Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Λοιπον παιδια καλημερα σε ολους! Τηλεφωνα παιρνουν και στους επιτυχοντες και στους επιλαχοντες. Τα πρωτα τηλεφωνα ειναι για Α κατηγορια και στη διαρκεια της ημερας για Β. Και σε αυτους που εχουν 3000 μορια θα παρουν αν ισοβαθμουν. Δηλ. Αν εγω εχω 2500 μορια και καποιοι αλλοι το ιδιο δε θα παρουν ολους μας τηλ αλλα αυτους που ισοβαθμουν και το κρητηριο απ"οτι ξερω ειναι ο βαθμος απολυτηριου. Αυτοι που εχουν ιδια μορια, ιδιο βαθμο απολυτηριου κληρωνονται για τη θεση καταταξης!
πειτε κατι και για β ρε παιδια... τρωω τα νυχια μου...
Κληρωση γινετε σε ολους οσους εχουν ισοβαθμησει στα μορια... Ειτε αυτοι ειναι επιτυχωντες ειτε ειναι επιλαχωντες για να καθοριστει η σειρα 1ος,2ος,3ος κτλ. Το οτι καλεσαν καποιον που εχει 2380 για κληρωση δεν σημαινει πως η βαση ειναι 2380. Θα καλεσουν και ατομα με πιο κατω μορια και με πιο πανω.Η βαση στην Α το λεω για τελευταια φορα ειναι 2360.
το κοιταω το κιν μου... με κοιταει... αλλα δεν χτυπαει...
Αυτη τη στιγμη εμεις προ το παρων εχουμε τηλ στο Λαζαρο για 2480 μορια. Στις επομενες ωρες, ακομα και αυριο τα αστυν. Τμηματα θα παιρνουν τηλ. Και αλλους. Ας μας πουν αυτοι ποσα μορια εχουν και τους τηλεφωνησαν. Α και Βκατηγορια. Αν δε δουμε ειδοποιησεις για κατω απο 2480 στηνΑ θα καταλαβουμε οτι ειναι περιπου εκει και πανω!
Εμενα χτυπισε τ τηλ τ σταθερο 3-4 φορες απο αθηνα ηταν. Αλλα δν τ σηκοσα. 
μας περνουν κ απο τραπεζες συνεχεια τ ν κανω;

μας περνουν κ απο τραπεζες συνεχεια τ ν κανω;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
THOMMY έγραψε:Αυτη τη στιγμη εμεις προ το παρων εχουμε τηλ στο Λαζαρο για 2480 μορια. Στις επομενες ωρες, ακομα και αυριο τα αστυν. Τμηματα θα παιρνουν τηλ. Και αλλους. Ας μας πουν αυτοι ποσα μορια εχουν και τους τηλεφωνησαν. Α και Βκατηγορια. Αν δε δουμε ειδοποιησεις για κατω απο 2480 στηνΑ θα καταλαβουμε οτι ειναι περιπου εκει και πανω!
Ήδη έχει γράψει ο ΣΥΜΕΩΝ ότι τον έχουν ειδοποιήσει και έχει 2320!
Δεν ειναι απαραιτητο να σου παρουν τηλ. Αυτο δε σημαινει τιποτε. Μπορει να μην ισοψηφεις και να εχεις παρει τη θεση σου!
Εγω δεν ειμαι σπιτι ρε παιδια... Σπουδαζω κιολασ... Πηρανε κανενα στο κιν του;
Παίδες ας εχουμε υποψιν μας οτι και αν καποιος με λιγοτερα μορια εχει ειδοποιηθει πιθανον να μην το γνωριζουμε διοτι μπορει να μην παρακολουθει το φορπουμ.
Αρα αφου ο ΣΥΜΕΩΝ ειναι με 2320 θελουμε κατω απο 2320 ατομα, γιατι δεν ξερουμε αν ειναι επιτυχων η επιλαχων!
Καλησπερα, δηλαδη μεσα στην ημερα θα μας παρουν τηλ... θα εχουμε τα αποτελεσματααα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
THOMMY έγραψε:Αυτη τη στιγμη εμεις προ το παρων εχουμε τηλ στο Λαζαρο για 2480 μορια. Στις επομενες ωρες, ακομα και αυριο τα αστυν. Τμηματα θα παιρνουν τηλ. Και αλλους. Ας μας πουν αυτοι ποσα μορια εχουν και τους τηλεφωνησαν. Α και Βκατηγορια. Αν δε δουμε ειδοποιησεις για κατω απο 2480 στηνΑ θα καταλαβουμε οτι ειναι περιπου εκει και πανω!
THOMMY αν δεν κανω λαθος στον υπολογισμο εχω 2380 και οχι 2480 που ανεφερες στο μνμ
Παιδες με 2520 στην α και περιμενω τηλ... Τρελαινομαι
ΑΝΝΑ έγραψε:Καλησπερα, δηλαδη μεσα στην ημερα θα μας παρουν τηλ... Θα εχουμε τα αποτελεσματααα.
Οχι, θα γινουν οι κληρωσεις πρωτα και απο βδομαδα μαλλον θα τα βγαλουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 8 επισκέπτες