Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από greko_27 »

Giannis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κ΄τι αν γνωρίζετε φυσικά να μου απαντήσετε. Γνωρίζω ότι θέλει μέσον για να δουλέψεις σε κότερα όμως η απορία μου είναι η εξής: Έστω ότι βρήσκεις κότερο μπαρκάρεις για συγκεκριμένους μήνες και μετά βγαίνεις και μέτα ξανά τους ενημερώνεις ότι θέλεις να μπαρκάρεις όπως γίνεται δλδ και στα cargo ή δουλεύεις συνέχεια; Ευχαριστώ πολύ!

Υπαρχουν ιδιωτικα κοτερα που δουλευεις συνεχεια ολο το χρονο... Υπαρχουν ομως και εταιρειες που νοικιαζουν κοτερα κυριως κατα την καλοκαιρινη περιοδο για τουριστικους λογους κτλπ...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Λοιπον θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα και ενα προβληματισμο μου.1. Για τα κρουαζιεροπλοια στα ελληνικα τουλαχιστον, ο χρονος ξεκουρασης απο το ενα ταξιδι στο αλλο ποσος μπορει να ειναι; Και 2. Γιατι να μην υπαρχουν τουλαχιστον για τα κρουαζιεροπλοια μεγαλυτερα κενα απο το ενα ταξιδι στο αλλο ωστε να χωρεσουν και αλλοι αξιωματικοι που θα δουλεψουν εκτος απο αυτους που ειναι ηδη. Βαση του οτι εχουν και μεγαλυτερη ζητηση τα κρουαζιεροπλοια και να ικανοποιηθουν οσοι περισσοτεροι γινεται.
john

Δημοσίευση από john »

Γινεται καποιος που θα βγει ως καπετανιος να μην μπορει να βρει δουλεια η να δυσκολευτει πολυ; Στο μελλον θα εχει δουλεια η θα ειναι δυσκολα;
ιωαννης

Δημοσίευση από ιωαννης »

Μεγαλη ζητηση για Μηχανικους και χρημα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τους Πλοιάρχους, βέβαια για την ζήτηση άσε με να κρατάω τις επιφυλάξεις μου.

Τυχαία πέρυσι τόση διαφήμιση για τις σχολές; Δεν νομίζω! Εικόνα

john

Δημοσίευση από john »

Παιζει σαν καπετανιος μετα να μην βρισκω δουλεια; Η να δυσκολευτο πολυ?
Anonymous

Παιδιά η Προκήρυξη Βγήκε αλλά δεν γράφει αν η φοίτηση θα είναι εσωτερική ή εξωτερική για τα κορίτσια όπως ήταν Πέρσι! Πότε θα μάθουμε;
Anonymous

Παιδια ας με βοηθήσει καποιος θελω να μπω εμπορικο ναυτικο αλλα ακουω απο παιδια οτι δυσκολευονται να βρουν εταιρια ως καπετανιοι και μερικοι τα παρατουν γιατι δεν βρισκουν δουλεια οχι γιατι δεν το αντεχουν. Εχω αχωθει πολυ οποιος μπορει ας μου απαντησει! Ευχαριστω!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ας πας για Μηχανικός θα βρείς δουλειά γιατί εκεί είναι που υπάρχει μεγάλη έλλειψη.
Anonymous

Για καπετανιος ενδιαφερομαι θα εχω η θα εχει δουλεια στο μελλον; Αν οχι να ξερω. Με εχει πιασει το αχος. Γιατι ακουω απο παιδια που δινουν παλι με το 10% γιατι δεν ειχαν δουλεια ως καπετανιοι! Ισχυει αυτο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στους Πλοιάρχους ναι υπάρχει κορεσμός. Οι Μηχανικοί όμως βρίσκουν δουλειά.

Στο Εμπορικό Ναυτικό πάντα υπάρχει δουλειά και σε περιοδους κρίσης δεν επηρεάζεται τόσο όσο εν συγκρίσει με άλλους κλάδους της Οικονομίας.
Anonymous

Ευχαριστο πολυ φιλε μου για τις απαντισεισ! Η γνωμη σου ποια ειναι να παω σαν καπετανιος η οχι;
δηλάδη μπορει και να μην βρισκω καθολου δουλεια;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτό είναι δική σου επιλογή. Προσωπικά δεν γνωρίζω περισσότερα για το Εμπορικού Ναυτικού.

Mπορείς να διαβάσεις τα ανάλογα θέματα και μηνύματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη ενότητα του forum.Εικόνα
Anonymous

Διαβασα και αυτα που καταλαβα ειναι οτι εχει δουλεια σιγουρι αλλα εξω ακουω παιδια που τελιωσαν και ξαναδινουν γιατι δεν βρισκουν εταιρια να μπαρκαρουν!
sea_bandit

Δημοσίευση από sea_bandit »

Θα ηθελα να ρωτησω κατι... Ακραιο αλλα ισως εφικτο (λεμε τωραΕικόνα)
τι θα χρειαζοταν για να δουλεψεις ειτε ως μηχανικος ειτε ως πλοιαρχος σε ενα κρουαζιεροπλοιο; Βλεπε Oasis Of The Seas;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες