Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μπηκα 5 παρα 2 για να σας διαβασω ολους ακριβος κ να κανω ενα τσιγαρο τωρα ηρθα στην σελιδα την τελευταια.. χαχα τι κανατε εδω βρε μελλοντικοι εφ και μη μελλοντικοι;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Wolver δεν γίνεται ένα forum να ανοίξει για κάθε λέξη που λέμε εδώ μέσα καινούργιο topic... Ότι αφορά την προκυρηξη θα λέγεται σε 1... Εδώ οι πιο πολλοί λέτε πόσα μόρια έχει ο κάθε ένας για να δείτε που θα είστε στον πίνακα... Πέρα από τα μόρια είναι και άλλα από πίσω... Ενημέρωση γίνεται από ένα topic και όχι από 10
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Diogenis Εννοειται να τα κανεις τα χαρτια σου. Κανενας δεν ξερει που θα φτασει η βαση και ποσοι θα κοπουν !
-
- Λοχαγός
Diogenis έγραψε:Εντάξει Ι ΜΑΚ και wolver ευχαριστώ για τις απαντήσεις εγώ μπορεί να συγκεντρώνω πολύ λίγα μόρια 1520 αλλά θα τα κανω τα χαρτιά μου ποτέ δεν ξες τι γίνεται μπορεί πολλοί με υψηλά μόρια να κοπούν στα αθλήματα και στις ιατρικές εξετάσεις οπότε μπορεί να μην έχω σχεδόν καθόλου ελπίδες αλλά θα κάνω τα χαρτιά μου μπορεί να φανώ τυχερός.
Καντά αγόρι μου... Εδώ τα έκανε άλλος με 1000 μόρια μόνο εσύ που έχεις 1500 δεν θα τα κάνεις; Καντά και ότι γίνει έγινε... Δεν χάλασε και ο κόσμος επηδη έκανες μια προσπάθεια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Επίσης Διογένη βγάλε διπλώματα άμα μπορείς οικονομικά... Αν τυχών σπάσει η προκήρυξη να είσαι καλύτερα για του χρόνου
-
- Λοχαγός
Βγάλτε ότι χαρτιά είναι τώρα και άμεσα... Πιέστε και της σχολές οδηγών να σας δώσουμε προτεραιότητα
Bill931 θα βγάλω και δίπλωμα για μοτοσικλέτα που πιάνει 300 μόρια μπορεί και για πτυχίο στα αγγλικά σκέφτομαι μέχρι το advance που πιάνει 200 μόρια σύνολο 500 επιπλέον θα έχω σε μια ενδεχόμενη μελλοντική προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς τώρα από που αλλού να προσπαθήσω να συγκεντρώσω μόρια δεν ξέρω ίσως από δίπλωμα φορτηγού η κάτι άλλο δεν ξέρω γιατί δεν έχω και πολλά λεφτά.
Diogenis τι ηλικια εχεις;
-
- Λοχαγός
Κατηγορίας Γ βγάλε άμα μπορείς οικονομικα
Xanthos είμαι 22 ετών γιατί ρωτάς;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Diogenis Μπορεις να ξαναδωσεις πανελληνιες αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα. Η σχολη Αστυφυλακων ειναι μεχρι τα 26. Αν παλι δεν μπορεις εννοειται πως κατσε μαζεψε μορια για μελλοντικες προκηρυξεις. Οπως και να χει καλη σου επιτυχια.
Καλησπέρα ! Το Α2 είπατε είναι 300 μόρια ; Σίγουρα; Αν ισχύει πάω στα 2710
Επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται ειτε μπεις τωρα εφ ειτε βγαλει αργοτερα η καποια αλλη θεση πχ αν σε ενδιαφερει γενικα για δημοσιο βγαλε αυτα τα 2 που ειπες κ βγαλε αν μπορεσεις σιγα σιγα φυσικα κ ενα διπλωμα γ κατηγοριας!! επειδη εχεις χρονια μπροστα σου κ δεν ξερεις ποτε τι γινεται.. θα μ πεις κ εμεις περινεναμε κ να τι ειδαμε 8 χρονια εκανε.. αλλα ετυχε πεσαμε κ σε... παντος οτι κ να εχεις ειτε για προκυρηξη ειτε οχι ειναι καλο για εσενα κ ενα θετικο κ για τον ιδιοτικο τομεα.. οτι γνωση κ να εχεις εσενα θα βοηθησει!!! φιλικα παντα
-
- Λοχαγός
Εφόσον είσαι τόσο μικρός δοκίμασε και για πανελλήνιες μην πάθεις όπως πχ εγώ που έφτασα 29 και δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής
Το ξέρω ότι η σχολή αστυφυλάκων είναι μέχρι τα 26 αλλά δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώνω φροντιστήρια μου είναι αδύνατον για αυτό προσπαθώ να συγκεντρώσω μόρια για μελλοντικές προκηρύξεις στην αστυνομία γιατί είναι το όνειρο μου να γίνω αστυνομικός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες