Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Οπου και αν εχω μπει, θα παραιτηθω μολις βγαλει για ΕΦ!
Έτσι ακριβώς φίλε μου!
D.Y.K έγραψε:Η προκήρυξη για τα καταστήματα κράτησης θα βγει το 2021 όμως και ίσως γίνει η έκπληξη μέχρι και τα τέλη του έτους.
Μακάρι να ξεκαθαρίζει για ειδικούς Dyk... Αλλα τελευταία ευκαιρία για εμένα το 21 ηλικιακά...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Χαχαχα DYK κάτι ξέρεις παραπάνω λογικά για τον Κύριο guardian.
Παιδιά καλησπέρα κάτι άσχετο υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ; Λοιπόν έκανα τα χαρτιά μ για μια προκήρυξη δεν μ μέτρησαν κάποια μόρια από τον ΑΣΕΠ παρόλα αυτά δεν έκανα ένσταση στο 10 ήμερο γιατί μ είπαν πως είμαι επιτυχών περασα πκε και στους τελικούς πίνακες μ έβαλαν επιλαχών λόγο μορίων ενώ αν είχα κάνει ένσταση με τα μόρια π δεν μ μέτρησαν ήμουν σίγουρα μέσα. Υπάρχει κάποιος που του έχει συμβεί ; Ή να ξέρει κάποιον ; Αν μπορεί να δικαιωθεί ; Ευχαριστω
Η λογικη μου λεει αφου δεν εκανες την ενσταση το εχασες το κορμι πατριωτη. Γιατι και δικαστικα να πας θα σου πουν ωραια ρε μεγαλε γιατι δεν εκανες πιο πριν ενσταση... Εφοσον ειχες το δικαιωμα. Οποτε προχψρας την ζωη σου και Περιμενεις νεα
ΕΦ202; έγραψε:Η λογικη μου λεει αφου δεν εκανες την ενσταση το εχασες το κορμι πατριωτη. Γιατι και δικαστικα να πας θα σου πουν ωραια ρε μεγαλε γιατι δεν εκανες πιο πριν ενσταση... Εφοσον ειχες το δικαιωμα. Οποτε προχψρας την ζωη σου και Περιμενεις νεα
Σίγουρα έπρεπε να κάνω ένσταση τότε αλλά μ είχαν πει ότι είμαι επιτυχών όποτε επειδή δούλευα κτλπ δεν ήταν εύκολο να φύγω από την δουλειά και το άφησα... Είπα μήπως είχε κανέναν το ίδιο περιστατικό σαν το δικό μ.
Φιλικη συμβουλη Σε κατι τετοια παντα να εισαι 100% σιγουρος Εσυ και οχι τι σου λενε αλλοι. Αν ειχες δικαιωμα για να παρεις αλλα 400 μορια ναι καντο. Σε χαλαει απο 100% να εισαι 150% μεσα;
Keep going ερχονται και αλλες προσληψεις απο τα λαθοι μας μαθαινουμε...
ΕΦ202; έγραψε:Φιλικη συμβουλη Σε κατι τετοια παντα να εισαι 100% σιγουρος Εσυ και οχι τι σου λενε αλλοι. Αν ειχες δικαιωμα για να παρεις αλλα 400 μορια ναι καντο. Σε χαλαει απο 100% να εισαι 150% μεσα;
Ναι αδερφέ Σίγουρα και το έχω τρέξει νομικά γιατί αυτό π έκανε ο ΑΣΕΠ είναι μη νόμιμο. Απλώς είπα να δω αν είχε κανέναν το ίδιο περιστατικό μαζί μ να πάρω μια ιδέα το τι γίνεται. Σε ευχαριστω αδερφέ !
Την καλησπέρα μου κομάντα υπομονή!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Καλησπερα.Σημερα εστειλα μνμ σε μια σελιδα της αστυνομιας στο instagram και τους ρωτησα αν ξερουν τιποτα για προκηρυξη ΕΦ και μου ειπαν οτι ΝΑΙ ακουγεται για προκηρυξη αλλα δε ξερουν λεπτομεριες!
Τωρα θα μου πειτε 'καλα απο σελιδα στο instagram θα βγαλουμε σοβαρο συμπερασμα';
Κι ομως πριν κατι μηνες που ειχα ξαναρωτησει σε αυτη τη σελιδα μου ειχαν πει οτι θα συναντηθει το Σωματειο Μακεδονιας με εναν βουλευτη για να ζητησουν ενισχυση προσωπικου, και οντως εγινε αυτη η συναντηση μερικες μερες μετα.
Το συμπερασμα που εχω βγαλει τοσο καιρο ειναι οτι η προκηρυξη ηταν σχεδον ετοιμη και σιγουρη και επεσε εξω λογω μεταναστευτικου και κορονοιου!
Τωρα θα μου πειτε 'καλα απο σελιδα στο instagram θα βγαλουμε σοβαρο συμπερασμα';
Κι ομως πριν κατι μηνες που ειχα ξαναρωτησει σε αυτη τη σελιδα μου ειχαν πει οτι θα συναντηθει το Σωματειο Μακεδονιας με εναν βουλευτη για να ζητησουν ενισχυση προσωπικου, και οντως εγινε αυτη η συναντηση μερικες μερες μετα.
Το συμπερασμα που εχω βγαλει τοσο καιρο ειναι οτι η προκηρυξη ηταν σχεδον ετοιμη και σιγουρη και επεσε εξω λογω μεταναστευτικου και κορονοιου!
Καλησπερα παιδια υπομονη και απο το νεο ετος πιστευω θα εχουμε εξελιξεις
Που είσαι ρε φρουρεεε... Μπορεις να μου στείλεις ινμποξ το όνομα της σελίδας;
Καλησπέρα ομάδα... Εαν δεν. Βγει το 21 πιστευετε το 22-23 σιγουρα. Με επιφυλαξη παντα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 52
alex10 έγραψε:Καλησπέρα ομάδα... Εαν δεν. Βγει το 21 πιστευετε το 22-23 σιγουρα. Με επιφυλαξη παντα
ετσι οπως παει μας βλεπω για το 2030. Κατσε ρε τρελε ακομα δεν μπηκε το 21 καλα καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες