Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Όχι, δεν τους ενημέρωσαν λένε. Όσο πιο γρήγορα μπορείς μου είπε. Κατά την γνώμη μου έπρεπε να δώσουν τουλάχιστον μήνα όπως στην ΤτΕ.
Τι σάκοι του μποξ ούτε σακουλάκια δεν είναι 400 άτομα με τόσες γυναίκες κι ας μπουν σε τρία αεί μόνο άμα δεν πάρει ενισχύσεις 600 η από ήδη αστυνομικούς. Κριμα να αφήσει μόνο τόσα άτομα εκτεθειμένα.thomaskdal έγραψε:Φίλε ο θεσμός είναι υπόσχεση του Μητσοτάκη και χαλιά να πάει δε θα καταργηθεί. Δε μπορεί να τον διαλύσει για λόγους πολιτικούς. Όχι ότι θα κάνει τίποτα η οππι γλάστρες θα είναι και το πολύ πολύ σάκοι του μποξ (μιλάμε ρεαλιστικά) . Όσο για τους 600 δε θα μπουν πιστεύω πουθενά. Όπως προείπα δε τον νοιάζει η αποτελεσματικότητα. Απλά έκανε άρον άρον αυτό που δεσμεύτηκε. Αναμένουμε νέα προκήρυξη για εφ για τμήματα Δίας κλπ μέσα στο '22.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
GPAPI έγραψε:Τι σάκοι του μποξ ούτε σακουλάκια δεν είναι 400 άτομα με τόσες γυναίκες κι ας μπουν σε τρία αεί μόνο άμα δεν πάρει ενισχύσεις 600 η από ήδη αστυνομικούς. Κριμα να αφήσει μόνο τόσα άτομα εκτεθειμένα.
Στα λόγια μου έρχεσαι φιλαράκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Οκτ 27, 2021 9:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες