Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Εχω ψηλά το κεφάλι Cristi και δεν νομίζω να δεχθώ αλοιώσεις απ'τη στιγμή που δεν φοβάμαι κάτι στη δουλειά μου και πόσο μάλον στην ειδικότητά μου! Απλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι οτι κάποιος είναι εκπαιδευμένος για να είναι καλύτερος από σενα και να σε κάνει εξ'ίσου καλό κ σένα! Οπότε δεν είναι αισθήματα και συναισθήματα αλλά η αλήθεια... Η αλήθεια η οποία σε πολλούς δεν αρέσει αλλά και πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι αυτό είναι καλό για το θεσμό μας! Ευχαριστώ... !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αν μιλάς για μένα φίλε vd... Δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να γνωρίζεις αν είμαι του γραφείου ή όχι! Τέλος πάντων απ'το ψευδώνυμό μου όμως μπορείς να καταλάβεις αν είμαι του γραφείου ή όχι... ! Εν πάσι περιπτώσι όμως αν μιλάς για τους Δρίτες ότι είναι του γραφείου μη ξεχνάς οτι πριν λίγο καιρό ηταν και εκείνοι συνοδοί και μπορούν να σε καταλάβουν απόλυτα! Απλά μη βλέπεις ή καλύτερα μη βλέπουμε το θέμα των Δριτων εγωϊστικά διότι τοτε σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα... Τα πράγματα είναι απλά... Κάνουμε την δουλειά μας και εκείνοι την δική τους! Αν μας πούνε κάτι για την εκπαίδευσή μας΄, σίγουρα θα το πούνε για το καλό μας και όχι για να μας προκαλλέσουν σε διαμάχη!(Μη ξεχνάμε οτι εκπαιδευτηκαν για να μας διορθώνουν στα λάθη μας! "Σε οτι αφορά την εκπαίδευση φυσικά. ") Αν μπορέσουμε να καταλάβουμε αυτό όλα θα γίνουν σίγουρα πιο εύκολα και γι'αυτούς αλλά και για εμάς! Ευχαριστώ!
Τα πιστευω σου και η αποψη σου με βρισκουν συμφωνη. Συνεχισε ετσι. Και μη σταματας να αγαπας αυτο που κανεις.Συνοδός... έγραψε:Εχω ψηλά το κεφάλι Cristi και δεν νομίζω να δεχθώ αλοιώσεις απ'τη στιγμή που δεν φοβάμαι κάτι στη δουλειά μου και πόσο μάλον στην ειδικότητά μου! Απλά δεν είναι κακό να παραδέχεσαι οτι κάποιος είναι εκπαιδευμένος για να είναι καλύτερος από σενα και να σε κάνει εξ'ίσου καλό κ σένα! Οπότε δεν είναι αισθήματα και συναισθήματα αλλά η αλήθεια... Η αλήθεια η οποία σε πολλούς δεν αρέσει αλλά και πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι αυτό είναι καλό για το θεσμό μας! Ευχαριστώ... !
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 30
Παιδια θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας για την ειδικοτητα συνοδο σκυλου διασωσης στο μχ αν ξερει κανεις να με κατατοπισει... Ποσο γρηγορα παρνεις σκυλο; Τον σκυλο τον εχεις παντα μαζι σου; Τι μεταθεσεις εχει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Περασε κανενας συνοδος απο δω;
Dimitris_wolf περασες;
Dimitris_wolf περασες;
-
- Αρχιλοχίας
Σκυλος φυλακας; Ή διασωσης?
Μήπως μπορείς να μας πείς; Διότι εσύ κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρεις... Περι του θέματος όπως Τις αρμοδιότητες Που πρέπει να Έχεις... Ευχαριστω πολύ...
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο σαιτ και εχω μερικες αποριες θα σας ημουν ευγνωμων αν με κατατοπιζατε! Λοιπον περασα τωρα με τους 2000 εποπ σα σκαπανεας-συνοδος σκυλων διασωσης στο μηχανικο μηπως ξερετε να μου πειτε που ειναι τα κεντρα εκπαιδευσης αυτων των ειδικοτητων και ποσο καιρο επισεις διαρκουν ευχαριστω εκ των πρωτερον!
-
- Αρχιλοχίας
Καλησπερα συναδελφε εδω το πρωτο ατομο της ειδικοτητας χαιρομαι που βρεθηκε το δευτερο. Το μηχανικο παρουσιαζεται στο Ναυπλιο τωρα το ποσο καιρο ειναι οι εκπαιδευσεις δεν το εχω μαθει ακομα γινε μελος να σου δωσω το μσν μου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπερα και παλι! Κι εγω χαιρομαι που βρηκα καποιον πανω στην ειδικοτητα μου παρεπιπτοντως συγχαρητηρια κι σε 'σενα ατιθαση αλλα και σε ολους τους υπολοιπους που περασαν τελικα στο στρατο! Εχω γινει μελος στο forum! Αν καποιος αλλος γνωριζει κατι για την ειδικοτητα σκαπανεας-συνοδος σκυλων διασωσης μηχανικου το που δηλαδη γινεται ολη η εκπαιδευση ας ενημερωσει ευχαριστω!
-
- Αρχιλοχίας
Στη δικη μας ειδικοτητα δεν ειμαστε και πολλοι αλλους δυο ψαχνουμε... Συγχαρητηρια και σε σενα!
-
- Στρατιώτης
Απλα επειδη ειναι forum του στρατου ρωταω μηπως και καποιος ξερει κατι περισσοτερο
Καλησπέρα σε όλους.
Όσων αφορά την εκπαίδευση των συνοδών σκύλων διάσωσης πραγματοποιείτε στην ΕΜΑΚ (ΑΘΗΝΑ) από πυροσβέστες και είναι διάρκειας περίπου 5 μήνες. Ειδή δυο συνάδελφοι πήραν σκύλους και εκπαιδεύονται εκεί, το πότε θα πάρουν σκύλο οι καινούργιοι, εξαρτάτε από το πότε θα προμηθευτή κατάλληλους σκύλους η υπηρεσία
Όσων αφορά την εκπαίδευση των συνοδών σκύλων διάσωσης πραγματοποιείτε στην ΕΜΑΚ (ΑΘΗΝΑ) από πυροσβέστες και είναι διάρκειας περίπου 5 μήνες. Ειδή δυο συνάδελφοι πήραν σκύλους και εκπαιδεύονται εκεί, το πότε θα πάρουν σκύλο οι καινούργιοι, εξαρτάτε από το πότε θα προμηθευτή κατάλληλους σκύλους η υπηρεσία
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω και να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος αν εχεις ηδη γερμανικο ποιμενικο αλλα γυρω στα 3 χρονων υπαρχει πιθανοτητα να τον βαλεις μεσα στην υπηρεσια ή αδυνατον! Ευχαριστω και παλι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες