Βασικά είμαι O Wiseco2000 και με λένε Μάνο. Είμαι και ΄γω ένας από τους πολλούς που περιμένουν την προκύρηξη. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω πότε θα βγει για κανένα σώμα οπότε καλή υπομονή σε όλους. Και επειδή είμαι και πάρα πολύ περίεργος θα ήθελα να ρωτήσω την Candy από που άκουσε ότι η προκύρηξη της Πολεμικής Αεροπορίας δεν πρόκειται να βγει; Τέλος να πώ και την κακία μου, μη καταντάτε ένα τόσο επισκέψιμο topic σε "ράδιο αρβύλα". Γράψτε μόνο αν είστε σίγουροι και μην ντέπεστε να ρωτάτε (αφού βέβαια εχετε διαβάσει τα άλλα μηνύματα και δεν ανακυκλώνεστε συνεχώς...)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ; ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ; ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ; ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ...
Λοιπον επειδη ολο αυτο το γαιτανακι με τις προκυρηξεις εχει γινει γελοιο , μπορει να βγει ενα λογικο ατομο το οποιο εχει σωας τας φρενας να μας πει ποτε περιπου θα βγει η προκυρηξη του στρατου ξηρας εφοσον η πληροφοριες του προερχονται μεσα απο το υπουργειο και οχι απο τα κεπ η το ΓΕΣ η απο το Μπαμπη τον σουλια ο οποιος υπηρετει στα καμενα βουρλα και του ειπε ο λοχιας οτι θα βγουν τον ταδε μηνα.
λοιπόν η προκήρυξη έχει βγει και μένει μόνο να την υπογράψουν! Από Δευτέρα θα πάρουμε τηλ το Υπουργείο για να ρωτήσουμε αν βγήκε ή πότε θα βγει.. αυτές είναι οι πληροφορίες απ το Υπουργείο!! Το σίγουρο είναι ότι θα βγει το πότε; Άγνωστο!!! Όσο αφορά τα υπόλοιπα σώματα Αεροπορία και Ναυτικό θα βγει αργότερα!! Δεν ξέρω πότε... πάρτε τηλ του Υπουργείο ανά 10 μέρες και ρωτήστε!!! Αυτά!!!
Παιδια οταν θα βγει, θα βγει. Μην κανουμε λες και αμα βγει διοριστηκαμε κιολας. Ετερον, εκατερον. Οταν βγει και μετα να αρχισει το αγχος! Τωρα ολα καλα.
Nικος έγραψε: Ρε παιδια αν ειναι για μια υπογραφη να μας μπιιιιιιιιιιπ!!! για την προκυρηξη ας την βαλω εγω να ξεμπερδευουμε.
χαχα καλό!!! Δεν την βάζεις να τελειώνουμε να μας φύγει και το άγχος!!! πάντως και εγώ πήρα τηλ και μου είπαν να παίρνω ανά 10μέρες ενώ στον φίλο μου είπαν να παίρνει ανά μήνα!!! κουφο; και πήραμε και οι 2 στο Υπουργείο!!! Μου φαίνεται δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4... !!!