Δεν αντιπαθω τις γυναικες στρατιωτικους απλα πιστευω οτι δεν κανουν για αυτο το επαγκελμα... Πιστευω οτι οι γυναικες ειναι πιο καταληλες για δασκαλες-καθηγιτριες πχ και οχι αντρες...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Δεν αντιπαθω τις γυναικες στρατιωτικους απλα πιστευω οτι δεν κανουν για αυτο το επαγκελμα... Πιστευω οτι οι γυναικες ειναι πιο καταληλες για δασκαλες-καθηγιτριες πχ και οχι αντρες...
και να σας τα φοραμε... ασε μας ρε μητσο. Εχεις ακουσει για την μπουμπουλινα
cristi έγραψε:Ε ενταξει υπλγε Τχ μη τα τρομαζεις και τοσο τα παιδια
Νομιζω οτι δεν τρομαξα κανενα απλα νομιζω οτι ειναι πλεον πολυ κουραστικο να μιλαμε για αυτο το θεμα, γιατι ολες οι κοπελες που ειμασταν στην ΣΣΕ καναμε τα ιδια πραγματα με τους ανδρες, δεν ειχαμε διαφορετικη αντιμετωπιση και νομιζω οτι αξιζουμε σεβασμο και μαλιστα στην δικη μου χρονια δεν παραιτηθηκε καμια γυναικα παρα μονο ανδρες. Το γελιο ειναι οτι δεν εχουμε προβληματα με τους ανδρες συναδελφους κ τα ακουμε απο εξω απο καποια ατομα που δεν εχουν ιδεα το τι γινετε.
cristi έγραψε:Ε ενταξει υπλγε Τχ μη τα τρομαζεις και τοσο τα παιδια
Νομιζω οτι δεν τρομαξα κανενα απλα νομιζω οτι ειναι πλεον πολυ κουραστικο να μιλαμε για αυτο το θεμα, γιατι ολες οι κοπελες που ειμασταν στην ΣΣΕ καναμε τα ιδια πραγματα με τους ανδρες, δεν ειχαμε διαφορετικη αντιμετωπιση και νομιζω οτι αξιζουμε σεβασμο και μαλιστα στην δικη μου χρονια δεν παραιτηθηκε καμια γυναικα παρα μονο ανδρες. Το γελιο ειναι οτι δεν εχουμε προβληματα με τους ανδρες συναδελφους κ τα ακουμε απο εξω απο καποια ατομα που δεν εχουν ιδεα το τι γινετε.
Εσεις ζητατε απο την μια ισοτητα και απο την αλλη διαφορετικη αντιμετοπιση... Επισης εσεις μπηκατε σε ενα ανδρικο επαγκελμα οχι οι ανδρες γ'αυτο δεν εχετε προβλημα μαζι τους...
Σε καταλαβαινω απολυτα. Μα δεν μπορουμε απο την αλλη να απαγορευσουμε να διατυπωνονται Διαφορετικες αποψεις καποιων παιδιων που εχουν καποια στεγανα στο μυαλο τους τα οποια προερχονται απο την απειρια τους ακομα. Με ομορφα επιχειρηματα μπορουμε παντα να κανουμε διαλογο που παντα ειναι καλοπροαιρετος τουλαχιστο απο τα παιδια εδω τα μελη εννοω
Εγω αυτη την αποψη την διαμορφοσα μιλοντας με κοπελες που θελουν να μπουν στον στρατο... Δεν ξερω αν μετα αλαζουν αλλα αυτα που ακουγα ηταν τα εξης... Επαγκελματικη αποκατασταση, για να διαταζω ανδρες και αλλα τετοια... Επισης εχω ακουσει και για γυναικες στρατιωτικους τι κανουν στα στρατοπεδα και γιατι επιλεγουν αυτο το επαγκελμα...
Και μην το περνετε προσωπικα... Και με αντρες που διαλεγουν τον στρατο για λογους οπως η επαγκελματικη αποκατασταση δεν τους παω... Και σιγουρα γυναικα υπολοχαγος αυτοι που ηταν στην σσε και εφυγαν ηταν τετοια ατομα...
Ρε μητσο υπαρχουν ανδρες που ουτε για σερβιτοροι κανουν και ομως υπηρετουν στρατο. Υπαρχουν και γυναικες που αξιζει ποιο πολλα απο οσο ενας ανδρασ. Υπαρχουν εξερεσεισ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Εγω αυτη την αποψη την διαμορφοσα μιλοντας με κοπελες που θελουν να μπουν στον στρατο... Δεν ξερω αν μετα αλαζουν αλλα αυτα που ακουγα ηταν τα εξης... Επαγκελματικη αποκατασταση, για να διαταζω ανδρες και αλλα τετοια... Επισης εχω ακουσει και για γυναικες στρατιωτικους τι κανουν στα στρατοπεδα και γιατι επιλεγουν αυτο το επαγκελμα...
και βεβαια αλλαζουν τα πραγματα οταν Φορας το χακι δημητρη. Με τις κοπελες που συζητησες απλα δεν ειχαν ορθη σκεψη που διατυπωνανε τετοιες σκεψεις και αποψεις. Απλα να κανεις καλυτερη επιλογη στις κοπελες που θα συζητας μαζι τους