Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από FF24 »

svetlana έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 4:07 pm Έχω περιθώριο μέχρι τις 5 να πάω στο ταχυδρομείο και να το διορθώσω καπως, γιατί στις 6 φεύγει. Ας μου πει κάποιος ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ και μην παίζετε με την αγωνία των υποψηφίων! Το φοβάστε; Μην σας φάμε την θέση, ήμαρτον πια!
Αυτό που θα έκανα στη θέση σου θα ήταν να πάω να ξεσυρραψω το αμκα από την αίτηση. Για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Προσωπικά έχω συρραψει αίτηση και συρραψα και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έχει επίσης δύο φύλλα. Δεν φτάνει που τους τα πάμε τακτοποιημένα, θα μας απορρίψουν κιόλας! Δεν υπάρχει κάπου που να λέει απαγορεύεται να το συρραψεις. Δεν επεμβαίνεις ούτε προσπαθείς να αλλοιώσεις κάποιο έγγραφο ή να το κάνεις να φανεί γνήσιο ή οτιδήποτε άλλο. Αν σε κόψουν γι'αυτό -απίθανο και πρωτακουστο- θα το πας με ενσταση και θα πάρεις και αποζημίωση.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:51 pm Τυχερα τα γεροντάκια άνω των 30 σας έφεξε... Ενώ παράλληλα έχουν μείνει εκτός 25χρονοι με πτυχία και μεταπτυχιακά...
Με την υπογεννητικότητα και την γήρανση του πληθυσμού μας, ακόμα πιστεύετε ότι ο 35αρης, είναι γέρος; Καλά κρασά! Δείτε τι γίνεται στο εξωτερικό, σε αντίστοιχες δουλείες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

Σε δικηγόρο, που είχα πάει πιο παλιά, πάνω στο σημείο που σύρραψε τις σελίδες, είχε βάλει και σφραγίδα του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση. Δεν θεωρώ ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν, με τόσα δικαιολογητικά, αν έχεις συρράψει ή οχι. Δεν έχω ακούσει ότι απαγορεύεται. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε ΑΣΕΠ, αν έχετε αμφιβολίες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 4:22 pm Σε δικηγόρο, που είχα πάει πιο παλιά, πάνω στο σημείο που σύρραψε τις σελίδες, είχε βάλει και σφραγίδα του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση. Δεν θεωρώ ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν, με τόσα δικαιολογητικά, αν έχεις συρράψει ή οχι. Δεν έχω ακούσει ότι απαγορεύεται. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε ΑΣΕΠ, αν έχετε αμφιβολίες.
Ο λόγος που απαγόρευε όχι για θέματα ανεπίσημου εγγράφου για τον τραυματισμό των υπαλλήλων. Σε παλαιότερη προκήρυξη απερηψαν κόσμο.
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από svetlana »

Ξεσυρραψα το ΑΜΚΑ, τωρα για την αίτηση που είναι συρραμμενη, αν δεν τους αρέσει, συγνώμη που θελουμε νοικοκυρεμένα πραγματα. Αν με κόψουν, το κρίμα στον λαιμό τους. Όσο για την ένσταση, δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να υποβάλλω (μόνο εαν με κόψουν), γιατί θα θεωρηθεί δικό μου λάθος και όχι του ΑΣΕΠ/Υπουργειου.Anyway, θα είναι το λιγότερο τραγικοί. Ο χρόνος θα δείξει.
Επισκέπτης

KΑλησπερα, πηγα σε δικηγορο για την αιτηση και η "μαλακισμενη" μου την εκανε λαθος. Υπαρχει τροπος καπως αυτο να διορθωθει ή να παω να της ριξω κατσαβιδια; Μου βαλε πτυχιο ΔΕ ασφαλειας ενω δεν εχω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:42 pm Πιθανολογώ στα προσωρινά αποτέλεσματα η βάσεις θα Παίξουν περίπου 950 με 1000+
Χωρίς εμπειρία 630 με 700+
Στους τελικούς πίνακες με εμπειρία 850
Χωρίς εμπειρία 590 με 600 ο τελευταίος
Δηλαδη εμεις με 520 μορια δεν εχουμε ελπιδα;
Επισκέπτης

Ρε παιδια ψυχραιμια λιγο με τα δικαιολογητικα και μην πανικοβαλλεστε. Εχοντας συμμετασχει και σε αλλες προκηρυξεις, δεν κοβουν για μικρολαθακια, αλλα για χοντραδες και μονο. Ψυχραιμια και καλη επιτυχια σε ολους.
Takiskrat

Δημοσίευση από Takiskrat »

Ρε είστε καθόλου καλά; Κάθεστε και συζητάτε αν θα ακυρώσουν την αίτηση επειδή την έχει συρραψε; Οι περισσότεροι τη συρραψαμε για να μην είναι χύμα οι 4 σελίδες.
Είναι δυνατόν να ακυρωθείς για τέτοιο πράγμα; Καταζαχοι όλοι.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 2:42 pm Πιθανολογώ στα προσωρινά αποτέλεσματα η βάσεις θα Παίξουν περίπου 950 με 1000+
Είπα τι πιστεύω μπορει και η βάση να είναι 1100+
Και χωρίς 680
Μπορεί να είναι και 800+
Μαι χωρίς 500++
Απλά λέω δεν ξέρω.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:29 pm
Και χωρίς 680
Μπορεί να είναι και 800+
Μαι χωρίς 500++
Απλά λέω δεν ξέρω.

Με αυτα που γραφουν στο fb 300 την βλεπω χωρις και 500 με! 😂 Αντε να δουμε τι θα δουμε!
Άβαταρ μέλους
svetlana
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από svetlana »

Takiskrat έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:17 pm Ρε είστε καθόλου καλά; Κάθεστε και συζητάτε αν θα ακυρώσουν την αίτηση επειδή την έχει συρραψε; Οι περισσότεροι τη συρραψαμε για να μην είναι χύμα οι 4 σελίδες.
Είναι δυνατόν να ακυρωθείς για τέτοιο πράγμα; Καταζαχοι όλοι.
Μην τα λες αυτά σε μενα φίλτατε, στους τρομολαγνους να τα πεις, που ακόμα και την ύστατη στιγμή παίζουν με την αγωνία του καθενός.
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα. Στην αίτηση που κατεβάσαμε και στείλαμε με τα δικαιολογητικά έπρεπε να μπει και η υπογραφή μας;
Επισκέπτης

Venom94 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:29 pm

Και χωρίς 680
Μπορεί να είναι και 800+
Μαι χωρίς 500++
Απλά λέω δεν ξέρω.

Με αυτα που γραφουν στο fb 300 την βλεπω χωρις και 500 με! 😂 Αντε να δουμε τι θα δουμε!
Αχαχα καλά δεν έχεις άδικο 🤣
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 6:41 pm Παιδιά καλησπέρα. Στην αίτηση που κατεβάσαμε και στείλαμε με τα δικαιολογητικά έπρεπε να μπει και η υπογραφή μας;
Καλησπέρα. Την ηλεκτρονική αίτηση έπρεπε να την υπογράψεις. Την αίτηση όπου αναγράφουμε τα δικαιολογητικά έπρεπε να την υπογράψεις και να πας στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Αν παρέλειψες κάτι εκτυπώνεις την αίτηση της προκήρυξης που λέει "αντικατάσταση" και αύριο την ξαναστελνεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες