Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Γιωργο τι παπατζα πουλάς ρε φίλε για πηγές και 311 ατομα που θα κοπούν. Ολοι ξέρουμε οτι είμαστε 899 και θέλουν 557 οποτε κόβονται 342 απλη λογική
Τι παπατζα εισαι ρε φιλε ποιες πηγες σου λενε ότι θα κοπουν 311; Ακου τωρα η δικια μου πηγή Που την λενε λογικη και λεει ότι θα κοπουν 342 ατομα και όχι 311 γιατι θελουν 557 και ημαστε 899
315 μετρα ειναι περιπου η εσωτερικη...3 γυροι και τερματισμος κατω στην ευθεια! Το σκαμα ειναι χαλια γενικα, τραγικη αμμος που ειναι 20 χρονια εκει, μεχρι χθες δε την ειχαν αλλαξει παντως!
Μάλλον δεν εχει καταλάβει κανείς απο σας το πιο απλό. Αν πιάσουν θεωρητικά τα ορια και οι 897 κανείς δε μπορεί να τους κόψει. Απλά οι επιτυχόντες θα πάρουν απευθείας τις θέσεις και οι επιλαχόντες θα παραμείνουν επιλαχόντες αν και εφόσον στο μέλλον παραιτηθεί κανείς.
Στο άλμα σε μήκος πρέπει να μην πατήσεις την άσπρη γραμμή ή μπορείς να πατήσεις οπουδήποτε εκτός από το σκάμμα;
ΑΣΕΠ παιδιά. Όλα αξιοκρατικά. Ξεχάστε ότι σας έχουν πει.
teo έγραψε:Τι παπατζα εισαι ρε φιλε ποιες πηγες σου λενε ότι θα κοπουν 311; Ακου τωρα η δικια μου πηγή Που την λενε λογικη και λεει ότι θα κοπουν 342 ατομα και όχι 311 γιατι θελουν 557 και ημαστε 899
557 είναι οι προσωρινοι διοριστεοι πρώτα μπαίνουν αυτοί αν κοπεί ένας από αυτούς καλούν 1 επιλαχον αν κοπούν 10 καλούν 10 κ. ο. κ
Καλη επιτυχεία σε ολους και σε ολες αλάνια μεσα απο την καρδια μου... διαφωνίες και εντάσεις ολα ειναι στο πρόγραμμα λογο ανχους δωστε τα όλα
Καλή επιτυχία αλανια δώστε τα όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέσσερα λεπτά από τις 24 ώρες της ημέρας αέρας ούτε την σκιά σας θα δουν.. 

Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Τώρα φίλε μου είμαι καθοδον προς Δάφνη και αφού πιάσω τα όρια θα σας ενημερώσω.. Αμα δεν εμφανιστώ σημαίνει δεν έχω ψυχολογία επειδή κοπηκαThanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Thanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Τώρα φίλε μου είμαι καθοδον προς Δάφνη και αφού πιάσω τα όρια θα σας ενημερώσω.. Αμα δεν εμφανιστώ σημαίνει δεν έχω ψυχολογία επειδή κοπηκαThanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Meraklis έγραψε:Τώρα φίλε μου είμαι καθοδον προς Δάφνη και αφού πιάσω τα όρια θα σας ενημερώσω.. Αμα δεν εμφανιστώ σημαίνει δεν έχω ψυχολογία επειδή κοπηκαThanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Μη μασας φίλε πες μας τι έγινε
Μάγκες όλα τέλεια όλα μπαμ μπαμ γίνανε. Σε μια ώρα τελείωσε το γκρουπ μου. Χρόνος μου 3.45 στο χιλιαρι. Είδα μερικούς γιωταδες που κόπηκαν οι περισσότεροι πέρναγαν. Σε κάθε γκρουπ τρέχαμε δέκα άτομα εκ των οποίων από ότι έκοψα κατά μέσο όρο κοβόταν και ένας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες