Το φεκ εννοείςEnoplos Frouros έγραψε:Σε λίγο καιρό πιστεύω θα σκάσει η προκήρυξη. Για να μάθουμε τι γίνεται με την μοριοδότηση.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ουσιαστική αλλαγή. Η γνώμη μου είναι ότι θα παίξει β2 υποχρεωτικό στα αεροδρόμια...
-
- Λοχαγός
Δεν ξέρω μετά την οππι όλα τα περιμένω. Προσωπικά πιστεύω ότι τα κριτήρια θα είναι ίδια με το 2020. Ίσως αλλάξει το όριο ύψους λόγω ΣτΕ. Τώρα για Β2 υποχρεωτικό στα αεροδρόμια δεν νομίζω να το βάλει.
Glock 19
Η μοριοδοτηση μπορεί να είναι και ίδια με της οππι, αλλά χωρίς πτυχία και ecdl.Στα αεροδρομια θα μπορούσε όμως να βάλει ecdl.
-
- Λοχαγός
Όπως στην προκήρυξη της ΤτΕ που έβαλε Β2 και 3 ενότητες ecdl.
Glock 19
Το θέμα μάγκες είναι να βγει κ να μη μπει συρτάρι.
Τώρα να βάλει αγγλικά κ Η/Υ είναι πολύ πιθανόν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Ναι θα βαλει και χειριστής drone για να το κατευθύνουν οι συνοριοφυλακες ορισμενου χρονου, για να βρισκουν πιο γρήγορα τους παράνομους! Χαλαρώστε ουτε αγγλικά ουτε ecdl Θα βαλει για τους σφοχ... Για γέλιο και μόνο που το σκέφτεστε ειναι
-
- Λοχαγός
Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατι είναι ευρωπαϊκά κονδύλια.NLOK10 έγραψε:Το θέμα μάγκες είναι να βγει κ να μη μπει συρτάρι.
Glock 19
-
- Λοχαγός
Ίσως στις θέσεις για τα αεροδρόμια να μπουν ως προαπαιτουμενα. Περιμένουμε φεκ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.NLOK10 έγραψε:Τώρα να βάλει αγγλικά κ Η/Υ είναι πολύ πιθανόν
Glock 19
Και εγώ εκεί ποντάρω σε αυτό που λεςEnoplos Frouros έγραψε:Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατι είναι ευρωπαϊκά κονδύλια.NLOK10 έγραψε:Το θέμα μάγκες είναι να βγει κ να μη μπει συρτάρι.
Παιδιά οι προκυρηξης θα είναι ίδιες όπως το 2020 δεν πρόκριτε να αλλάξουν τα κριτήρια ξεκολατε πάτε διαβάστε την περσινή προκυρηξη δεν θα αλλάξει τίποτα συνοριοφύλακες θα είστε και θα κάνετε σκοπετα και περίπολα δεν βάζει προαπαιτούμενα αγγλικά ακόμα και στα αεροδρόμια τα ίδια καθήκοντα θα κάνετε τους ελέγχους και την χαρτούρα θα τα κάνουν οι πιο υψηλόβαθμοι
Άραξε Τόνυ φιλε, απόψεις λέμε... Και στην ΟΠΠΙ έτσι λέγαμε και ένα απόγευμα ο ΣΚΑΪ έσκασε είδηση 1000 μόρια στα πτυχία.Tony 99 έγραψε:Παιδιά οι προκυρηξης θα είναι ίδιες όπως το 2020 δεν πρόκριτε να αλλάξουν τα κριτήρια ξεκολατε πάτε διαβάστε την περσινή προκυρηξη δεν θα αλλάξει τίποτα συνοριοφύλακες θα είστε και θα κάνετε σκοπετα και περίπολα δεν βάζει προαπαιτούμενα αγγλικά ακόμα και στα αεροδρόμια τα ίδια καθήκοντα θα κάνετε τους ελέγχους και την χαρτούρα θα τα κάνουν οι πιο υψηλόβαθμοι
Γνωρίζει καποιος αν γίνεται μετάθεση ; Αν πχ σε πάρουν αεροδρόμιο μπορείς να πάρεις μετάθεση για άλλη περιοχή εκτός Αθήνας ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης