Ναι σωστά πέρσι που μπήκαμε εμείς έτσι έγινε ... Απλά έπεφτε σε μηνα που δεν μπαίνει καθόλου σειρά κατάταξης αν δύο μήνες μπαίνει σειρά... Τώρα ήτανε η σειρά Σεπτεμβρίου και ορκίζονται τώρα τν Οκτώβριο.
Caox έγραψε: Περυσι :16/7 αναρτηθηκαν τα αποτελεσματα
3/8 του ενημερωσαν οτι θα καταταγουν 23 με 27.
Φετος ελπιζω την ημερα αποτελεσματων να μαθουμε και τις ημερες καταταξης μαζι.
Λογικά αυτό θα το μάθουμε την ίδια μερα. Άντε το πολύ πιστεύω 2 με 3 μέρες μετά. Δεν τους παίρνει να καθυστερήσουν. Θέλουν νεα στελέχη το συντομότερο δυνατόν, υπάρχουν ελλείψεις τα ακούω απο τον θείο μου, τον πατριό μου και τον αδελφό του οι οποίοι είναι και οι 2 ΕΠΟΠ με τον 3ο να είναι ταγματάρχης. Πρέπει να περάσουν εκπαίδευση και να σταλούν στις μονάδες. Τέλος φέτος θέλω να πιστεύω είναι πιο προετοιμασμένοι για την διαδικασία μην ξεχνάμε είναι η 2η προκήρυξη μετα απο 10 χρόνια και βάλε. Αν δεν είχε γίνει η επέκταση τις προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πιστεύω όσοι είναι να μπούμε θα είμασταν ήδη μέσα
Καλησπέρα σε όλους.Από το ξεκίνημα της προκήρυξης μέχρι και σήμερα η βοήθεια από τους περισσότερους εδώ στο φόρουμ ήταν πολυ μεγάλη και προσωπικά τους ευχαριστώ για αυτό.
Απο κει και πέρα είμαι κοινός υποψήφιος και στα τρία σώματα στην ειδικότητα μαγειρας με 640 μόρια.
Γειά σου φίλε μου, μία από τα ίδια είμαι μάγειρας κ είμαι κοινός υποψήφιος ΣΞ-ΠΑ, πέτυχα στις ΠΚΕ κ περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα, περίπου τα ίδια μόρια έχουμε 690 έχω εγώ Λες να έχουμε καμία πιθανότητα να μας πάρουν;
Baba95 έγραψε:Γειά σου φίλε μου (Maximos96), μία από τα ίδια είμαι μάγειρας κ είμαι κοινός υποψήφιος ΣΞ-ΠΑ, πέτυχα στις ΠΚΕ κ περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα, περίπου τα ίδια μόρια έχουμε 690 έχω εγώ Λες να έχουμε καμία πιθανότητα να μας πάρουν;
Προφανώς και να είναι δημοφιλή ειδικότητα ο μάγειρας παιδιά αρκετοί οβα θα δήλωσαν αυτή την ειδικότητα.Όπως είπα και στο παιδί σε προσωπικό μήνυμα, εφόσον παίρνει μου είπε 2 άτομα τότε θα γίνει σφαγή η βάση πιστεύω θα κυμανθεί στα 600 μόρια καθώς με πτυχίο και προϋπηρεσία και μια θητεία έχεις πιάσει οβερ 500.
Γιεά σας και απο εμένα. Καλή επιτυχία σε όλους. Μιας και λέτε για μόρια εγω οκ με ΠΚΕ, ειμαι για ΑΤ ΠΖ με 612 μόρια. Κάποιος άλλος. Αν ήταν όπως πέρυσι θα μπορύσα να κανονίσω την προσωρινή εργασία μου, τώρα είναι όλα στον αέρα.