Bill931 έγραψε:Αρα αύριο αν βγει πχ για 500 και δω ότι με περνάνε άτομα λόγω πολυτεκνιας κτλ πληρώνω δικηγόρο και πάει το θεμα δικαστικά. Αυτό όμως δεν απαγορεύει το υπουργείο να δίνει μόρια στους τριτεκνους απλά δίνει το δικαίωμα σε εμένα να παω στο ΣτΕ και να δικαιωθω όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις. Αποφαση που επιβάλλει να υπάρχει ποσοστό υπάρχει; Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο το υπουργείο κινείται έτσι ενώ στην ουσία δεν το συμφέρει άμα ισχύουν αυτά που λέει ο διασωστης.
Απλά για να γίνουνε όλα αυτά πρέπει να ψηφίστει στην βουλή να περάσει επιτροπές κλπ κλπ... Μέχρι να το κάνουνε αυτό έχουνε το ΣτΕ... Οπότε εάν γίνει κάτι μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβρη με νομοσχέδια, τροπολογίες κλπ κλπ... Μπορεί να μην πιάσει και αυτή την Προκυρηξη
Θανος2468 έγραψε:Ρε παιδια ενταξει εγω γυμναζομαι κανω πολεμικι τεχνη χρονια δλδ ειναι τοσο δυσκολο να τρεχεις 1000μετρα σε 4 και 20 για ενα παιδι 25 χρονον δεν το διανοουμε οτι δεν μπορεθ καπιος εκτος αν ειναι παχυσαρκος
Εσύ γυμνάζεσαι για πολεμική τέχνη... Είναι δομημένο το σώμα σου αλλά για κάποιον που δεν έχει τρέξει ούτε 100 μέτρα θέλει προπόνηση και καλή κιόλας
Έχω δει άτομα εδώ μέσα να γράφουν ότι πχ για τους πρώτους 500 η βάση θα είναι 2600 μόρια η ότι πχ για τους πρώτους 800 η βάση θα είναι 2400 αυτό που γράφουν μερικοί για την βάση και τα μόρια με ποια λογική το γράφουν που στηρίζεται αυτό που λένε έτσι το υποθέτουν η ξέρουν στο περίπου πως θα κυμανθεί;
Σε ευχαριτω πετρος_γνου για της συμβουλες, επισης κομαντος μου με Ν. Δ θα ερθουν και αλλες προκυρηξης ειδικων φρουρων μην ξεχναμε οτι ο υπουργος που ειναι τωρα το δημιουργησε το σωμα και τους θελει, Απλα ειμασταν ατυχοι γιατι πεσαμε στον αναρχοριστερο τσιπρα που δεν μας ηθελε που καποια χρονια πριν βγει πρωθ. διαδηλωνε, εβριζε και επαιζε ξυλο με τους αστυνομικους, και οταν βγηκε πρωθ. ειχε για προστασια εκατονταδες αστυνομικους, αντιθετος ιδεολογιων ακομα και στον εαυτο του, το ***** το πατημενο αυτο.
Αν παρει μονο 500 θα ειναι δυσκολο αλλα και παλι θα κοπουν πολλοι αθληματα υγειονομικα οποτε οποτε ποτε δεν ξερεις στην προκυρηξη τ 7 φιλος μ ειχε 200θεση επιλαχον και περασε
Bill931 έγραψε:Σωστά Πέτρο έτσι έχει λογική... Το στε κρίνει δεν νομοθετει
Το ίδιο πχ έγινε και με τα τατουάζ... Άλλος είχε στο πόδι άλλος στην πλάτη άλλος στο στήθος 2 όμως άτομα πήγανε στο ΣτΕ και δικαιώθηκαν... Μπορεί αυτοί οι 2 να ήτανε 300-400 που κόψανε...
Πάντως να ξέρετε πως εάν κάποιος για τον Α, Χ , Ψ λόγο θέλει να το πάει δικαστικός ο Δικηγόρος που είναι καλός σε Θέματα των σωμάτων ασφαλείας είναι ο Αγγελάκης
Ρε παιδιά γτ δν κάνετε άλλο νήμα να τα πείτε εκεί; Αυτό το νήμα είναι για την προκήρυξη και όχι για το εάν τα κριτήρια είναι αποδεκτά από το ΣτΕ η οτιδήποτε άλλο... Έχετε κουράσει
Εντάξει Ι ΜΑΚ και wolver ευχαριστώ για τις απαντήσεις εγώ μπορεί να συγκεντρώνω πολύ λίγα μόρια 1520 αλλά θα τα κανω τα χαρτιά μου ποτέ δεν ξες τι γίνεται μπορεί πολλοί με υψηλά μόρια να κοπούν στα αθλήματα και στις ιατρικές εξετάσεις οπότε μπορεί να μην έχω σχεδόν καθόλου ελπίδες αλλά θα κάνω τα χαρτιά μου μπορεί να φανώ τυχερός.