Παιδιά καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους !
Θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε κάτι. Στους τίτλους σπουδών να βάλω μόνο το πτυχίο επαλ που έχω 18,9 ; Δεν έχει συνάφεια καμία είναι νοσηλευτική. Η πρέπει να βάλω αναγκαστικά και το απολυτήριο ;
Ευχαριστώ πολύ
Stratiotis95 έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 9:34 am
Θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε σε κάτι. Στους τίτλους σπουδών να βάλω μόνο το πτυχίο επαλ που έχω 18,9 ; Δεν έχει συνάφεια καμία είναι νοσηλευτική. Η πρέπει να βάλω αναγκαστικά και το απολυτήριο ;
Ευχαριστώ πολύ
Θα βάλεις το ένα από τα δύο στον επίκουρο πίνακα θα βάλεις αυτό με το μαγαλυτερο βαθμό για να λάβεις την μεγαλύτερη μοριοδοτηση.
Giannizzz έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 9:06 am
Για όσους ρωτάνε να βάλω πτυχίο ΕΠΑΛ ή απολυτήριο
Η απάντηση που πήρα απ' το ιμειλ είναι αυτή
Για υποψηφίους θέσεων Δ. Ε., αν δύο τίτλοι σπουδών είναι αποδεκτοί σύμφωνα με την προκήρυξη για την κατάταξη στον οικείο πίνακα, τότε η κατάταξη πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη ως βασικό τον τίτλο με τον υψηλότερο βαθμό ενώ η εμπειρία υπολογίζεται μετά την κτήση του αρχαιότερου αποδεκτού τίτλου. Ο δεύτερος τίτλος σπουδών μπορεί να είναι είτε δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είτε πτυχίο ή δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης, επιπέδου 5 που χορηγείται στους αποφοίτους του «Μεταλυκειακού έτους - Τάξης Μαθητείας» ή στους αποφοίτους Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι. Ε. Κ.), ύστερα από πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.), είτε δίπλωμα επαγγελματικής εκπαίδευσης επιπέδου 5 που χορηγείται στους αποφοίτους των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Α. Ε. Ι., σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης και της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας 32 (επιπέδου) με τον τίτλο σπουδών που απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Στην ουσία δεν πήρες απάντηση όπως και εγώ το ίδιο μου απάντησαν να βάλουμε και θα κρίνει η επιτροπή ότι νάνε.
Ευχαριστώ πολύ
Θα βάλεις το ένα από τα δύο στον επίκουρο πίνακα θα βάλεις αυτό με το μαγαλυτερο βαθμό για να λάβεις την μεγαλύτερη μοριοδοτηση.
Συγνώμη που ρωτάω αλλά φοβάμαι μην μου απορρίψουν την αίτηση χωρίς απολυτήριο.
Ευχαριστώ πολύ
Συγνώμη που ρωτάω αλλά φοβάμαι μην μου απορρίψουν την αίτηση χωρίς απολυτήριο.
Και εγώ τον ίδιο φόβο έχω γιατί έχω και πτυχίο και απολυτήριο αλλά θα κάνω με απολυτήριο για είναι σίγουρος.
Βέβαια στο απολυτήριο έχω και τον μεγαλύτερο βαθμό.
Σε τηλέφωνο που είχα με τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι το ένα από τα δύο βάζω αλλά μου είπαν ότι η προκήρυξη δεν την έβγαλαν αυτοί είναι του υπουργείου και δεν ξέρουν με βεβαιότητα τι θα κρίνει η επιτροπή.
Δηλαδή ένα μπαχαλο στα μέιλ δεν απαντάνε η απαντάνε χωρίς να ξέρουν τηλέφωνο δεν υπάρχει τι να πω.
Αλανια καλημερα να ρωτησω ποσο καιρο πρεπει ναειναι το χαρτι που επιβεβαιωνει τον τοπο μονιμης κατοικοιας γτ ειμαι μια απο την πολη που δινει εντοπιοτητα
Ετοιμάζω αίτηση για ΠΕ Δικαστικής και έχω τα παρακάτω προσόντα:
1. Πτυχίο
2. Μεταπτυχιακό
3. ΔΕΑ
4. Γνώση Η/Υ
5. Γλώσσα C2
6. Δίπλωμα Β
Έχω την εξής απορία σχετικά με την εμπειρία που με ένα γρήγορο πέρασμα στις σελίδες του forum είδα ότι έχει συζητηθεί ξανά.
Ζητάει εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της θέσης (και λογικό).
Έχω μήνες εμπειρίας αλλά σε άσχετα αντικείμενα (π. Χ. Υπάλληλος γραφείου).
Η απορία είναι η εξής:
Να βάλω όλη την εμπειρία και το πολύ πολύ η Επιτροπή απλώς θα την απορίψει, σωστά; Δεν παίζει να διαγραφούμε από τους πίνακες κλπ.
Διαβάζοντας ξανά όλες τις σελίδες του θέματος, κάπου είδα ότι τα άτομα ΔΕ με πτυχίο από ΙΕΚ με την ειδικότητα που ζητάει είναι (προσέγγιση φυσικά) 100-120. Μήπως συμφέρει να κάνει κανείς αίτηση για ΔΕ αντί για ΠΕ που οι θέσεις είναι μόνο 30;
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία, στη βεβαίωση έφκα ο τελευταίος μήνας δεν είναι περασμένος, να βάλω ότι γράφει η βεβαίωση έφκα ή να βάλω έναν επιπλέον μήνα που τον έχω εργαστεί αλλά δεν έχει ακόμα περαστεί, ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
35mkgesso έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 4:56 pm
καλησπέρα παιδιά σχετικά με την αίτηση, τα δικαιολογητικά σε άλλες προκηρύξεις που γίνονταν ηλεκτρονικά τα μετατρεπαμε σε pdf, στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα να ζητάει κάτι τέτοιο, γνωριζει κανεις αν πρέπει να τα προσκομίσουμε μετά το πέρας των αποτελεσμάτων η τα στέλνουμε κάπου ταυτόχρονα με την αίτηση ;
τα στέλνεις ταχυδρομικά, αν σε καλέσουν.
γεια σας παιδια, επειδη εχω την ιδια απορια στο φεκ αναφερει το εξης : Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση
συμμετοχής τους (κεφαλαιο ε΄ και παραρτηματα α΄ και γ΄) υποβάλλονται ταχυδρομικά στο υπουργείο δικαιοσύνης (βλ. Κεφαλαιο δ΄ και ε΄). Ενω λεει αυτο, πιο κατω αναφερει οτι στελνονται τα δικαιολογητικα, μαζι με τις αιτησεις που υπογραφουμε ταχυδρομικα μεσα σε 5 μερες αφου μας καλεσουν απο την επιτροπη πριν τους προσωρινους πινακες. Δηλαδη το πρωτο ειναι στο κεφαλαιο διαδικασια αιτησεων και το δευτερο ειναι στο κεφαλαιο απαιτουμενα δικαιολογητικα πιστοποιητικα. Λογικα ισχυει οπως στον ασεπ οτι τα στελνεις αφου κληθεις για τους πινακεσ?