Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Φίλε μόνο ΣΣΑΣ ανοίγεις με 5ο. Εγώ θα πάρω 4ο και θα χάσω 1000+ μόρια. Αλλά χαλάλι!
Άβαταρ μέλους
Titis
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Titis »

thanasakis έγραψε: Χαχα αφου η βιολογια ανοιγει Σχολες Παραιατρικες κτλ ασχετες με το Στρατο, οι στρατιωτικες μας νοιαζουν στο 4ο κ 5ο πεδιο. Θα δουμε εκεινη την ωρα ποιο πεδιο θα διαλεξουμε σαν 2η επιλογη αναλογα με τα μορια μας.
Υπάρχουν στο 3ο πεδίο τμήματα της ΣΣΑΣ (Ιατρικό κτλ) και η ΣΑΝ. Βέβαια από θεωρητική είναι αδύνατον να τις πιάσεις αυτές τις σχολές.
Illusion never changed into something real!
Άβαταρ μέλους
thanasakis
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από thanasakis »

Ναι φιλε μου χαλαλι τα 1400 μορια ποινη αλλα το θεμα ειναι η ΣΣΕ κ γενικοτερα οι Στρατιωτικες Σχολες να μην ανεβουν κ αλλο. Εκει πονταρουν οι Θεωρητικοι. Οσο για το 5ο πεδιο κ αυτο αξιζει εχει αρκετες στρατιωτικες Σχολες οπως τη ΣΥΔ κ τη ΣΣΑΣ αλλα κ Αστυνομικες. Ειδικα η ΣΥΔ αξιζει.
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Όντως ανησυχώ και εγώ πολύ μην ανέβει κι άλλο η ΣΣΕ. Εγώ μόνο Στρατό ξηράς θέλω. Οπότε σίγουρα θα πάρω 4ο πεδίο και αν δεν πιάσω, ούτε ΣΣΕ, ούτε ΣΜΥ, θα το σκεφτώ αρκετά αν θα μπω σε στρατιωτική σχολή (αααααν υπάρχει κάποια χαμηλότερα από ΣΜΥ Εικόνα). Τέλος πάντων, καλή μας επιτυχία για φέτος (τουλάχιστον για μένα) !
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Άβαταρ μέλους
thanasakis

Χαχα και σε μενα φιλε μου. Το θεμα οπως το εχω σκεφτει ειναι το εξης, το να καθεσαι να σκεφτεσαι κ να περιμενεις εαν θα πεσουν η' ανεβουν οι βασεις (στη ΣΣΕ η' στη ΣΜΥ) ειναι πολυ ψυχοφθορο για τον υποψηφιο γιατι απο τη μια σκεφτεσαι "να τα δωσω ολα κ αν ανεβουν οι βασεις τζαπα ο κοπος μου", εγω οπως το εχω σκεφτει το θεμα ειναι να μην σκεφτεσαι καν οτι υπαρχει βαση εσυ κανε το καλυτερο που μπορεις αυτον το χρονο δωστα ολα και το λεω κ για εμενα αυτο, εαν κατσουμε κ στρωθουμε κυριως στα μαθηματικα που ειναι κ το μαθημα βαρυτητας δεν υπαρχει φοβος εξαλλου η ΣΣΕ δεν εχει μεγαλα σκαμπανεβασματα, μπορει κ να πεσει κ αν ακομη ανεβει δεν θα ειναι πανω απο 300-400 μορια. Αισιοδοξια.Εικόνα

Απαγορεύονται τα κεφαλαία για όνομα του θεού δεν είμαστε γκαβοί Greek_Army

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το επόμενο μήνυμα που θα βγει εκτός θέματος θα διαγραφεί
τζινα

Δημοσίευση από τζινα »

Αν κανεις φροντιστηριο σπιτι σου με 3ωρες (60') μαθηματικα γενικης Και 2 αοθ θα γινετε εξπερ. Εγραψα 99 μαθηματικα και 95 αοθ το 2011. Περασα στυα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanasakis

ΑΟΘ γιατι εδωσες αφου η ΣΤΥΑ ειναι στο 4ο πεδιο, δεν χρειαζεται να παρεις ΑΟΘ διοτι εαν παρεις ΑΟΘ θα ανοιξεις το 5ο πεδιο κ θα πρεπει υποχρεωτικα να το επιλεξεις.
TZINA

Δημοσίευση από TZINA »

Η πρωτη μου επιλογη ηταν ΣΥΔ αλλα δεν την επιασα. Εβγαλα 7111. Ετσι οταν βγηκαν οι βαθμοι αποφασισα να δηλωσω 4 πεδιο. Οποτε τζαμπα το Αοθ, αλλα που να το ξερω οτι θα πεσει ο Κρητικος που δεν το χωνευα και θα γραψω 10.5 κα θα χαντακωθω.

Δεν πρεπει υποχρεωτικα να το επιλεξεις αν παρεις μαθηματικα και αοθ. Αφου ημουν θεωρητικη. Εβαλα σχολες του 1 ου πεδιου και του 4 με χασιμο μοριων. Απλα στο 5ο πεδιο εχεις τα περισσοτερα μορια αν γραψεις καλα μαθ. Και αοθ.
τακης

Δημοσίευση από τακης »

Αν επιλέξεις και ΑΟΘ και Μαθημάτικα για το 4ο Επιστημονικό Πεδίο χάνεις τα ίδια μόρια?
τζινα

Δημοσίευση από τζινα »

Τι εννοεις τα ιδια; Απο τι κατευθυνση για που. Αν εννοεις απο θεωρητικη για 4ο, χανεις περιπου 1400. Δεν ειναι και λιγα. Πρεπει να γραψεις τουλαχιστον ιστορια και αρχαια σχεδον αριστα.
Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

Καλησπέρα θέλω να μπω Σ. Μ. Υ και θέλω να ρωτήσω πανελλαδικές ποσο πρέπει να γράψω για να πιάσω τα μορια είμαι από θεωρητική κατεύθυνση και μάθημα επιλογής μαθηματικά;ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos2171 »

16 και πάνω σε όλα. Μπες εδώ και υπολόγισε http://www.propylaia.gr/index.php?option=com_facileforms&Itemid=48 Yπολόγιζε όμως και τη βάση πάνω από 500 μην πω 1000 μόρια. Θα υπάρξει μείωση 30% συν του ότι θα πλακώσουν πολλοί που ήθελαν να παν στην αστυφυλάκων.
Πολυβολιτής

Δημοσίευση από Πολυβολιτής »

Παιδιά, από Θεωρητική για ΣΣΕ ξέρω πως πρέπει να πάρω Μαθηματικά. Ξέρω ότι είναι έυκολα (έτσι λένε τουλάχιστον). Όσοι έχετε περάσει ΣΣΕ μέσω Θεωρητικής επιλέγοντας Μαθηματικά πόσο είχατε στο Λύκειο στο συγκεκριμένο μάθημα (εμείς οι θεωρητικοί δεν είμαστε αστέρια στα μαθηματικά... ). Ας πούμε εγώ είμαι μαθητής του 16 στα Μαθηματικά (Α' Λυκείου), θα μου φανεί βουνό να γράψω καλά στα Γεν. Παιδ. Στις Πανελλαδικές;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

"Ζωντανεύω" το συγκεκριμένο θέμα για την ανώνυμη κοπέλα (δημιούργησε 2 θέματα με το ίδιο ερώτημα κάτι που απαγορεύεται), για να το δει και να το διαβάσει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης