Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
2320 κ΄λεσαν τώρα και εμενα
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Φιδαρχε αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα η κληρωση ειναι το τελευταιο κριτηριο για την ισοβαθμις μετα το απολυτηριο κ ολα τα αλλα. Απλα δεν θεωρω οτι γινεται κληρωση για να ξερουν ποιος θα ειναι ο τελευταιος που θα μπει.
Παιδιά κλήρωση γίνεται και λόγο ισοβαθμίας σε οποιαδήποτε θέση. Άρα η 2380 μπορει να μην ειναι η βαση αλλά ο φίλος μας μπορει να ειναι 400ος να ισοβαθμει με δεκα άλλους και να γίνει κλήρωση για την τελική του σειρα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Δλδ παιζει να ειμαι και μεσα στους 980 αλλα να εχει σχεση με την καταταξη;FFIDARXOS έγραψε:Λογικα το θεμα κληρωσεις αφορα αυτους που εχουν ισοβαθμια και ειναι ασχετο με το τι θεση βρισκοντε... Και στα 30000 μορια αμα εχουν ιδιο απολυτηριο παλι κληρωση θα γινοταν...
Ποιος ξερει
Η μονη βλακια επρεπε να ειχε και τα μορια διπλα στο ονομα μου να δω αμα τα μοριοδοτησαν ολα τα χαρτια μου
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Συμεων σοβαρολογεις τωρα; Αρα μηπως ειχα δικιο για αυτο που ελεγα?
Αρχίζουν τα ντράβαλα... Από βδομάδα πιστεύω να ξέρουμε κάτι πάρα πάνω με περισσότεροι σιγουριά... Καμια ισοβαθμία για Β' ;
Γενικά νεκρά τα πράγματα στην Β'
Γενικά νεκρά τα πράγματα στην Β'
35M.K 310 lele έγραψε:Φιλε Καραισκακη εγω που ειμαι στην Α κατηγορια και εχω 2520 εχω πιθανοτητες να ειμαι μεσα στους 960;
Περυσι κοπηκα γιατι ειχα 2120 και πιστευω οτι φετος θα ειμαι καπως καλυτερα... Τι γνωμη εχεις και εσυ;
EDIT:
Παιδια μολις με πηρε φιλαρακι μου που ειναι ηδη ΕΦ και μου ειπε οτι στο τμημα του καλεσαν τωρα 2 παιδια τα οποια ηταν απο τους ισοβαθμουντεσ... Και προσπαθει να μαθει μορια... Οταν εχω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω...
Αναμένουμε φίλε να μάθεις πόσα μόρια είχαν... ! Κατηγορία Α η Β;
Ναι δν εχει σημασια Μπορει 2380 να ειναι κ ο πρωτος με τον δευτερο που λεει ο λογοσ... Απλα εχουν ιδιο απολυτηριο. Ξεκολατε δν ειναι η βαση τοσο αλα σιγουρα ειναι πιο κατο απο 2380
Ναι φιλε τωρα παω και σας ενημερωνω
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:2320 κ΄λεσαν τώρα και εμενα
Xωρίς να σου πουν ούτε εσένα αν είσαι επιλαχών ή αν είναι για ισοβαθμία μέσα στα όρια των βάσεων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
πιστευω οτι μεχρι να βγει η πυροσβ. Θα εχουν τελιωσει η διαδικασια με τους ειδ. Φρουρ.DinosV έγραψε:Αυτο ελειπε να ηταν παραπανω! Ας ειμαστε ρεαλιστες. Κατ'εμε τα 2300 ειναι πολλα για βαση σαν να ανεβηκε πολυ ο πηχυς δεν νομιζετε; Προσωπικα θεωρω και περιμενω να ειναι κατω απο 2300... Και κατι αλλο κατ'εμε παντα οσοι εχουν πολλα μορια θα προτιμησουν-αναμενουν να βγουν τα αποτελεσματα απο Πυροσβεστικη ετσι ωστε να διαλεξουν αφου εχουν το αβανταζ των πολλων μοριων! Διορθωστε με αν κανω λαθος!
Κ να έχει τελειώσει εφόσον θα καταταγείς μετα την 01/01/2012 θα μπορεσεις να πας και στις διαδικασιες της πυροσβεστικησ... Και απλα να διαλέξεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Κοιτα αδερφε το μονο που με ειπε ειναι οτι ηταν 2 απο αυτους που ισοβαθμησαν δν με ειπε καυηγορια... Λογικα δν ξερω απλα υποθετο οτι θα ηταν Α... Αλλα να μην σου λεω ψεματα δν ξερω... Περιμενω να με ξαναπαρει τηλ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες