Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Εγώ μαν μου δεν τραβάω κανένα ζόρι, το αντίθετο περιμενω την προκήρυξη για τον Έβρο και ούτε που με απασχολούν τα σενάρια περί οκτάμηνου ή μονιμότητας απλά σκοπεύω να μπω στο σώμα. Όσων αφορά το συγκεκριμένο σχόλιο μου είναι γιατί δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη ΣΦΟΧ, συνεπώς μπορεί να εννοεί και αστυφύλακες. Αν εσύ θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πίστευε ότι είναι για τους ΣΦΟΧ που λένε ότι θα πάρουν στα αεροδρόμια αλλά δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
μην τους λες τέτοια θα νομίζουν ότι δεν έχεις εντοπιότητα και το λες για να τούς πειράξεις και Ν τους την πειςBORDER POLICE OFFICE έγραψε:Να σε ρωτήσω κάτι φίλε; Εσύ τι ζόρι τραβάς και συνέχεια όταν πει κάποιος κάτι αισιόδοξο για τους ΣΦΟΧ πάντα λες δεν πρόκειται; Κοίτα να μπεις στο σώμα γιατί όταν οι ΣΦΟΧ γίνουν μόνιμοι θα λες τι χαζομάρα έκανα.BorderPolice21 έγραψε:Τίποτα δεν γίνεται, απλά μια πρόταση κάνανε στον υπουργό. Επίσης μέσα σε όλο αυτό δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη συνοριοφύλακες οπότε μπορεί να μιλάμε και για αστυφύλακες εφόσον λέει για μόνιμο προσωπικό
-
Αν θέλουν να πιστεύουν ότι δεν έχω εντοπιότητα δικαίωμα τους να το πιστεύουν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η προκήρυξη μου. Συγνώμη κι όλας αν αποθαρρύνω κόσμο με το να είμαι ειλικρινής
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
Δεν το είπα σε εσένα το είπα στον άλλο για εσένα Προσπαθείτε να μπείτε όλοι με 1800 μόριαBorderPolice21 έγραψε:Αν θέλουν να πιστεύουν ότι δεν έχω εντοπιότητα δικαίωμα τους να το πιστεύουν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια, το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η προκήρυξη μου. Συγνώμη κι όλας αν αποθαρρύνω κόσμο με το να είμαι ειλικρινής
-
Ναι αγορίνα μου όπως τα λες είναι. Μονο που δεν είναι 1800, είναι 2980. Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, με το καλό σου εύχομαι και σένα να μπεις αν βγει προκήρυξη για την Π. Ε σου
Μην ειστε σιγουροι οτι τα μορια θα ειναι ολοιδια οποτε μην υπολογιζετε ακομα! Το φεκ δεν ειναι ετοιμο, αρα σημαινει οτι αλλαζουν καποια πραγματα!
-
Ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ που εκδόθηκε πριν περίπου ένα μήνα όσων αφορά τις προσλήψεις ΣΦΟΧ και ΕΦ και θα δεις ότι δεν αλλάζει η μοριοδότηση. Όσο για την ηλικία δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα
Αυτο ηταν φεκ οτι θα ισχυει παλι η εντοπιοτητα.Ο Θεοδορικακος ειπε οτι το φεκ των ΣΦ δεν ειναι ακομα ετοιμο, αρα κανουν αλλαγες.
Νεος Υπουργος και δε θα βαλει τη πινελια του; !
Νεος Υπουργος και δε θα βαλει τη πινελια του; !
-
Θα ισχύει η εντοπιότητα όπως είπες και δεν θα υπάρχουν αλλαγές στα κριτήρια μοριοδότησης, αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ΦΕΚ. Τώρα αν παρόλα αυτά υπάρξουν αλλαγές θα το μάθουμε σύντομα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Εγώ φίλε μου είμαι ήδη ΣΦ στα νησιά με την συμπληρωματική σειρά και ξέρω τι λέω γι αυτό τα λέω. Όποιος θέλει να μπει στο σώμα τα κάνει και όλα καλά. Όλα θα γίνουν. Αν μπεις τέλος. Οπότε μην αποθαρρύνεις τα παιδιά.BorderPolice21 έγραψε:Εγώ μαν μου δεν τραβάω κανένα ζόρι, το αντίθετο περιμενω την προκήρυξη για τον Έβρο και ούτε που με απασχολούν τα σενάρια περί οκτάμηνου ή μονιμότητας απλά σκοπεύω να μπω στο σώμα. Όσων αφορά το συγκεκριμένο σχόλιο μου είναι γιατί δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη ΣΦΟΧ, συνεπώς μπορεί να εννοεί και αστυφύλακες. Αν εσύ θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πίστευε ότι είναι για τους ΣΦΟΧ που λένε ότι θα πάρουν στα αεροδρόμια αλλά δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον
Επισημάνθηκε στον Υπουργό η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του Αερολιμένα Αθηνών με μόνιμο αστυνομικό προσωπικό παρά με αποσπασμένους, το οποίο θα πρέπει να εκπαιδευτεί στη διερεύνηση της γνησιότητας των ταξιδιωτικών εγγράφων και των πιστοποιητικών παραμονής, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη θωράκιση της Χώρας μας που θα έχει ως επακόλουθο και τη μείωση των μεταναστευτικών ροών
Με τους μετανάστες λοιπόν ασχολούνται οι σφ! Σιγά μη βάλει αστυφύλακες στον αερολιμένα! Για αυτό λέει "πάρα με αποσπασμένους" ! Οι αποσπασμένοι είναι διάφοροι Αστυφύλακες κ. Ο. Κ
Είδωμεν κύριοι... Όλα είναι ρευστά. Απλώς υπήρξε μια θετική νότα για όσους θέλουν Αθήνα!
Με τους μετανάστες λοιπόν ασχολούνται οι σφ! Σιγά μη βάλει αστυφύλακες στον αερολιμένα! Για αυτό λέει "πάρα με αποσπασμένους" ! Οι αποσπασμένοι είναι διάφοροι Αστυφύλακες κ. Ο. Κ
Είδωμεν κύριοι... Όλα είναι ρευστά. Απλώς υπήρξε μια θετική νότα για όσους θέλουν Αθήνα!
Όταν λέει μόνιμο αστυνομικό προσωπικό, εννοεί μόνιμο δηλαδή να μη μετάκινούνται από το Αεροδρόμιο να είναι πάντα εκεί.Όχι μόνιμους με μόνιμη σύμβαση.
ΣΦΟΧ θα είναι παλι.
ΣΦΟΧ θα είναι παλι.
-
Ο καθένας έχει τη γνώμη του λοιπόν, οπότε αναμονή και θα δούμε τι θα κάνουν στο τέλος. Μακάρι να πάρουν και στα αεροδρόμια ΣΦ όπως και σε άλλες περιοχές που είχαν υποσχεθεί ώστε να μπουν περισσότερα παιδιά που αγαπάνε πραγματικά το επάγγελμα αλλά δυστυχώς η πολιτική και φυσική ηγεσία δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και έχει αποδειχθεί πολλές φορές, οπότε ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από όσα λένε
Αυτό που λες δεν έχει βάση (με όλον τον σεβασμό προς την άποψη σου) διότι εάν πάρει για τα αεροδρόμια ή τα κέντρα κράτησης ή οτιδήποτε άλλο κλπ κλπ κλπ, δε θα μπορούν να μετακινηθούν! Να πάνε δλδ σε άλλες υπηρεσίες. Που ούτως ή άλλως δε στέκει.Guardian1 έγραψε:Όταν λέει μόνιμο αστυνομικό προσωπικό, εννοεί μόνιμο δηλαδή να μη μετάκινούνται από το Αεροδρόμιο να είναι πάντα εκεί.Όχι μόνιμους με μόνιμη σύμβαση.
ΣΦΟΧ θα είναι παλι.
Το άρθρο λογικά θα εννοεί ότι να μείνει εκεί μόνιμο προσωπικό δηλαδή να αποτραβηχτουν οι αποσπασμένοι (αλλιώς θα έλεγε οι αποσπασμένοι να μείνουν εκεί) και να πάρει τους Ε. Φ (ΣΦ) για τους ελέγχους και για τις ροές (λάθρο) μεταναστών. Από πότε οι αστυφύλακες/αξιωματικοί εάν δεν υπηρετούν στο συγκεκριμένο τμήμα (αλλοδαπών ή παρεμφερή τμήματα) να κάτσουν να ασχοληθούν ή να τους απασχολήσει το υπουργείο για αυτές τις δουλειές; Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν οι Ε. Φ για να βγάζουν το φίδι από την τρύπα...
Εννοω οι ΣΦ του αεροδρομίου να μη μετάκινούνται να πηγαίνουν σε προκεκα κλπ. Να μένουν σταθεροί στο αεροδρόμιο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες