Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Εσυ λες μαλακ***ς ο ελδυκ καλα τα λεει τα αποτελεσματα θα βγουν στο army.gr οχι στο σαιτ αυτο ηταν μονο για να κανεις αιτηση τωραα ειναι αχρηστο
Ε δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ με κοιμισμένους που δεν ξέρουν εκείνο ο γεμημενο που λέει υπό επεξεργασία αν δεν γίνει πράσινο δεν θα βγάλουν τίποτα δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λέτε αν ήταν μόνο για την αίτηση έπρεπε να είχε κλείσει μέχρι σήμερα και αν πούμε ότι ήταν μόνο για αιτήσεις τότε γιατί δεν το έκαναν σαν την αεροπορία και το ναυτικό που έγιναν στην στρατολογία που ανήκει ο καθένας λίγο μπρος βάλτε το μυαλό σας
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Λοιπών τα αποτελέσματα όταν είναι να βγουν θα κλείσει το σάιτ ova.army.gr από εκεί θα ενημερωθούμε ποιος πέρασε και ποιος όχι. Έτσι ήταν και με την προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ που είχα κάνει.
και εγώ αυτό λέω ρε φιλε ανάλογα με την προκυρηξη εποπ λογικέ έτσι θα βγουν και αυτά και μου είπε ένας λοχαγός πως πρέπει να γίνει πράσινο το υπό επεξεργασία που λέει για να βγουν από 18 περιμένουμε αποτελέσματα να ξέρετεXristosstefan έγραψε:Λοιπών τα αποτελέσματα όταν είναι να βγουν θα κλείσει το σάιτ ova.army.gr από εκεί θα ενημερωθούμε ποιος πέρασε και ποιος όχι. Έτσι ήταν και με την προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ που είχα κάνει.
ΑΚ-11 έγραψε:Ε δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ με κοιμισμένους που δεν ξέρουν εκείνο ο γεμημενο που λέει υπό επεξεργασία αν δεν γίνει πράσινο δεν θα βγάλουν τίποτα δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λέτε αν ήταν μόνο για την αίτηση έπρεπε να είχε κλείσει μέχρι σήμερα και αν πούμε ότι ήταν μόνο για αιτήσεις τότε γιατί δεν το έκαναν σαν την αεροπορία και το ναυτικό που έγιναν στην στρατολογία που ανήκει ο καθένας λίγο μπρος βάλτε το μυαλό σας
Λοιπόν κόψε τα ληγμένα και συνέλθε γιατί δεν ξέρεις πού πατάς αμπαλε... Αν πάρεις τηλέφωνο θα σ πουν ότι δεν πρόκειται να ενημερωθείς από εκεί... Ξέχασε τα αυτά με τους ΕΠΟΠ γιατί μπορεί να ήταν ίδια η διαδικασία αλλά τότε με τα ΕΠΟΠ μόλις έκλεισαν η αιτήσεις τότε πρασίνισε η δεύτερη κουκίδα... Εδώ σε ένα φίλο που δεν πέρασε υγειονομικά καί κόπηκε ακόμη το ίδιο τού λέει με εμάς όπως καί στην αεροπορία που τα παιδιά είδη έχουν πάει στην μονάδα τούς... Τώρα όχι μόνο έχει γίνει νεκρό το συγκεκριμένο σάιτ αλλά δεν ανανεώνεται κιόλας για τα αποτελέσματα θα βγάλει ανακοίνωση/διαταγή το γες σύντομα...
Όσο για αυτό που είπε ο φίλος 35μκ να θυμίσω ότι το 15% που αναφέρει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη στους 650 οπλίτες που θα πάρεις είναι γύρω στα 40 άτομα... Δεν νομίζω ότι είναι τεράστιος αριθμός σε μια ώρα καλύπτει το γες αυτές τς θέσεις αν θέλει...
Και κάτι τελευταίο η αύξηση θα γίνει εντός λίγων ημερών και αποτελέσματα θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή 19 τού μήνα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Λοιπον αν θα γινει το ΄υπο επεξεργασια' πρασινο δεν ενδιαφερει κανεναν. Αυτο που θελουμε ειναι να δουμε μια λιστα με το ονομα μας και αυτο ΔΕΝ θα γινει απο το ova.army. Το σαιτ παραμενει ανοιχτο για να μπορει ο καθενας να δει και να εκτυπωσει την αιτηση του γιαυτο δεν το κλεινουν, επισης αλλο η προκηρυξη εποπ που ολα εβγαιναν στο σαιτ και αλλο η προκηρυξη οβα. Αν το παμε ετσι στους εποπ απο το epop.army ενημερωθηκαν για τους γιατρους, οι οβα που περασαμε γιατρους απο που ενημερωθηκαμε απο το σαιτ ή το army.gr; Πολυ απλα οταν βγουν τα τελικα αποτελεσματα θα ανακοινωθει στο army.gr μαζι με 2 λιστες τους υπεραριθμους και τους κομμενους. Μετα αμεσα οι επιτυχοντες ειτε θα τους σταλει mail με το σημειωμα καταταξης ειτε θα τους ειδοποιησει η στρατολογια τηλεφωνικα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Συνήθως τι ώρα τα ανακοινώνουν στο site τα αποτελέσματα;
Φιλε βγαίνουν σε ανύποπτο χρόνο δηλαδή μπορεί να βγουν και βράδυ μετά της 10 ώρα η Σαββατοκύριακο βράδυ δεν υπάρχει ωράριο όποτε θέλουν τα ανεβάζουνNikolas1995 έγραψε:Συνήθως τι ώρα τα ανακοινώνουν στο site τα αποτελέσματα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, καλή επιτυχία να έχουμε μάγκες!
Εν τω μεταξύ όταν τούς περνεις τηλέφωνο το απαντάει ο ένας σ λέει μέχρι της 19 τού μήνα μετά στο σηκώνει η άλλη μέχρι αυτή την εβδομάδα... Μετά ξανά παίρνεις καί σ λένε αρχές Δεκεμβρίου... Μάλλον είναι ότι να ναι καί την έχουν ακούσει όλοι εκεί μέσα... Αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μας κάνουν ψιχολογικα
Καλημέρα μάγκες να διεκπεραιώσουν λέει τα χαρτιά τν ειδικών δυνάμεων μένει τώρα λέει... Όσοι περάσαμε επιτροπές και δεν έχει αλλάχτει το Ι μαςη έχει δεν έχει βρεθεί κάποιο πρόβλημα υγείας είμαστε μέσα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ βαρέθηκα χαχχαχαχχα είναι άκρως τραγική η κατάσταση που δεν τα βγαλαν ακόμα έστω να δούμε αν περάσαμε και χεστηκαμε για την κατάταξη που λέει ο λόγος
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Ισχυει ειναι τραγικη η κατασταση και εγω βαρεθηκα να περιμενω... Σε λιγο φτανουμε την περσινη μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα των οβα με τη διαφορα οτι η προκηρυξη τους βγηκε 27 οκτωβριου οχι 3 αυγουστου 

Με πήραν τηλ από το γες για μια πληροφορία για το ποινικό μητρώο
Ειδικές δυνάμεις έχω δηλώσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες