Gary έγραψε: Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι οτι φέτος είναι λίγες οι αιτήσεις και πόσοι δεν ήρθαν η κόπηκαν στις διαδικασίες
κ εγω εκει παταω! Στην δικη μου ειδικοτητα ειναι μονο 40 οι θεσεις. Οποτε εισαι σε καλυτερη μοιρα. Η ειδικοτητα σου ζητζει τουλαχιστον γυμνασιου;
ναί, και εγώ έχω απολυτήριο λυκείου, παίζει κάποιο ανώτερο ρόλο αυτο; Εννοω αν δίνει παραπάνω μόρια
ε! Ναι! Εσυ που εχεις απολυτηριο λυκειου παιρνεις περισσοτερα μορια απο γυμνασιου. Φυσικα ειναι αναλογως τον βαθμο για να δεις ποσα μορια θα παρεις ακριβως. Εχεις στειλει κ αλλα δικαιολογητικα που μπορεις να παρεις μορια;
έχω στήλει απολυτήριο λυκείου, δικαιολογιτικό κατοίκου παραμεθωρίου (μένω σε ακριτικό χωριό του Κιλκίς), απο κει αι πέρα έστειλα τα προβλεπόμενα ταυτότητες αίτηση κτλπ
δεν σε καταλαβα τι χαμηλη ειδικοτητα; βασικα στην αρχη την εβαλα γιατι δεν ειχα τι να βαλω και ειχα και λιγο σχεση με αυτο. αλλα μετα εμαθα οτι ειναι καλη.
ELEANOYLA έγραψε:δεν σε καταλαβα τι χαμηλη ειδικοτητα; Βασικα στην αρχη την εβαλα γιατι δεν ειχα τι να βαλω και ειχα και λιγο σχεση με αυτο. Αλλα μετα εμαθα οτι ειναι καλη.
καλά έκανες, όμως δε θα σε ενδιέφερε κάποια ειδηκότητα ανώτερη; Σε κάποιο όπλο η σε γραφείο; Η χειρίστρια κάποιου όπλου οχήματος κτλπ;
ELEANOYLA έγραψε:δεν σε καταλαβα τι χαμηλη ειδικοτητα; Βασικα στην αρχη την εβαλα γιατι δεν ειχα τι να βαλω και ειχα και λιγο σχεση με αυτο. Αλλα μετα εμαθα οτι ειναι καλη.
καλά έκανες, όμως δε θα σε ενδιέφερε κάποια ειδηκότητα ανώτερη; Σε κάποιο όπλο η σε γραφείο; Η χειρίστρια κάποιου όπλου οχήματος κτλπ;
οχι δεν με ενδιαφερει γιατι δενε χω τα τρελα πτυχια. αυτο που με νοιαζει ειναι να μπω στον στρατο. τα μονο που εχω ειναι απολυτιριο λυκειου. χαρτι απο υπολογιστες. και αγγλικα. οποτε λεω να αφησω τις υψηλες θεσεις για καποιον που εχει κατι παραπανω απο εμενα. και την γαζωτρια την εβαλα γιατι κατι ξερω απο αυτη την ειδικοτητα ασχολουμαι.
ELEANOYLA έγραψε: οχι δεν με ενδιαφερει γιατι δενε χω τα τρελα πτυχια. Αυτο που με νοιαζει ειναι να μπω στον στρατο. Τα μονο που εχω ειναι απολυτιριο λυκειου. Χαρτι απο υπολογιστες. Και αγγλικα. Οποτε λεω να αφησω τις υψηλες θεσεις για καποιον που εχει κατι παραπανω απο εμενα. Και την γαζωτρια την εβαλα γιατι κατι ξερω απο αυτη την ειδικοτητα ασχολουμαι.
ελεανα το χαρτι απο υπολογιστες που εχεις δεν μοριοδοτητε αν ειναι απλη βεβαιωση γνωσης υπολογιστων. Εκτος εαν ειναι προγραμματιστη
ELEANOYLA έγραψε:δεν ξερω τι ειναι παντως εγω το εβαλα κ αυτο να υπαρχει.
αν σ'αρέσει καλά έκανες, αλλά και τα πτυχία που έχεις πιάνουν κάπου αλλού τόπο, απλά στο λέω επειδή αυτη η ειδηκότητα δεν θα κάνει για σένα, ειναι ειδηκότητα μπατζίδικη
Κατώτερη ειδικότητα τα λέει όλα αυτό, χαμαλίδικη, οι ειδικότητε που απασχολούν τους υποψήφιους εποπ είναι κυρίως χειριστές κάποιου μηχανήματως η κάποιου όπλου, η τεχνικοί, οι τεχνικοί ντάξη αφου εσυ δέν έχεις πτυχία κτλπ όχι, αλλά τα άλλα που ανέφερα ναι
αν σ'αρέσει καλά έκανες, αλλά και τα πτυχία που έχεις πιάνουν κάπου αλλού τόπο, απλά στο λέω επειδή αυτη η ειδηκότητα δεν θα κάνει για σένα, ειναι ειδηκότητα μπατζίδικη
μπατζιγικη τι σημαινει; Γιατι το λες αυτο για αυτη την ειδικοτητα, βασικα δεν ξερω πολλα αλλα μου ακουγεται καλη κ ευκολοτερη για μια γυναικα απο οδηγος τανκ
μπατζιγικη τι σημαινει; Γιατι το λες αυτο για αυτη την ειδικοτητα, βασικα δεν ξερω πολλα αλλα μου ακουγεται καλη κ ευκολοτερη για μια γυναικα απο οδηγος τανκ
Κατώτερη ειδικότητα τα λέει όλα αυτό, χαμαλίδικη, οι ειδικότητε που απασχολούν τους υποψήφιους εποπ είναι κυρίως χειριστές κάποιου μηχανήματως η κάποιου όπλου, η τεχνικοί, οι τεχνικοί ντάξη αφου εσυ δέν έχεις πτυχία κτλπ όχι, αλλά τα άλλα που ανέφερα ναι
πιστευω αυτες οι ειδικοτητες ειναι δυσκολες για γυναικες. Αν δεν παει γυναικα γαζωτρια ποιος θα παει;
πιστευω αυτες οι ειδικοτητες ειναι δυσκολες για γυναικες. Αν δεν παει γυναικα γαζωτρια ποιος θα παει;
δε διαφωνώ με αυτό που λές, αλλά μου φένετε περίεργο για το οτι λές πως είναι δύσκολες οι άλλες ειδηκότητες για τις γυναίκες, εγώ που τα είδα μέσα ξέρω οτι οι γυναίκες που δηλώσαν εποπ οι περισσότερες δηλώσαν τις "δυσκολες ' ειδικότητες αυτές που λες