Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Elf έγραψε:Συμφωνώ με τον/την Wiseco2000

Βασικά είμαι O Wiseco2000 και με λένε Μάνο. Είμαι και ΄γω ένας από τους πολλούς που περιμένουν την προκύρηξη. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω πότε θα βγει για κανένα σώμα οπότε καλή υπομονή σε όλους. Και επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος θα ήθελα να ρωτήσω την Candy από που άκουσε ότι η προκύρηξη της Πολεμικής Αεροπορίας δεν πρόκειται να βγει; Τέλος να πώ και την κακία μου, μη καταντάτε ένα τόσο επισκέψιμο topic σε "ράδιο αρβύλα". Γράψτε μόνο αν είστε σίγουροι και μην ντέπεστε να ρωτάτε (αφού βέβαια εχετε διαβάσει τα άλλα μηνύματα και δεν ανακυκλώνεστε συνεχώς...)
maraki85
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από maraki85 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ; ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ; ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ...
korakas

Δημοσίευση από korakas »

παιδια; εποπ ναυτικο+ΟΥΚ η ΑΛΕΞΙΠΤΟΤΑ παιζει;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕικόναΕικόνα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βγει προκηρυξη στο ΓΝΑ για βοηθος φυσικοθεραπευτη;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Λοιπον επειδη ολο αυτο το γαιτανακι με τις προκυρηξεις εχει γινει γελοιο , μπορει να βγει ενα λογικο ατομο το οποιο εχει σωας τας φρενας να μας πει ποτε περιπου θα βγει η προκυρηξη του στρατου ξηρας εφοσον η πληροφοριες του προερχονται μεσα απο το υπουργειο και οχι απο τα κεπ η το ΓΕΣ η απο το Μπαμπη τον σουλια ο οποιος υπηρετει στα καμενα βουρλα και του ειπε ο λοχιας οτι θα βγουν τον ταδε μηνα.
Άννα

Δημοσίευση από Άννα »

λοιπόν η προκήρυξη έχει βγει και μένει μόνο να την υπογράψουν! Από Δευτέρα θα πάρουμε τηλ το Υπουργείο για να ρωτήσουμε αν βγήκε ή πότε θα βγει.. αυτές είναι οι πληροφορίες απ το Υπουργείο!! Το σίγουρο είναι ότι θα βγει το πότε; Άγνωστο!!! Όσο αφορά τα υπόλοιπα σώματα Αεροπορία και Ναυτικό θα βγει αργότερα!! Δεν ξέρω πότε... πάρτε τηλ του Υπουργείο ανά 10 μέρες και ρωτήστε!!! Αυτά!!!
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Σε ευχαριστω Αννα για την πολυτιμη πληροφορια σου.

rea86

Δημοσίευση από rea86 »

καλημερα.. μολισ πηρα τηλ. και μου ειπαν δεν εχουν καμια απολλητως ενημερωση και να περνω μια φορα το μηνα να ρωταω..
Anonymous

Καλημερα...

Πλακα κανεις;

... τι εννωεις μια φορα το μηνα; ..Εικόνα

... καταλαβα δεν θα βγει φετος Εικόνα
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Εμένα μου είπαν να παίρνω τηλ. σταδιακά για το επόμενο 10ήμερο... Εικόνα
Anonymous

Παιδια οταν θα βγει, θα βγει. Μην κανουμε λες και αμα βγει διοριστηκαμε κιολας. Ετερον, εκατερον. Οταν βγει και μετα να αρχισει το αγχος! Τωρα ολα καλα.Εικόνα

rea86

Δημοσίευση από rea86 »

δεν ξερω ετσι μου ειπε εμενα μια που το σηκωσε.. και εγω χλωμο το βλεπω για φετος... ποσο κανουν για μια υπογραφη;
didi

Δημοσίευση από didi »

ελα παιδακια μην στεναχωριεστε θα βγουνε... εμαθα εγω!!! Εικόνα
Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

Ρε παιδια αν ειναι για μια υπογραφη να μας μπιιιιιιιιιιπ!!! για την προκυρηξη ας την βαλω εγω να ξεμπερδευουμε.

ΛΙΝ@

Δημοσίευση από ΛΙΝ@ »

Nικος έγραψε: Ρε παιδια αν ειναι για μια υπογραφη να μας μπιιιιιιιιιιπ!!! για την προκυρηξη ας την βαλω εγω να ξεμπερδευουμε.

χαχα καλό!!! Δεν την βάζεις να τελειώνουμε να μας φύγει και το άγχος!!! Εικόνα πάντως και εγώ πήρα τηλ και μου είπαν να παίρνω ανά 10μέρες ενώ στον φίλο μου είπαν να παίρνει ανά μήνα!!! κουφο; και πήραμε και οι 2 στο Υπουργείο!!! Μου φαίνεται δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4... !!!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης