Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 90
Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)
Δε διαβάζεις ελληνικά;
Λεω να γίνει Σώμα Ασφαλείας ως αυτόνομη υπηρεσία, δεν είπα τίποτα για Αστυνομία τι σχέση έχει αυτό; !
Η Υεφκκ ως υπηρεσία να είναι Σώμα Ασφαλείας λέω όχι να ενταχθεί στην Αστυνομία ως υπηρεσία.
Λεω να γίνει Σώμα Ασφαλείας ως αυτόνομη υπηρεσία, δεν είπα τίποτα για Αστυνομία τι σχέση έχει αυτό; !
Η Υεφκκ ως υπηρεσία να είναι Σώμα Ασφαλείας λέω όχι να ενταχθεί στην Αστυνομία ως υπηρεσία.
ΥΕΦΚΚ 2023
Εγώ δεν γουστάρω να ξυριζομαι και να κουρεύομαι σαν καραβανάς αν ήταν θα έμπαινα ΕΠΟΠ στο σπίτι μου. Αν μπούμε σώματα ασφαλείας και δεν χρειάζεται όλα αυτά οκ τότε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 32
Δε θα μπει τσάμπα μαλώνετε.
Εδω δεν έκαναν σώμα την δικαστική, θα ασχοληθούν με τις φυλακές;
Θα μπείτε και θα δείτε πόσο μας υπολογίζουν στο προπο.
Εδω δεν έκαναν σώμα την δικαστική, θα ασχοληθούν με τις φυλακές;
Θα μπείτε και θα δείτε πόσο μας υπολογίζουν στο προπο.
-
Όντως τώρα το ξύρισμα ειναι το θέμα σου;
Πρέπει να γίνει Σώμα Ασφαλείας ώστε να έχει περισσότερα δικαιώματα. Ειναι δυνατον ένας εξωτερικός να μη μπορεί να κανει έλεγχο σε ένα ύποπτο όχημα περιμετρικά της φυλακής;
Δηλαδή κάνεις περιπολο γύρω από το κατάστημα και δε μπορείς να σταματήσεις ένα υπόπτο όχημα ή άτομο, πρεπει να έρθει η αστυνομία.
Πρέπει να γίνει Σώμα Ασφαλείας ώστε να έχει περισσότερα δικαιώματα. Ειναι δυνατον ένας εξωτερικός να μη μπορεί να κανει έλεγχο σε ένα ύποπτο όχημα περιμετρικά της φυλακής;
Δηλαδή κάνεις περιπολο γύρω από το κατάστημα και δε μπορείς να σταματήσεις ένα υπόπτο όχημα ή άτομο, πρεπει να έρθει η αστυνομία.
ΥΕΦΚΚ 2023
Ποιος σου το είπε εσένα πως δεν μπορεί να κάνει έλεγχο περιμετρικά της φυλακης; Ρε πάτε καλά ασχοληθείτε με ότι γνωρίζετε τα υπόλοιπα θα σας τα μάθουν όταν μπείτε στην σχολή.Sicario έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 9:58 pm Όντως τώρα το ξύρισμα ειναι το θέμα σου;
Sic σε λάθος υπηρεσία μπήκες τότε μάλλον Άσε να πάει κανένα παιδί που γουστάρει
-
Υεφκκ μου το είπε. Δε μπορεί να κάνει έλεγχο σε ύποπτο όχημα που κινείται γύρω από τη φυλακή. Την αστυνομία φωνάζουν.
ΥΕΦΚΚ 2023
Από το ΠΔ 215/06 ορίζονται ρητά τα καθήκοντα της περιπόλου. Όποιος στο είπε μάλλον δεν γνωρίζει το ΠΔ οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσία του.Sicario έγραψε: Τετ Φεβ 15, 2023 10:28 pm Υεφκκ μου το είπε. Δε μπορεί να κάνει έλεγχο σε ύποπτο όχημα που κινείται γύρω από τη φυλακή. Την αστυνομία φωνάζουν.
Garda εμένα αυτό που μου έχουνε πει (πληροφορία) είναι πως επειδή οι εσωτερικοί πρέπει να περάσουν εκπαίδευση για να μην γίνει όλη αυτή η διαδικασία να πηγαίνουν 60 άτομα για 2 μήνες και μετά οι άλλοι 60 κλπ για να τελειώσει γρήγορα η διαδικασία θα μπούνε όλοι μαζί. Στην Θήβα αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται άτομα από την 6Κ Και για να μην υπάρχει το πρόβλημα να στέλνουν 1-2-3 άτομα κάθε κατάστημα κράτησης θέλουν να. Τους βάλουν όλους μαζί για να μην υπάρξει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης που θα τραβήξει 1+ χρόνο και για να μην υπάρξει και το κενό φεύγοντας άτομα από την δουλειά για να πάνε στην Θήβα... Γι'αυτό μιλάνε και ψάχνουν για σχολή μεγάλης χωριτικοτητας έτσι ώστε να μπούνε όλοι μαζί...
Έχω και εγώ τις δικές μου πληροφορίες. Τωρα ότι γίνει
Έχω και εγώ τις δικές μου πληροφορίες. Τωρα ότι γίνει
-
- Posts in topic: 23
Οι πληροφορίες σου αδερφέ είναι να σε πάρω να φύγουμε! Ποιός σου είπε εσένα ότι η σχολή των εσωτερικών είναι δύο μήνες ; Και ποιος σου είπε πάλι ότι η σχολή είναι μόνο για την 6Κ ;
Καλά καταλαβαίνεις αυτά που λέω ή όχι; Όσο είναι η εκπαίδευση των εσωτερικών εάν είναι να πάνε 1 μήνα ή 2 μήνες για εκπαίδευση ότι θα θέλουν και ένα χρονικό διάστημα να καθαριστεί η σχολή για να μπούνε οι επόμενοι; Αυτό δεν σου πέρασε από το μυαλό ή δεν ξέρεις ότι γινεται; Στεατο δεν πήγες; Είδες εσύ καμιά ΕΣΣΟ να μπαίνει κατευθείαν μόλις φύγουν οι άλλοι; Πόσο πιο απλά να στο πω; Βγαίνουν αυτοί μπαίνουν οι άλλοι την επόμενη μέρα;Gian_Arg έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:09 am Οι πληροφορίες σου αδερφέ είναι να σε πάρω να φύγουμε! Ποιός σου είπε εσένα ότι η σχολή των εσωτερικών είναι δύο μήνες ; Και ποιος σου είπε πάλι ότι η σχολή είναι μόνο για την 6Κ ;
2ον) είπα εγώ ότι η σχολή είναι μόνο για την 6Κ; Και οι μέσα και οι έξω χρειάζονται εκπαίδευση. Οι έξω είναι 2 μήνες οι μέσα 1 μήνας. Το να πηγαίνουν 60 άτομα κάθε φορά δεν βολεύει γιατί θα τραβήξει 1+ χρόνο για να εκπαιδευτούν όλοι.
3ον) όταν λέω να μπούνε όλοι εννοώ να κάνουν όλοι την εκπαίδευση τους ταυτόχρονα για να μην γίνει αυτό που είπα παραπάνω και για να μην υπάρχουν κενά στις υπηρεσίες
Και 4ον και τελευταίο εγώ αυτές τις πληροφορίες έχω και σε όποιον αρέσουν. Εαν δεν σου αρέσουν μην απαντάς και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει...
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Ισχύει αυτό που έγραψε ένα παιδί παραπάνω ότι δεν έχουν ελέγξει ακόμα κανέναν φάκελο;
-
Mitsios1234 οι πληροφοριες απο που ειναι; Εχεις καποιον στο Υπουργειο και εχει συζητηθει αυτο που περιγραφεις; Διοτι ο Προεδρος της Πουεφ δε γνωριζει κατι τετοιο!
ΥΕΦΚΚ 2023
Ο προεδρος αυτό που έχει πει είναι πως θέλει να τους βάλεις όλους μαζί για να μην τραβήξει 1,5 χρόνο η διαδικασία της εκπαίδευσης όλων και των 400 ατόμων και ψάχνουν να βρούνε σχολή για να τους βάλει όλους μαζί σε 1 σχολη. Το έχει πει ο ίδιος. Εαν δεν σιγουρέψει κάτι δεν πρόκειται να σου το πει ούτε εμένα ούτε εσένα γτ είναι όλα στον αέρα ακομα. Τρεχουν όλη μέρα και επειδή έπεσαν και οι εκλογές το κοιτάνε ακομη. Οταν θα καταλήξουν κάπου θα το πει ο πρόεδρος. Τις πληροφορίες μου δεν πρόκειται να σας τις πω. Αυτο που θα πω μόνο είναι πως έχουνε βάλει άτομα να βρούνε σχολή σε όλη την Ελλάδα με τις κατάλληλες προδιαγραφές.Sicario έγραψε: Πέμ Φεβ 16, 2023 12:16 pm Mitsios1234 οι πληροφοριες απο που ειναι; Εχεις καποιον στο Υπουργειο και εχει συζητηθει αυτο που περιγραφεις; Διοτι ο Προεδρος της Πουεφ δε γνωριζει κατι τετοιο!
Επίσης κάτι τελευταίο. Στο κατάστημα της Δράμας πως θα μπει ένας μεγάλος όγκος εσωτερικών χωρίς να υπάρχει παλιό προσωπικό να σου μάθει την δουλειά; Η φυλακή είναι καινούργια γι'αυτό πρώτα θα γίνει η εκπαίδευση όλων και μετά θα πιάσεις δουλειά. Δεν θα πας στον Κορυδαλλό πχ που είναι πολλοί παλιοί συνάδελφοι για να μάθεις την δουλειά και μετά να πας σχολή...
-
Ο Προεδρος εχει πει οτι ψαχνουν να βαλουν ολους μαζι σε σχολη τους ΥΕΦΚΚ, οχι τους εσωτερικους. Για τους υεφκκ μιλησε!
Η συζητηση γινεται για την Κομοτηνη και ψαχνουν και στην Αθηνα αλλα δε ξερουν αν υπαρχει κατι. Επαναλαμβανω μονο για τους υεφκκ ειπε ο Προεδρος, οχι για σωφρονιστικους!
Η συζητηση γινεται για την Κομοτηνη και ψαχνουν και στην Αθηνα αλλα δε ξερουν αν υπαρχει κατι. Επαναλαμβανω μονο για τους υεφκκ ειπε ο Προεδρος, οχι για σωφρονιστικους!
ΥΕΦΚΚ 2023
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες