Μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, Όταν είχα κάνει την αίτηση δεν είχα στείλει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να μπω στην ειδική κατηγορία τριτέκνων διότι έχω άλλα 2 αδέρφια και είμαι ο μικρότερος σε ηλικία 27. Όταν βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα είδα άτομα στους διοριστέους, συνομήλικους όπου έχουν ίδιας ηλικίας αδέρφια σαν εμένα. Έχω κάνει κανονικά την ένσταση στέλνοντας το πιστοποιητικό μου, το ερώτημα είναι αν θα το δεχθούν. Ευχαριστώ
WURTH123 έγραψε:Μια ερώτηση για οποίον γνωρίζει, Όταν είχα κάνει την αίτηση δεν είχα στείλει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να μπω στην ειδική κατηγορία τριτέκνων διότι έχω άλλα 2 αδέρφια και είμαι ο μικρότερος σε ηλικία 27. Όταν βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα είδα άτομα στους διοριστέους, συνομήλικους όπου έχουν ίδιας ηλικίας αδέρφια σαν εμένα. Έχω κάνει κανονικά την ένσταση στέλνοντας το πιστοποιητικό μου, το ερώτημα είναι αν θα το δεχθούν. Ευχαριστώ
Ένσταση γίνεται για κάτι που έβαλες μέσα στην αίτηση και δεν το μέτρησαν και όχι για κάτι που δεν έβαλες και το επισύναψες μετά την λήξη των αιτήσεων. Κοινώς είσαι γενική σειρά.
Ειλικρινα βαρεθηκα, μπηκα εδω να λεμε κανενα νεο, καθε μερα ποτε τα αθληματα και ποτε τα αθληματα... Λες και αν περασετε τα αθληματα θα σας παρουν αμεσως... Βαλτε το καλα στ μυαλο πριν το 23 δν ξεκιναει κανεις... Πιστευετε θα μπειτε και θα εχετε τν σουπερ δουλεια μ τα σουπερ λεφτα; Η πιστευετε αν ειστε εξωτερικοι θα ειστε ζωαρα; Οι εξωτερικοι φορανε 8 ωρες τ αλεξισφαιρο κ εχουν αμεση επαφη με τς κρατουνενους και σε περιπτωση επεισοδιων μεσα στς φυλακες μπαινουν αμεσως... Οποτε χαλαρωστε και χαμηλα τν μπαλα γιατι σε φυλακες οπως κορυδαλλος ειτε εσωτερικοι ειτε εξωτερικοι θα ειστε τα π... Των κρατουμενων και θα τ δειτε
Ορισμενοι εδω μεσα το παιζουν δν ξερω και εγω τι... Παραπληροφορηση μεχρι εκει που δν παει... Διαβαζουν δυο ***** και νομιζουν κατι ξερουν... Εγω απλα σας λεω πως εχουν τα πραγματα για ν ξερετε που πατε... Και μια τελευταια συμβουλη μν δινετε σημασια τι λενε καποιοι εδω μεσα... Οπως και με τα μορια ***** ελεγαν ολοι τους... Προσωπικα ενα χαρτι εστειλα, ασχοληθηκα τ πολυ μια ωριτσα κ ετυχε να μ παρουν εκει που δηλωσα... Τωρα τι να ακουσω το εναν και τν αλλον τ λενε, ο αλλος λεει εχω πληροφοριες μεσα στν ιουνιο θα μας πουν, αν ειχες φιλε δν θα εμπαινες εδω για να μαθεις τιποτα νεοτερο... Καλη τυχη σ ολους, αλλα τν πραγματικη τυχη θ τν χρειαστειτε οταν ξεκινησετε τν δουλεια κ θα μ θυμηθειτε
Mpourinos91 εδώ μέσα λέμε πληροφορίες για το οτιδήποτε από εκεί και πέρα όμως βλέπεις και άτομα που δεν έχουνε ιδέα τι γίνεται. Ο άλλος λέει μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις. Ειναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά; Μπαίνει σε ένα φόρουμ και περιμένει να τον πούμε πότε είναι; Οι αιτήσεις έγιναν εδώ και καιρό γι'αυτό και πέφτει δούλεμα. Τωρα από άποψη πληροφοριών ο κάθε ένας έχει την πηγή του και την λέει εδώ μέσα. Τωρα είναι αξιόπιστη ή όχι νομίζω δεν μας αφορά. Απλα ενημερωνόμαστε. Εγω προσωπικά πιστεύω ότι τα υγειονομικά θα είναι τον Ιουλιο και αθλήματα τον Σεπτέμβριο και έχω καιρό που το λέω γιατί τα αποτελέσματα των ενστάσεων άργησαν πολύ έτσι ώστε να δώσεις αθλήματα Ιούλιο που λένε πολλοί.Τώρα για την εργασία μετά θα το δει ο κάθε ένας και αν τον αρέσει κάθεται εάν δεν τον αρέσει φεύγει.
Σιγά μην δώσουμε αθλήματα Ιούλιο. Μονο με θαύμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Και νομίζω κιόλας δεν βγαίνει όπως έχω ξαναπεί για να δώσεις τότε. Θελεις τουλάχιστον 1 μήνα για τα υγειονομικά για να τα ελενξουν και μετά να βγούνε οι πίνακες για τα αθλήματα. Αρα πας 1,5 μήνα. Ακομα και μέσα Ιουνίου να βγούνε εάν θες 1,5 μήνα για τα υγειονομικά πας Αύγουστο οπότε και τα αθλήματα θα βγούνε περίπου αρχές με μέσα Σεπτέμβρη εάν δεν έχεις εκλογές. Εαν έχεις πας από του χρόνου για αθλήματα