Αναστολή προκηρύξεων για ΕΠΟΠ (2009)

Marina2 έγραψε:Αυτο λεμε απλα οι υπόλοιποι που πανε δεν ειναι και τρομερης εφυειας αν νομιζουν οτι θα βοηθηθούν!
καλα τα παω με τα ορθογραφικα μου λάθη πάντως!

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Αυτοι που ειναι να περασουν τους εχουν ηδη περασει και χωρις εξετασεις.
Ελπιζω να μην τις ακυρωσει τις προκυρηξεις ο βενιζελος γιατι μετα βλεπω τον γιωργακη τον παπανδρεου να μην κλεινει τετραετια...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Στις ειδησεις του αντ1 ειπε οτι σημερα 12:00 το βραδυ στην βουλη θα γινει ψηφοφορια. Αλλα δεν ακουσα ολο το ρεπορταζ, μηπως σημερα θα γινει η ψηφιστει για να σταματησουν οι συνεντευξης; Αν γνωριζει κανεις ας μας ενημερωσει
Εχεις μπερδεψει το θεμα αννα θα πας στη θεματολογια εποπ με την ενδειξη "αναστολη αποτελεσματων εποπ"anna.nikos έγραψε:Στις ειδησεις του αντ1 ειπε οτι σημερα 12:00 το βραδυ στην βουλη θα γινει ψηφοφορια. Αλλα δεν ακουσα ολο το ρεπορταζ, μηπως σημερα θα γινει η ψηφιστει για να σταματησουν οι συνεντευξης; Αν γνωριζει κανεις ας μας ενημερωσει

Αποψεις λεμε "τρελλε" και οχι βλακειες και διαφορα που εχει ακουσει ο καθενας απο τηλεοραση, εντυπο και ηλεκτρονικο τυποΤΡΕΛΟΣ έγραψε:ρε μην λετε βλακιες αν δεν βαλουν την συνεντευξη θα ειναι το ιδιο θα παρουμε οσα μορια ειχαμε εκτος της συνεντευξης σιγα μην τα κανετε τραγικα...
Ειπα φιλε μου αν πηρα εγω μορια απο συνεντευξη και 200 εσυ και τα χασουμε τι εγινε ε;
Σε υποθετικεε ερωτησεις εννοειτε και δεν απαντω διοτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ μεγαλη απο την υποθεση φιλη ειμαι ευχαριστωΤΡΕΛΟΣ έγραψε:Ειπα φιλε μου αν πηρα εγω μορια απο συνεντευξη και 200 εσυ και τα χασουμε τι εγινε ε;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το θέμα της αναστολής; Αν ναί παρακαλώ αναφέρετε το
Οχι γκαρυ ακομα δεν υπαρχει ειμαστε πια στο βημα της ενημερωσης Απο τα σαιτ του υπουργειου και αναμενομεν!Gary έγραψε:Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το θέμα της αναστολής; Αν ναί παρακαλώ αναφέρετε το
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Μπορώ να έχω το site του υπουργείου; Δε το γνωρίζω, αν απαγορέυεται να στέλνουμε links στο φορουμ αν γίνετε να μου το στήλεις σε μύνημα, ευχαριστώ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
παιδακια αν μαθει καποιος ας το πει. ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης