ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
JF

Δημοσίευση από JF »

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένδειξη για ΥΕΑ. Το σκέφτομαι ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Να δώσει κάποιες πληροφορίες για το τι εκπαίδευση κάνουν οι ΥΕΑ, πόσο διαρκεί και τι μισθό παίρνουν; Γενικά είναι δύσκολα τα πράγματα για ΥΕΑ στους ΠΝ; Ευχαριστώ.
kostas_mdk

Δημοσίευση από kostas_mdk »

Ο ξαδερφος μου ειχε μπει στρατο Και πριν ορκιστει Πηρε αναβολη μπορει να μπει ΥΕΑ; Αυτο εννοουσα απλα δεν το διατυπωσα σωστα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

kostas_mdk έγραψε:Ο ξαδερφος μου ειχε μπει στρατο Και πριν ορκιστει Πηρε αναβολη μπορει να μπει ΥΕΑ; Αυτο εννοουσα απλα δεν το διατυπωσα σωστα

Τυπικά όχι αλλά αν έχει βύσμα όλα γίνονται

guest

Δημοσίευση από guest »

Παιδια θα ηθελα την αποψη Σας, αξιζει να πας ΥΕΑ πεζοναυτης ή ΥΕΑ καταδρομεας; Ειναι ιδιο επιπεδο δυσκολιας; Ευχαριστω.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

ΥΕΑ Ειδικων Δυναμεων αξιζει περισσοτερο φυσικα, ο βαθμος δυσκολιας ειναι αρκετα μεγαλυτερος κ παιρνεις και τα διπλα μορια
guest

Δημοσίευση από guest »

Και αυτα τα μορια που μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις; Εκτος σωματων ασφαλειας, ειναι χρησιμα;

peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από peter1992 »

Νομιζω στο δημοσιο γενικα σε οποιαδηποτε υπηρεσια χωρις να ειμαι σιγουρος
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

guest έγραψε: Και αυτα τα μορια που μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις; Εκτος σωματων ασφαλειας, ειναι χρησιμα;

αποτι ξερω μονο για σωματα ασφαλειας και επ. Οπ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

guest έγραψε:Και αυτα τα μορια που μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις; Εκτος σωματων ασφαλειας, ειναι χρησιμα;

Σε προκυρήξεις ΕΠΟΠ και σωμάτων ασφαλείας μόνο.
Σε προκυρήξεις του ευρύτερου δημοσίου λαμβάνονται υπόψην άλλα κριτήρια!
Πολύ καλά μόρια (800 συγκεκριμένα) έχει για τις προκυρήξεις των Ειδικών Φρουρών.
manos

Δημοσίευση από manos »

Παιδια να ρωτησω λιγο... Σε καθε εσσο ποσα ατομα περιπου μπαινουν δοκιμοι ειδικων δυναμεων; Μου ειπαν πανω κατω καμια 30 σε καθε εσσο ισχυει;
ΝΙΚΟΣ 86

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ 86 »

guest έγραψε:Παιδια θα ηθελα την αποψη Σας, αξιζει να πας ΥΕΑ πεζοναυτης ή ΥΕΑ καταδρομεας; Ειναι ιδιο επιπεδο δυσκολιας; Ευχαριστω.

τα μώρια είναι τα ίδια και για τους καταδρομείς και για τους πεζοναύτες... Και δεν έχει ΥΕΑ καταδρομών και ΥΕΑ πεζοναυτών όλοι ΥΕΑ πεζικού είναι μετά που 8α γίνουν δόκιμοι χωρίζονται...
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από aggeloscob »

Πρωτα απ ολα δεα εδ γινεσαι μετα απο επιλογη... Δλδ ξανακανεις αθληματα πολυ πιο αυστηρα... Αφου εισαι δεα πεζικου. Και επομενωσ δεν ειναι σιγουρο οτι καποιος θα γινει δεα εδ... Ρισκο. Ενας λογος που με φρεναρε στο να παω δεα. Παντωσ δεα πεζικου γινεσαι για πλακα... Εγω εδωσα υποχρετικα αθληματα στο πευκο... Αλλα επιτηδεσ κοπηκα... Ητανε για πλακα αυτα που καναμε και οχι ολα οσα θα επρεπε να κανουμε... Γενικα απο το φορουμ δεν μου εδωσε καποιος πληροφοριες προτου μπω τον αυγουστο στρατο... Αλλα το σκεφτομουνα για δοκιμος και το απεριψα οταν μπηκα... Γνωρισα ενα δοκιμο απο κοντα... Λοιπον αξιζει αλλα εαν δεν εχεις υπομονη δεν εχεις διαθεση και εαν δεν πηγαινεις μονο και μονο για τα μορια τοτε αξιζει πολυ και παιρνεις παρα πολλα απο την Εκπαιδευση αλλα εχει πονο 4 μηνες και αλλον 1 στο κεαπ! Αλλα εαν το βλεπετε μονο μορια το δομικιλικι τοτε μην το σκεφτεστε καθολου τη πατησατε... Τωρα το εαν αξιζει καποιοσ να παει σαν απλοσ στρατιωτης εδ; Ερωτηματικο... Εγω παντωσ θελω και παω και θα το υποστω... Εχει πολλα πραγματα που δεν αρεσουν σε κανεναν... Γενικα στις ειδικεσ δυναμεις πρωτα πρεπει να συμβιβαστειτε με ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ! Οπωσ πειθαρχεια και μετα με οτιδηποτε αλλο... Θα το καταλαβετε οσοι θα πατε στην επομενη σειρα... Τουσ ειδα και εγω 30% εφυγε για πεζικο μετα την ορκωμωσια (και εγω δυσκολευτικα και καταπονηθηκα αλλα υπαρχει σκοπος για ολα αυτα που γινονται!) και αναπληρωθηκε με αλλους απο αλλα οπλα και απο πεζοναυτεσ και μερικοι απο αυτους δηλωσανε να φυγουνε γιατι; Δεν αντεχανε στο κλιμα Γενικα θα πρεπει ο καθενας να ακολουθει τουσ κανονισμους και να υπομενει στην ορθοστασια ! Και ο νοων... ...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

aggeloscob έγραψε: Γενικα θα πρεπει ο καθενας να ακολουθει τουσ κανονισμους και να υπομενει στην ορθοστασια ! Και ο νοων...
Oρθοστασια, γιατι μαλλον δεν εμεινε και τιποτε αλλο εκτος απ' αυτο. Παλιοτερα υπηρχαν και αλλοι τροποι

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Εγω παιδια δηλωσα να παω εθελοντης και να παω στις ειδικες δυναμεις. Μετα παο εκει μπορω να παω υεα; Παρακαλω απαντηστε μου...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

νικος έγραψε:Εγω παιδια δηλωσα να παω εθελοντης και να παω στις ειδικες δυναμεις. Μετα παο εκει μπορω να παω υεα; Παρακαλω απαντηστε μου...
ΥΕΑ=Απολυτηριο Λυκειου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες