Player7 έγραψε:Πριν το Μάρτιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν προσωρινά.
Καλά θα το δούμε στην πορεία αυτό... Εγώ μετά από κάποιες πληροφορίες που έχω μου λένε ότι τέλη Ιανουαρίου-Αρχες Φεβρουαρίου θα έχουμε προσωρινά. Σας είχα πει κιόλας πότε θα βγει η προκήρυξη εάν θυμάστε καλά και ήμουνα μέσα... Άμα είμαι και σε αυτό μέσα να δούμε μετά ποιος θα έχει πρόβλημα όπως λέει ο Λοχίας και ο ΔΥΚ
Κι άμα είσαι μέσα τι; Ποιος να έχει πρόβλημα; Δε μας ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο, απλά είναι θαύμα να βγουν προσωρινά σε 2 μήνες από τη στιγμή που έληξαν οι αιτήσεις.
Player7 έγραψε:Πριν το Μάρτιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν προσωρινά.
Καλά θα το δούμε στην πορεία αυτό... Εγώ μετά από κάποιες πληροφορίες που έχω μου λένε ότι τέλη Ιανουαρίου-Αρχες Φεβρουαρίου θα έχουμε προσωρινά. Σας είχα πει κιόλας πότε θα βγει η προκήρυξη εάν θυμάστε καλά και ήμουνα μέσα... Άμα είμαι και σε αυτό μέσα να δούμε μετά ποιος θα έχει πρόβλημα όπως λέει ο Λοχίας και ο ΔΥΚ
Αρχικά ο λοχιας και ο δυκ δεν αναφέρονται σε σένα. Πάνε λίγο πισω πριν το πρώτο σχόλιο σου στο νήμα και δες ποιοι μιλούσαν για ημερομηνιες κανένα δίμηνο πριν εμφανιστεις... Βγάλε μου λίγο το σχεδιασμό για προσωρινά σε 20 μέρες δεδομένου ότι έχουμε γύρω στις 4000 αιτήσεις Σωστές μαζί με τις γυναίκες και δεν έχουν δεσμευτεί τα παράβολα. Με λίγα απλά μαθηματικά αν δεσμευτούν αύριο τότε για 20 μέρες θα πρέπει ανα μέρα να ελέγχονται 200 αιτήσεις... Σωστά ;
Loxias89 έγραψε:Αρχικά ο λοχιας και ο δυκ δεν αναφέρονται σε σένα. Πάνε λίγο πισω πριν το πρώτο σχόλιο σου στο νήμα και δες ποιοι μιλούσαν για ημερομηνιες κανένα δίμηνο πριν εμφανιστεις... Βγάλε μου λίγο το σχεδιασμό για προσωρινά σε 20 μέρες δεδομένου ότι έχουμε γύρω στις 4000 αιτήσεις Σωστές μαζί με τις γυναίκες και δεν έχουν δεσμευτεί τα παράβολα. Με λίγα απλά μαθηματικά αν δεσμευτούν αύριο τότε για 20 μέρες θα πρέπει ανα μέρα να ελέγχονται 200 αιτήσεις... Σωστά ;
Οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά... Δεν είναι και δύσκολο το να τελειώσουν το πολύ σε 1 μήνα... Εγώ είπα ότι μπορει και σε 1 μήνα να έχουμε προσωρινά... Οσο για τις ημερομηνίες κλπ εγώ είχα πει καθαρά πότε ακριβώς θα βγεις η προκήρυξη εάν θυμάσαι καλά και την πληροφορία αυτή την ειχα από τον Σεπτέμβριο... Άσχετα που δεν έμπαινα μέσα να πω πότε ακριβώς θα βγει... Τα παράβολα μπορούνε να δεσμευτούν και μία μέρα πριν βγάλουν τα προσωρινά... Δεν παίζει ρόλο αυτό... Όταν δεσμευτούν μετά από 2-3 μέρες θα έχεις τα προσωρινά και γίνεται να έχεις 200 ελεγμένες αιτήσεις την ημέρα... Δεν τις κοιτάει 1 άτομο τις αιτήσεις αλλά καμιά 15αρια άτομα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 27, 2021 7:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Αρχικά ο λοχιας και ο δυκ δεν αναφέρονται σε σένα. Πάνε λίγο πισω πριν το πρώτο σχόλιο σου στο νήμα και δες ποιοι μιλούσαν για ημερομηνιες κανένα δίμηνο πριν εμφανιστεις... Βγάλε μου λίγο το σχεδιασμό για προσωρινά σε 20 μέρες δεδομένου ότι έχουμε γύρω στις 4000 αιτήσεις Σωστές μαζί με τις γυναίκες και δεν έχουν δεσμευτεί τα παράβολα. Με λίγα απλά μαθηματικά αν δεσμευτούν αύριο τότε για 20 μέρες θα πρέπει ανα μέρα να ελέγχονται 200 αιτήσεις... Σωστά ;
Επισεις από τον Φεβρουάριο και μετά θα έχεις τον γραπτό διαγωνισμό στον ΑΣΕΠ και το υπουργείο δεν θέλει να έχεις γραπτό διαγωνισμό γιατί μετά θα αργήσει η προκήρυξη και δεν είναι η μόνη προκήρυξη που την βιάζονται γι'αυτό τον λόγο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 27, 2021 7:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pet για να σε απαντήσω σε όλα και να καταλάβεις τι πραγματικά εννοω νομίζω ότι θα αλλάξει και η χρονιά... Αυτα που λες δεν κολλάει το ένα με το άλλο δυστυχώς
Player7 έγραψε:petG χωρις παρεξηγηση εχεις τρικυμια εν κρανιο.Τα γραπτα στον ΑΣΕΠ θα ειναι το φθινωπορο.
Και στην ομαδα στο FB τετοιες χαζομαρες γραφετε και περιμενετε να περασετε γιατρους το Φεβρουαριο!
Ποια σελίδα στο Fb ρε αδερφέ; Δεν είμαι καν στην σελίδα στο Fb και δεν ξέρω καν για το τι λένε εκεί αλλά ούτε και με αφορά... Τα ιατρικά είναι πριν δώσεις τα αθλήματα και η νομοθεσία σχετικά με τα γραπτά θα ισχύει από Φεβρουάριο Μάρτιο και μετά... Ίσως τα πάνε και προς το καλοκαίρι
Loxias89 έγραψε:Pet για να σε απαντήσω σε όλα και να καταλάβεις τι πραγματικά εννοω νομίζω ότι θα αλλάξει και η χρονιά... Αυτα που λες δεν κολλάει το ένα με το άλλο δυστυχώς
Κολλάει δεν κολλάει εγώ έχω πληροφορίες ότι προσωρινά θα έχουμε περίπου Αρχές Φεβρουαρίου
PetG έγραψε:Κολλάει δεν κολλάει εγώ έχω πληροφορίες ότι προσωρινά θα έχουμε περίπου Αρχές Φεβρουαρίου
Προσωπικά δε με απασχολούν οι παραπληροφορησεις και δεν πείθομαι κιόλας. Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν ποτέ θα βγουν πάνω κάτω. Τα υπόλοιπα είναι σπασμένο τηλέφωνο με βουλευτές και δήθεν άτομα που ξέρουν... Επίσης για αυτό που ειπες για τα παράβολα δεν ισχύει. Όταν ανοίγει η αίτηση τότε δεσμεύεται. Γιαυτο δεσμεύονται ένα ένα. Μέχρις Στιγμής δεν έχει δεσμευτεί κανένα όποτε να είχαμε να λέγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 27, 2021 7:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Προσωπικά δε με απασχολούν οι παραπληροφορησεις και δεν πείθομαι κιόλας. Αυτοί που ασχολούνται ξέρουν ποτέ θα βγουν πάνω κάτω. Τα υπόλοιπα είναι σπασμένο τηλέφωνο με βουλευτές και δήθεν άτομα που ξέρουν... Επίσης για αυτό που ειπες για τα παράβολα δεν ισχύει. Όταν ανοίγει η αίτηση τότε δεσμεύεται. Γιαυτο δεσμεύονται ένα ένα. Μέχρις Στιγμής δεν έχει δεσμευτεί κανένα όποτε να είχαμε να λέγαμε.
Καταρχάς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με βουλευτές αλλά ούτε με άτομα που δήθεν ξέρουν... Συγγενικό μου πρόσωπο είναι στην Γαδα και μαθαίνω κάποιες πληροφορίες από εκεί... Τώρα βουλευταδες και υπουργοί δεν με νοιάζει το τι λένε στον κάθε έναν για να μαζέψουν ψήφους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 27, 2021 7:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι δουλειά έχει η Γαδα με τον Άσεπ.Ουτε ο Πρόεδρος Εξωτερικών Φρουρών δε ξέρει πότε θα βγουν που είναι ο τομέας του και θα ξέρει ο αστυνομικος από τη Γαδα.
Φάε κάνα μελομακάρονο γιατί θα φτάσει Πάσχα για να δεις προσωρινά.
Η ΓΑΔΑ δεν έχει καμία σχέση με την 9κ21 φίλε PetG... Ούτε στον έλεγχο ούτε στα πκε του υπουργείου μετά. Παρόλα αυτα Μακαρι μα βγουνε νωρις όπως λες. Πρώτα όμως πρέπει να δεσμευτούν τα παράβολα τουλάχιστον ενα μήνα πριν. Θα φανεί εντός Ιανουαρίου
PetG έγραψε:Επισεις από τον Φεβρουάριο και μετά θα έχεις τον γραπτό διαγωνισμό στον ΑΣΕΠ και το υπουργείο δεν θέλει να έχεις γραπτό διαγωνισμό γιατί μετά θα αργήσει η προκήρυξη και δεν είναι η μόνη προκήρυξη που την βιάζονται γι'αυτό τον λόγο
Ρε player γράψε στη σελίδα. Τι αναφέρεσαι εδώ πέρα ανώνυμα. Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε πες την άποψή σου ...
Τι έγινε; Βλέπω και άλλους να λένε για προσωρινά για Ιανουάριο, μήπως δεν είμαι ο μόνος τελικά, και κράζετε τσάμπα και δε γίνεται και τι είναι αυτά που λες