Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Παιδιά εγω μάλλον με αυτα που διαβαζω δεν εχω περασει. Δεν πειράζει... Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Μακαρι να ηταν ψεματα αλλα...darkwolf8 έγραψε:Lazaros1985 έγραψε:Απο τις αρχες Σεμπτεβριου που ειμαι μελος στο φορουμ δεν εχω βγει να κανω προβλεψη ουτε να πω κατι γιατι και εγω ακουγα πολλα αλλα δεν τα πιστευαdarkwolf8 έγραψε:Αν οντως αληθευει τωρα ειναι να μαθουμε και την βαση στην Β'κατηγορια! Αν φυσικα λεει αληθεια ο λαζαροσ
Σημερα ομως εχω κατι επισημο
Το τονιζω ουτε κανε η Κυρια που υπεγραψα την δηλωση δεν ηξερε για ποια θεση γινοταν η κληρωση στην λιστα που ειχε
εγραφε καποια ονομα και το ID τπτ παραπανω
Εγω το μονο που σας ειπα ειναι τα μορια που εχω
Απο εκει και περα θα δουμε
Απλα Λαζαρε παντα κραταμε ενα ανοιχτο παραθυρο με αυτα που ακουμε εδω μεσα! Παντως μου φαινεται λογικη η βαση στα 2380! Καλη τυχη παντως! Μακαρι να περασουν οι πιο σοβαροι και αυτοι που το αξιζουν!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Φιλε Καραισκακη εγω που ειμαι στην Α κατηγορια και εχω 2520 εχω πιθανοτητες να ειμαι μεσα στους 960;
Περυσι κοπηκα γιατι ειχα 2120 και πιστευω οτι φετος θα ειμαι καπως καλυτερα... Τι γνωμη εχεις και εσυ;
EDIT:
Παιδια μολις με πηρε φιλαρακι μου που ειναι ηδη ΕΦ και μου ειπε οτι στο τμημα του καλεσαν τωρα 2 παιδια τα οποια ηταν απο τους ισοβαθμουντεσ... Και προσπαθει να μαθει μορια... Οταν εχω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω...
Περυσι κοπηκα γιατι ειχα 2120 και πιστευω οτι φετος θα ειμαι καπως καλυτερα... Τι γνωμη εχεις και εσυ;
EDIT:
Παιδια μολις με πηρε φιλαρακι μου που ειναι ηδη ΕΦ και μου ειπε οτι στο τμημα του καλεσαν τωρα 2 παιδια τα οποια ηταν απο τους ισοβαθμουντεσ... Και προσπαθει να μαθει μορια... Οταν εχω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω...
Μην σε παιρνει απο κατω! Φανταζομαι παντως τι χαος θα γινεται απο τα 2380 μεχρι τα 2500! Γτ μετα οσο ανεβαινουν τα μορια ειναι λιγο δυσκολα να τα πιασεις! Παιδια μια ερωτηση περσι ποσα ειχε ο 960 στην Α';
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Παιδες εχω μια απορια το γεγονος οτι γινεται κληρωση δεν παει να πει οτι οσοι εχουν 2380 θα ειναι κ οι τελευταιοι, μηπως θελουν να καταταξουν πρωτους δευτερους τριτους (με 2380 μορια) λογω ισοβαθμιας. Δεν ξερω κατα ποσο γινομαι κατανοητος.
Εγω εδωσα κατωτατη βαση 2400 οι αλλοι εδιναν 2300+ ποιος ειναι πιο κοντα?
Μμμμαλιστα...2380 η βαση... Στη β κατηγορια τιποτα ρε παιδια; Κανα τηλ; Κανα παλικαρι απο β;
DinosV έγραψε:Παιδες εχω μια απορια το γεγονος οτι γινεται κληρωση δεν παει να πει οτι οσοι εχουν 2380 θα ειναι κ οι τελευταιοι, μηπως θελουν να καταταξουν πρωτους δευτερους τριτους (με 2380 μορια) λογω ισοβαθμιας. Δεν ξερω κατα ποσο γινομαι κατανοητος.
ντινο δε τα πολυγνωριζω αυτα παντως απο τι βλεπουμε σιγουρα η βαση ειναι κατω απο 2400! Σαν να λυθηκε μια μεγαλη απορια!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μακαρι να ειναι για την καταξη Για τον αυξοντα αριθμο μεσα στους 980 αυτοDinosV έγραψε:Παιδες εχω μια απορια το γεγονος οτι γινεται κληρωση δεν παει να πει οτι οσοι εχουν 2380 θα ειναι κ οι τελευταιοι, μηπως θελουν να καταταξουν πρωτους δευτερους τριτους (με 2380 μορια) λογω ισοβαθμιας. Δεν ξερω κατα ποσο γινομαι κατανοητος.
310LELE έγραψε:Μμμμαλιστα...2380 η βαση... Στη β κατηγορια τιποτα ρε παιδια; Κανα τηλ; Κανα παλικαρι απο β;
ασε ασε εχω τρελαθει και εγω! Φετος θα ειναι και η τελευταια μου χρονια που θα δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας!
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Αυτο ελειπε να ηταν παραπανω! Ας ειμαστε ρεαλιστες. Κατ'εμε τα 2300 ειναι πολλα για βαση σαν να ανεβηκε πολυ ο πηχυς δεν νομιζετε; Προσωπικα θεωρω και περιμενω να ειναι κατω απο 2300... Και κατι αλλο κατ'εμε παντα οσοι εχουν πολλα μορια θα προτιμησουν-αναμενουν να βγουν τα αποτελεσματα απο Πυροσβεστικη ετσι ωστε να διαλεξουν αφου εχουν το αβανταζ των πολλων μοριων! Διορθωστε με αν κανω λαθος!
Μπορει να μην είναι ο τελευτεος 2380
Κάλεσν κανεναν άλλον;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Συμεων με ρωτας; Δεν καταλαβαινω. Αν θες ξαναγραψτο. Κανω λαθος ρε φιλε για σκεφτειτε το. Μηπως γινεται ΚΛΗΡΩΣΗ για την καταταξη και οχι για το ποιος θα μπει τελευταιοσ?
Λογικα το θεμα κληρωσεις αφορα αυτους που εχουν ισοβαθμια και ειναι ασχετο με το τι θεση βρισκοντε... Και στα 30000 μορια αμα εχουν ιδιο απολυτηριο παλι κληρωση θα γινοταν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες