Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Κ εμενα με 2320 που με καλεσαν και πηγα μου ειπαν οτι είναι γενικα μπορει να είμαι κα 8.000 θεση απλα για την θέση
Ρε συμεων ολο το καιρο δεν εβγαινες απο το φορουμ τωρα που σε καλεσαν εξαφανιστηκεσ?
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Παιδες στην περιπτωση που στις 13 Νοεμβριου προκηρυχθουν εκλογες ξερετε τι εχει να γινει; ΠΑΓΩΝΟΥΝ όλες οι Προκυρηξεις, οπως εγινε το 2009 με τις Προκ των ΕπΟπ στις οποιες θεωρω οτι εγιναν αδικιες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Σιμεων σιγα μην κατσουν να χαλανε τζαμπα χαρτι και γι αυτους που δεν Ειναι ουτε καν υποφηφιοι επιλαχωντεςΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κ εμενα με 2320 που με καλεσαν και πηγα μου ειπαν οτι είναι γενικα μπορει να είμαι κα 8.000 θεση απλα για την θέση
Παιδια, αν θελετε διαβαστε σας παρακαλω και τα προηγουμενα μηνυματα. Μην ξαναγραφω τα ιδια. Κληρωση γινετε και για τους επιτυχοντες αλλα και για τους επιλαχοντες. Με την κληρωση διαμορφωνετε η σειρα καταταξης και οχι η βαση, δηλαδη αν ειναι 2 η περισσοτερα ατομα πχ με 2600 θα γινει κληρωση για να δουν ποιος θα μπει πιο πανω απ τον αλλον στην σειρα καταταξης. Αλλα και τηλεφωνο να μην σας παρουν δεν παει να πει πως δεν εχετε περασει, απλα παει να πει πως δεν εχετε ισοβαθμησει με καποιον επιτυχων η επιλαχων. Τελος αυτο. Τωρα η βαση ειναι 2360 100% για την Α... Δεν θα σας πω φυσικα ποιος μου το ειπε, αλλα δεν ειναι ενας. Και ολοι ειναι πληρως αξιοπιστοι, τοσο αξιοπιστοι που δεν παει αλλο... Περιμενετε και θα δειτε οτι ισχυει. Οτι δηποτε αλλο ακουσετε για βαση στην Α ειναι αναληθες,2360 ειναι η βαση.
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κ εμενα με 2320 που με καλεσαν και πηγα μου ειπαν οτι είναι γενικα μπορει να είμαι κα 8.000 θεση απλα για την θέση
Για πες κάτι πιο αναλυτικό ρε Σιμεών εσύ που πήγες στο ΑΤ και είπατε και 2 κουβέντες! Δηλαδή μπορεί να καλέσουν και άτομα με 1500 μόρια για κλήρωση μόνο και μόνο επειδή ισοβάθμησαν; Δε νομίζω...

Μεχρι τοτε θα δωσουν και αθληματα όσοι περασουν και θα ορκηστουν
Με 2340 και μου ειπαν 1549 θεση! Τα συμπερασματα δικα σας
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Συμεων εγω το ειχα πει. Δεν λεει κατι η κληρωση απλα για την καταταξη το κανουν.
Ετσι μου είπε αδερφε ο αστυνομικος, τι να πω μπορει να μην ήξερε και αυτος
Σωπα ρε athi
Με κάλεσαν ως επιτυχόντα για κλήρωση με 2340 μόρια. Η πηγή για την βάση 2290-2300 είναι ο 1ος ξάδελφος που είναι εδώ και 5 χρόνια υπεύθυνος για την προκήρυξη τον ειδικών φρουρών στο τοπικό μας τμήμα. Εάν δεν ήταν σίγουρος δεν θα με έπαιρνε από μόνος του τηλ. Να μου πει την βάση των επιτυχόντων.
Μάλιστα μου είπε ότι η κλήρωση μου είναι για αρκετά υψηλή θέση και για αυτό δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να πάω Αθήνα γιατί δεν είναι για τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων που θα ήταν πιο σημαντικό να πασ και να δεις τι θα παιχτεί.
Μάλιστα μου είπε ότι η κλήρωση μου είναι για αρκετά υψηλή θέση και για αυτό δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να πάω Αθήνα γιατί δεν είναι για τις τελευταίες θέσεις των επιτυχόντων που θα ήταν πιο σημαντικό να πασ και να δεις τι θα παιχτεί.
Ποιος στο ειπε εσενα athis?
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Οι περσινοι Συμεων αρχισαν να δινουν αθληματα στις 26/11 και δεν πανε ολοι αλλα 100-100 εφετος θα διαφοροποιηθει αυτο λογικα. Εφετος θα δωσουν πιο νωρις αν δεν συμβει κατι αλλο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες