Ρε ΝΤΙΝΟ πάτα το λίνκ που σου δίνει η κοπέλα πιο πάνω να στο βγάλει. Όσο για αυτούς που το διάβασαν ήδη είναι μια ανακοίνωση απλά που σας λέει ποια θα είναι η διαδικασία και ουσιαστικά μας προετοιμάζει για τα τελικά αποτελέσματα. Έχετε το νού σας Στρατιώτες.
Εμένα πάλι όχι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, αφού όταν μπήκα στην σελίδα του Στρατού Ξηράς λέω ' Ά βγήκαν; Μας έβγαλαν την παναγία, για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε'. Και τελικά πάλι πιάσαμε κάτι άλλο...
Συμφωνα με το λινκ που εδωσε το σαυρακι διαβασε τι λεει "με τον αριθμο ταυτοτητας" Αντε γεια ρε πουλημενοι! Ετσι ειναι η διαφανεια; Που ειναι οι πινακες που θα ηταν αναλυτικοι με ονοματεπωνυμο κ με μορια;
Σιγα μη βγουν σαββατο βραδυ ρε παιδια... Καποιος χειριστης που ετοιμαζει τη σελιδα των αποτελεσματων κατα λαθος θα την εμφανισε για λιγο και μολις το αντιληφθηκε την εξαφανισε αμεσως... Παντως δειχνει οτι ειναι ετοιμοι με το παρουν τη διαταγη να τα βγαλουν αμεσα.
Ρε μάγκες το καλό είναι ότι βγήκε η ανακοίνωση και είμαστε πρό των πυλών των αποτελεσμάτων. Αυτό θα πρέπει πιστεύω να μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Άντε καλή επιτυχία σε όλους μας.
Πριν απο λιγες μερες ειχα μια διαφορετικη γνωμη με ενα φιλο και τελεικα ειχε δικαιο, δε θυμαμαι με ποιον ακριβως. Οσο για αυτα που γραφετε εσεις οι ανωνυμοι, που εγω πιστευω οτι ειναι ενας ο συγκεκριμενος με αλλα ονοματα, πρεπει να τον εχει καταφαει το αγχος και να μη μπορει να λειτουργησει γενικα. Το παληκαρι η η κοπελα φαινεται οτι δε την παλευει αλλο και τρελαινεται και φυσικα βρισκει αντιδοτο ς αυτους που του/της δινουν σημασια και νοιωθει οτι κοροιδευει καποιους εδω μεσα... Τουλαχιστο αυτοι που του/της δινουν σημασια ας μη τα παιρνουν σοβαρα και ας κανουν και λιγο χιουμορ. Απ οτι φαινεται οπως ειχα εκτιμησει προσωπικα και μονο χωρις να μου πει ενας και αλλος και 2 βουλευτες κλπ, οτι μετα την ψηφιση του προυπολογισμου θα βλεπαμε κατι καλο σχετικα με τ αποτελεσματα. Ας ειναι οσο πιο συντομα γινεται και θα δουμε. Φαγαμε το γαιδαρο κ εμεινε η ουρα. Υπομονη λιγο Ακομη