Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Γιωργο τι παπατζα πουλάς ρε φίλε για πηγές και 311 ατομα που θα κοπούν. Ολοι ξέρουμε οτι είμαστε 899 και θέλουν 557 οποτε κόβονται 342 απλη λογική
teo

Δημοσίευση από teo »

Τι παπατζα εισαι ρε φιλε ποιες πηγες σου λενε ότι θα κοπουν 311; Ακου τωρα η δικια μου πηγή Που την λενε λογικη και λεει ότι θα κοπουν 342 ατομα και όχι 311 γιατι θελουν 557 και ημαστε 899
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Player7 »

315 μετρα ειναι περιπου η εσωτερικη...3 γυροι και τερματισμος κατω στην ευθεια! Το σκαμα ειναι χαλια γενικα, τραγικη αμμος που ειναι 20 χρονια εκει, μεχρι χθες δε την ειχαν αλλαξει παντως!

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Μάλλον δεν εχει καταλάβει κανείς απο σας το πιο απλό. Αν πιάσουν θεωρητικά τα ορια και οι 897 κανείς δε μπορεί να τους κόψει. Απλά οι επιτυχόντες θα πάρουν απευθείας τις θέσεις και οι επιλαχόντες θα παραμείνουν επιλαχόντες αν και εφόσον στο μέλλον παραιτηθεί κανείς.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Στο άλμα σε μήκος πρέπει να μην πατήσεις την άσπρη γραμμή ή μπορείς να πατήσεις οπουδήποτε εκτός από το σκάμμα;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

ΑΣΕΠ παιδιά. Όλα αξιοκρατικά. Ξεχάστε ότι σας έχουν πει.

Nik209

Δημοσίευση από Nik209 »

teo έγραψε:Τι παπατζα εισαι ρε φιλε ποιες πηγες σου λενε ότι θα κοπουν 311; Ακου τωρα η δικια μου πηγή Που την λενε λογικη και λεει ότι θα κοπουν 342 ατομα και όχι 311 γιατι θελουν 557 και ημαστε 899

557 είναι οι προσωρινοι διοριστεοι πρώτα μπαίνουν αυτοί αν κοπεί ένας από αυτούς καλούν 1 επιλαχον αν κοπούν 10 καλούν 10 κ. ο. κ

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Καλη επιτυχεία σε ολους και σε ολες αλάνια μεσα απο την καρδια μου... διαφωνίες και εντάσεις ολα ειναι στο πρόγραμμα λογο ανχους δωστε τα όλα
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Καλή επιτυχία αλανια δώστε τα όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέσσερα λεπτά από τις 24 ώρες της ημέρας αέρας ούτε την σκιά σας θα δουν.. Εικόνα
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Thanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Τώρα φίλε μου είμαι καθοδον προς Δάφνη και αφού πιάσω τα όρια θα σας ενημερώσω.. Αμα δεν εμφανιστώ σημαίνει δεν έχω ψυχολογία επειδή κοπηκα

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Thanos888 έγραψε:Καλημερα! Είναι κάποιος που να έδωσε μέχρι στιγμής εδώ να μας πει αν είχε προσέλευση, πως κύλησε γενικά η διαδικασία κτλ;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τώρα φίλε μου είμαι καθοδον προς Δάφνη και αφού πιάσω τα όρια θα σας ενημερώσω.. Αμα δεν εμφανιστώ σημαίνει δεν έχω ψυχολογία επειδή κοπηκα

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Meraklis έγραψε:

Μη μασας φίλε πες μας τι έγινε

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μάγκες όλα τέλεια όλα μπαμ μπαμ γίνανε. Σε μια ώρα τελείωσε το γκρουπ μου. Χρόνος μου 3.45 στο χιλιαρι. Είδα μερικούς γιωταδες που κόπηκαν οι περισσότεροι πέρναγαν. Σε κάθε γκρουπ τρέχαμε δέκα άτομα εκ των οποίων από ότι έκοψα κατά μέσο όρο κοβόταν και ένας..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες