δεν σας ενδιαφερει να μπειτε στο σωμα... Στο 40% εφτασε το ποσοστο των γυναικων... Αντε φτανει πια... Εικόνα... Ημαρτον...
erwtisi

Δημοσίευση από erwtisi »

Μια ερωτηση εχω! Ειμαι 26 ετων, εχω τελειωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις αλλα οχι ακομη το πτυχιο ΑΕΙ το οποιο καλως εχοντων των πραγματων το παιρνω το Σεπτεμβρη. Θα κανω αιτηση για υπαξιωματικος; Μετα τη ληψη πτυχιου μπορω να παω για Ανθυποπλιαρχος πιο γρηγορα ή θα πρεπει να περιμενω (ποσα χρονια;) για να παω; Α! Ξεχασα! Ειμαι παιδι πολυτεκνης οικογενειας, μετραει αυτο καπου; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

erwtisi έγραψε:Μια ερωτηση εχω! Ειμαι 26 ετων, εχω τελειωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις αλλα οχι ακομη το πτυχιο ΑΕΙ το οποιο καλως εχοντων των πραγματων το παιρνω το Σεπτεμβρη. Θα κανω αιτηση για υπαξιωματικος; Μετα τη ληψη πτυχιου μπορω να παω για Ανθυποπλιαρχος πιο γρηγορα ή θα πρεπει να περιμενω (ποσα χρονια;) για να παω; Α! Ξεχασα! Ειμαι παιδι πολυτεκνης οικογενειας, μετραει αυτο καπου; Ευχαριστω!

Μπορεις να δωσεις για λιμενοφυλακας αλλα και στην κατηγορια ΔΕ (Δευτεροβαθμια εκπαιδευση) για υπαξ. Στους υπαξ εχεται δικαιωμα να διαλεξετε μονον 1 κατηγορια... Ή ΠΕ, ή ΤΕ ή ΔΕ (Γεν Σειρα) ή ΔΕ (Ειδ Δυναμεις), ή κλπ κατηγοριες. Ειπαμε εαν περασεις υπαξ θα περασεις με το απολυτηριο λυκειου και θα γινεις αξιωμ σε 12 ετη... Μονον οι αποφοιτοι των ΑΕΙ και οι διπλωματουχοι ΑΕΝ αποφοιτοι της ΣΔΥΛΣ προαγονται λιγο ποιο γρηγορα απο τους υπολ αποφ των ΤΕΙ και λυκειου (σε ορισμενους βαθμους) και μονον στην περιπτωση που οι μεν 1οι υπηρετουν σε συγκεκριμενες υπηρεσιες και οι μεν 2οι σε πλωτα σκαφη (πχ για ΑΕΙ και ΑΕΝ 1 ετος ως ανθυπασπιστης-οι υπολοιποι περισσοτερο).
Σε Ποσοστο 10% των συνολικων θεσεων που προκηρυσονται εισαγονται πολυτεκνοι και τριτεκνοι.
Εαν παρεις το πτυχιο σου πριν βγει η προκ μπορεις να δωσεις στην κατηγορια ΠΕ στους υπαξ.Το μεγαλυτερο ποσοστο (60 με 70%) θεσεων στις προκ των υπαξ το καταλαμβανουν πτυχιουχοι ανωτατων, τεχνολογικων ιδρυματων και αεν. Το υπολοιπο οι αποφοιτοι λυκειου. Επισης το 1/3 των θεσεων το καταλαμβανουν οι ηδη υπηρετουντες Λιμενοφυλακες.

ΥΓ. Με βαση την ηλικα σου σε παιρνει ανετα να δωσεις και λφ
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

Ποτε πιστευεις πως θα βγει για το λιμενικο; Κοντα με τους ε. Φ κλπ?
greekwoman_86

Δημοσίευση από greekwoman_86 »

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για αιτηση οσον αφορα για λιμενοφυλακεςαλλα και στην κατηγορια ΔΕ (Δευτεροβαθμια εκπαιδευση) για υπαξ. Που μπορω να απευθυνθω για να μαθω περισσοτερα; Που μπορω να καταθεσω και τι χρειαζεται και ποια ειναι τα κριτηρια; Αν μπορειτε να με ενημ θα ημουν ευγνωμων! Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες