Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
??

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ?? »

Καλξσπερα σας μια ερωτηση καιγομαι. Λοιπον οποια εποχη και να πας στη λεγεωνα των ξενων σε δεχονται; Δλδ η καταταξη γινεται οποια μερα να ναι?
??

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ?? »

Κατι ακομα στη λεγεωνα παιζει που εκπεδευση η πολλη αγγαρεια?
μητσος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από μητσος »

Αδερφε το σιμαντικοτερο δεν θελω να παω λεγεωνα απλα πες μου αν παιρασεις την εκπαιδευση παιρνεις καποιο χαρτη το οποιο θα ειναι συμαντικο για καποιο μετεπιτα βιογραφικο που θα κανεις... Δηλαδη παιρνεις καποιο πτυχιο αν παιρασεις την εκπεδευση; Η δεν μετραει πουθενα το να παιρασεις Μια τετοια εκπεδευση;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

μητσος έγραψε:Αδερφε το σιμαντικοτερο δεν θελω να παω λεγεωνα απλα πες μου αν παιρασεις την εκπαιδευση παιρνεις καποιο χαρτη το οποιο θα ειναι συμαντικο για καποιο μετεπιτα βιογραφικο που θα κανεις... Δηλαδη παιρνεις καποιο πτυχιο αν παιρασεις την εκπεδευση; Η δεν μετραει πουθενα το να παιρασεις Μια τετοια εκπεδευση;

Η εκπαίδευση και τα αντικείμενα που περνάς αφορούν μόνο την Λεγεώνα και τίποτα παραπέρα από αυτήν.

Τώρα αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, γίνε λίγο πιο σαφής αν θες.

κωστας στεφανιδης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από κωστας στεφανιδης »

Φιλε πρεπει να εισαι ανω των 17 ετων και μεχρι 39. Δεν πρεπει να σε κυνηγαει η interpol Και θα πρεπει να παρουσιαστεις στο metropolitan foreign legion office στην Γαλλια. Για περαιτερο πληροφοριες μπες στο σαιτ μας
Δημητρης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Δημητρης »

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χτυπησω την πορτα της λεγεωνας απο την ηλικια ακριβως των 17 γιατι διαβασα καπου πως ειναι 17 και 6 μηνες και θελει χαρτια πως σε αφηνουν να ενταχθεις οι γονεις σου, ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δημητρης έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χτυπησω την πορτα της λεγεωνας απο την ηλικια ακριβως των 17 γιατι διαβασα καπου πως ειναι 17 και 6 μηνες και θελει χαρτια πως σε αφηνουν να ενταχθεις οι γονεις σου, ευχαριστω

Ναι ισχύει αυτό που λες! Διάβασε ΕΔΩ τις προϋποθέσεις για να πας στην Λεγεώνα Εικόνα

manolis95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από manolis95 »

Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την λεγεωνα τις οποιες δεν μπορεσα να βρω οπως τις ηθελα στο ιντερνετ.

Καταρχας να πω οτι δεν εχω υπηρετησει ακομη στον Ελληνικο στρατο. Εχω ακομα ενα χρονο σε ιδιωτικο ιεκ (Τεχνικος Δικτυων). Οταν τελειωσω απο ιεκ θα κανω κανονικα την θητεια μου και μετα σκεφτομαι να φυγω απευθειας για Γαλλια και συγκεκριμενα στο Παρισι που εχουν κεντρο.

Οι ερωτησεις τωρα...

Γαλλικα απο οτι διαβαζω παντου δεν χρειαζεται να ξερεις (ουτε εγω ξερω γαλλικα) ... Προβληματα υγειας διαβαζω οτι δεν πρεπει να εχεις κανενα (που δεν εχω κιολας μεχρι τωρα).

Απο χαρτια τι χρειαζομαι να εχω μαζι μου; Διαβατηριο η ταυτοτητα; Καποια χαρτι ιατρου; Καποιο πιστοποιητικο;

Δεχονται ολο των χρονο νεους; Απο πραγματα τι πρεπει να εχω μαζι μου; Λεφτα θα χρειαστω; Τι τεστ πρεπει να περασω για να με δεχτουν; Σε περιπτωση που δεν καταφερω να μπω μου δινουν λεφτα για να γυρισω η πρεπει να εχω μαζι μου;

Οταν λεμε οτι μπορεις να αποκτησεις καινουργιο id εννοουμε ονομα-επιθετο κλπ; Μετα τα 5 χρονια του αρχικου συμβολαιου ποσα χρονια μπορω να ανανεωσω; Οι μισθοι πως ειναι;

Ξερω ρωταω πολλα, αλλα παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει να μου απαντησει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όπως έχω γράψει και στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα μου πληροφορίες για την Λεγεώνα (βασικές) μπορείς να τσεκάρεις ΕΔΩ

Ωστόσο έχω την εντύπωση πως λόγω της ηλικίας σου εκπέμπεις έναν ρομαντισμό ή αν θες αυτή την στιγμή λειτουργείς παρορμητικά / με ενθουσιασμό!

Πήγαινε πρώτα φαντάρος, δες πως είναι και τι παίζει και στην πορεία βλέπεις τι θες να κάνεις ή να ακολουθήσεις. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο μπορεί να δείχνουν για να καταταχθείς στην Λεγεώνα.

manolis95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από manolis95 »

AΠο οτι βλεπω τα τεστ δεν ειναι και τοσο διαστημικα και νομιζω οτι μπορω να τα περασω. Δηλαδη ειμαι και αρκετα γρηγορος αν αυτο ειναι το beep test το Btw ειχα κανει και πολυ ποιο μικρος (οχι τρ που ειμαι 19) ... Οσο για το μονζυγο 4 ελξεις νομιζω μπορει να κανει και ο παππους μου... Προβλημα υγειας δοξα Τον Θεο δεν εχω κανενα. Τα ματια μου ειναι ενταξει. Το σωμα μου ειναι αθλητικο, ουτε παραπανω κιλα ουτε καπνισμα ουτε τπτ. Η Ιντεροπολ δεν με κηνυγαει επισης. Οποτε πιστευω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο πολυ τα τεστ για να μπεις αλλα η εκπαιδευση που απο οτι διαβαζω παρα πολλοι την κανουν με ελαφρα κατα την διαρκεια της...
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από aris 1943 »

Αξιζει να παει κανεις μετα ην 5ετια φευγεις με λευτα η οχι; Και κατι ακομα εχεις αποστολες η ολο αγγαρεια καλα θα ηταν να μας απανταγε καποιος που εχει παει αν υπαρχει κανενας
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
πολιτης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από πολιτης »

Φιλε μου εγω δεν εχω παει οχι και χωρις να θελω να σε παραπληροφορησω. Αν καταφερεις και βγεις ζωντανος αυτα τα 4 χρονια ας πουμε (γιατι 1 χρονο σιγουρα κραταει η εκπαιδευση) θα εισαι πολυ τυχερος θα ελεγα διοτι μετα την εκπαιδευση βρισκονται συνεχως σε εμπολεμες ζωνες και τους στελνουν οπου λαλει τουφεκι. Καταλαβαινεις τι ενοω.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

πολιτης έγραψε:Φιλε μου εγω δεν εχω παει οχι και χωρις να θελω να σε παραπληροφορησω. Αν καταφερεις και βγεις ζωντανος αυτα τα 4 χρονια ας πουμε (γιατι 1 χρονο σιγουρα κραταει η εκπαιδευση) θα εισαι πολυ τυχερος θα ελεγα διοτι μετα την εκπαιδευση βρισκονται συνεχως σε εμπολεμες ζωνες και τους στελνουν οπου λαλει τουφεκι. Καταλαβαινεις τι ενοω.
Εχεις σκεφτει να πας ποτε εσυ?
πολιτης

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από πολιτης »

Εχω σκεφτει φιλε μου ναι αλλα μετα απο μια καλυτερη σκεψη και περισσοτερο ψαξιμο απορω πως μου περασε απτο μυαλο. Πας ευκολα αν φυσικα επιβιωσεις και της εκπαιδευσεως γαλλικα λενε δεν χρειαζονται αλλα αν δεν ξερεις τα μαθαινεις με το ζορι εκει, πανω στην ολη πιεση που θα εχεις τα λεφτα πολυ λιγα για τα πραγματα που κανεις. Το 5χρονο συμβολαιο πολυ μεγαλο γιατι το πιθανοτερο ειναι αυτα τα 4 χρονια να πας στον αλλον κοσμο απτο να επιβιωσεις γιατι μιλαμε να βρισκεσαι σε εμπολεμες ζωνες αυτα τα χρονια. Εκει συνηθως πανε ατομα που πραγματικα δεν τους εχει απομινει τιποτα στην ζωη (κατα καποιο τροπο) αλλα και ατομα με ποινικα αδικηματα. Και πανω απολλα τα σκυλια του πολεμου αυτοι οι οποιοι δεν τους νοιαζει αν θα γυρισουν πισω η οχι και γουσταρουν να βρισκονται σε συμπλοκες και εμπολεμες ζωνες. Θελει πολυ σκεψη αν θελεις Να πας εκει γιατι παιζεις με την τυχη σου.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Λεγεώνα των ξένων

πολιτης έγραψε:Εχω σκεφτει φιλε μου ναι αλλα μετα απο μια καλυτερη σκεψη και περισσοτερο ψαξιμο απορω πως μου περασε απτο μυαλο. Πας ευκολα αν φυσικα επιβιωσεις και της εκπαιδευσεως γαλλικα λενε δεν χρειαζονται αλλα αν δεν ξερεις τα μαθαινεις με το ζορι εκει, πανω στην ολη πιεση που θα εχεις τα λεφτα πολυ λιγα για τα πραγματα που κανεις. Το 5χρονο συμβολαιο πολυ μεγαλο γιατι το πιθανοτερο ειναι αυτα τα 4 χρονια να πας στον αλλον κοσμο απτο να επιβιωσεις γιατι μιλαμε να βρισκεσαι σε εμπολεμες ζωνες αυτα τα χρονια. Εκει συνηθως πανε ατομα που πραγματικα δεν τους εχει απομινει τιποτα στην ζωη (κατα καποιο τροπο) αλλα και ατομα με ποινικα αδικηματα. Και πανω απολλα τα σκυλια του πολεμου αυτοι οι οποιοι δεν τους νοιαζει αν θα γυρισουν πισω η οχι και γουσταρουν να βρισκονται σε συμπλοκες και εμπολεμες ζωνες. Θελει πολυ σκεψη αν θελεις Να πας εκει γιατι παιζεις με την τυχη σου.
Εχω ακουσει δεν ειναι απαραιτητο να πας σε εμπολεμο ζωνη ασε που μπορει να τυχη να εισαι και σε γραφειο τωρα απο λευτα απ τον πρωτο μηνα πληρωνεσαι ξερεις; Και αν ναι ποσα γιατι αλλος λεει εσι αλλος αλιως παντως ειναι μια εμπειρια οσο ασχημη και αν ειναι αυτη απ τα ασχημα μαθαινεις μπορει να το μετανιωσεις που δε πηγες παντως... Οπως λεει η παροιμοια κανε κατι και ας το μετανιωσεις γιατι μετα θα ναι αργα. Παντως αν υπαρχει καποιος που να εχει παει απο εδω θα ηταν καλυτερα να μας πει οχι λεπτομερεις αλλα πανω κατω τι παιζει εγκυρα. Παντως γεια καποιον που δεν εχει δουλεια και οικογενεια να τον ζησει ειναι οτι πρεπει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες