Αυτό που θα έκανα στη θέση σου θα ήταν να πάω να ξεσυρραψω το αμκα από την αίτηση. Για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Προσωπικά έχω συρραψει αίτηση και συρραψα και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έχει επίσης δύο φύλλα. Δεν φτάνει που τους τα πάμε τακτοποιημένα, θα μας απορρίψουν κιόλας! Δεν υπάρχει κάπου που να λέει απαγορεύεται να το συρραψεις. Δεν επεμβαίνεις ούτε προσπαθείς να αλλοιώσεις κάποιο έγγραφο ή να το κάνεις να φανεί γνήσιο ή οτιδήποτε άλλο. Αν σε κόψουν γι'αυτό -απίθανο και πρωτακουστο- θα το πας με ενσταση και θα πάρεις και αποζημίωση.svetlana έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 4:07 pm Έχω περιθώριο μέχρι τις 5 να πάω στο ταχυδρομείο και να το διορθώσω καπως, γιατί στις 6 φεύγει. Ας μου πει κάποιος ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ και μην παίζετε με την αγωνία των υποψηφίων! Το φοβάστε; Μην σας φάμε την θέση, ήμαρτον πια!
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Με την υπογεννητικότητα και την γήρανση του πληθυσμού μας, ακόμα πιστεύετε ότι ο 35αρης, είναι γέρος; Καλά κρασά! Δείτε τι γίνεται στο εξωτερικό, σε αντίστοιχες δουλείες.
Σε δικηγόρο, που είχα πάει πιο παλιά, πάνω στο σημείο που σύρραψε τις σελίδες, είχε βάλει και σφραγίδα του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση. Δεν θεωρώ ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν, με τόσα δικαιολογητικά, αν έχεις συρράψει ή οχι. Δεν έχω ακούσει ότι απαγορεύεται. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε ΑΣΕΠ, αν έχετε αμφιβολίες.
Ο λόγος που απαγόρευε όχι για θέματα ανεπίσημου εγγράφου για τον τραυματισμό των υπαλλήλων. Σε παλαιότερη προκήρυξη απερηψαν κόσμο.niasimas έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 4:22 pm Σε δικηγόρο, που είχα πάει πιο παλιά, πάνω στο σημείο που σύρραψε τις σελίδες, είχε βάλει και σφραγίδα του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση. Δεν θεωρώ ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν, με τόσα δικαιολογητικά, αν έχεις συρράψει ή οχι. Δεν έχω ακούσει ότι απαγορεύεται. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε ΑΣΕΠ, αν έχετε αμφιβολίες.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Ξεσυρραψα το ΑΜΚΑ, τωρα για την αίτηση που είναι συρραμμενη, αν δεν τους αρέσει, συγνώμη που θελουμε νοικοκυρεμένα πραγματα. Αν με κόψουν, το κρίμα στον λαιμό τους. Όσο για την ένσταση, δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να υποβάλλω (μόνο εαν με κόψουν), γιατί θα θεωρηθεί δικό μου λάθος και όχι του ΑΣΕΠ/Υπουργειου.Anyway, θα είναι το λιγότερο τραγικοί. Ο χρόνος θα δείξει.
KΑλησπερα, πηγα σε δικηγορο για την αιτηση και η "μαλακισμενη" μου την εκανε λαθος. Υπαρχει τροπος καπως αυτο να διορθωθει ή να παω να της ριξω κατσαβιδια; Μου βαλε πτυχιο ΔΕ ασφαλειας ενω δεν εχω
Ρε παιδια ψυχραιμια λιγο με τα δικαιολογητικα και μην πανικοβαλλεστε. Εχοντας συμμετασχει και σε αλλες προκηρυξεις, δεν κοβουν για μικρολαθακια, αλλα για χοντραδες και μονο. Ψυχραιμια και καλη επιτυχια σε ολους.
Ρε είστε καθόλου καλά; Κάθεστε και συζητάτε αν θα ακυρώσουν την αίτηση επειδή την έχει συρραψε; Οι περισσότεροι τη συρραψαμε για να μην είναι χύμα οι 4 σελίδες.
Είναι δυνατόν να ακυρωθείς για τέτοιο πράγμα; Καταζαχοι όλοι.
Είναι δυνατόν να ακυρωθείς για τέτοιο πράγμα; Καταζαχοι όλοι.
Με αυτα που γραφουν στο fb 300 την βλεπω χωρις και 500 με!
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Μην τα λες αυτά σε μενα φίλτατε, στους τρομολαγνους να τα πεις, που ακόμα και την ύστατη στιγμή παίζουν με την αγωνία του καθενός.
Παιδιά καλησπέρα. Στην αίτηση που κατεβάσαμε και στείλαμε με τα δικαιολογητικά έπρεπε να μπει και η υπογραφή μας;
Αχαχα καλά δεν έχεις άδικοVenom94 έγραψε: Πέμ Νοέμ 09, 2023 5:43 pm
Με αυτα που γραφουν στο fb 300 την βλεπω χωρις και 500 με!Αντε να δουμε τι θα δουμε!
Καλησπέρα. Την ηλεκτρονική αίτηση έπρεπε να την υπογράψεις. Την αίτηση όπου αναγράφουμε τα δικαιολογητικά έπρεπε να την υπογράψεις και να πας στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Αν παρέλειψες κάτι εκτυπώνεις την αίτηση της προκήρυξης που λέει "αντικατάσταση" και αύριο την ξαναστελνεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες