zoe261994 έγραψε:Εγω πάντως όταν έδινα για την ΕΣΔΔΑ, μας βάλανε όλους στο καποδιστριακό 2000 άτομα σε διαφορετικά αμφιθέατρα με κοινά θέματα όλοι, αυτό είναι το πιο δίκαιο, οτιδήποτε άλλο για εμένα κινεί υποψίες για την αξιοκρατία του διαγωνισμού!
Προφανώς το ιδανικό είναι να δώσουμε σε μια τέτοια αίθουσα. Απλά μη ξεχνάμε και τα μέτρα ασφαλείας που θα πάνε περίπατο. Ιδανικά κάθε ειδικότητα χωριστά. Και οι ειδικότητες που εχουν 700 άτομα πχ. Την ίδια μέρα, στο ίδιο κτήριο σε διαφορετικές αίθουσες λόγω συνωστισμού, όχι για άλλο λόγο.
Taksidiotis έγραψε:Αλφαβητικός διαχωρισμός σε 2-3 διαφορετικές τοποθεσίες με ίδια θέματα ή αλλιώς χωριστές μέρες με διαφορετικά θέματα.
συγνώμη δεν ημουν τελείως ξεκαθαρος για ποιο πράγμα μιλαω ετσι όπως το εγραψα, εννοώ ειναι απιθανο αυτο που λές για να μην καλυφτούν οι θέσεις γιατι θα γραψουν οι περρισότεροι κάτω του 50% οι οκονονολόγοι ειναι η μόνη κατηγορία που δεν θα έχει τέτοιο θέμα. Το ερώτημα ειναι στίς υπόλοιπες κατηγορίες εάν δεν καλυφθεί ο αριθμός τι γίνεται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 23, 2021 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά δεν ξέρω κατα ποσό καλά θα γράψουμε όλοι μας, αν είναι πάνω ή κάτω από το 50%, αλλά εμένα προσωπικά τις τελευταίες μέρες με καταβάλλει ένα άγχος γιατί κάνω μια σοβαρή προσπάθεια και έχω στο πίσω μέρος του μυαλου μου την περίπτωση του διαβλητού της όλης διαδικασίας, μακάρι να είναι όλα αξιοκρατικά και να μπουν όσοι πραγματικά γράψανε, ειδάλλως τσάμπα προσπαθώ και εγω κ αλλά παιδιά τόσο καιρό!
zoe261994 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω κατα ποσό καλά θα γράψουμε όλοι μας, αν είναι πάνω ή κάτω από το 50%, αλλά εμένα προσωπικά τις τελευταίες μέρες με καταβάλλει ένα άγχος γιατί κάνω μια σοβαρή προσπάθεια και έχω στο πίσω μέρος του μυαλου μου την περίπτωση του διαβλητού της όλης διαδικασίας, μακάρι να είναι όλα αξιοκρατικά και να μπουν όσοι πραγματικά γράψανε, ειδάλλως τσάμπα προσπαθώ και εγω κ αλλά παιδιά τόσο καιρό!
σκεψου εμάς που διαβαζουμε εργαζόμαστε κανουμε σεμινάρια και μεταπτυχιακό... Δεν ξερω εαν εργαζεσαι καταλαβαίνεις...
Τουλάχιστον προσπάθησε να μη σε καταβάλλει το άγχος μέχρι και να δώσουμε τα γραπτά. Είναι στο χέρι μας μέχρι εκείνο το στάδιο να τα πάμε καλά. Από εκεί και πέρα κανείς δεν εγγυάται για τιποτα. Θέλω ωστόσο να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι οφθαλμοφανές και όσοι αξίζουν πράγματι θα καταταχθούν.
gemap έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους στα γραπτά!Πιστεύετε ότι θα γίνουν πριν τις γιορτές τα γραπτά;
Αν τηρήσουν τη λογική την οποία ακολούθησαν όλο αυτό το διάστημα, αύριο θα βγει ανακοίνωση και σε δέκα μέρες το πρώτο γκρούπ-ομάδα-ειδικότητα θα δώσει. Δε ξέρουμε βέβαια πως θα ναι όσον αφορά τα γκρουπ-ομάδες-ειδικότητες, θεωρίες είναι όλα, αλλά εκτιμώ πως πριν τις 20 του μηνός θα έχει τελειώσει η διαδικασία.
Ioanna123 έγραψε:Τουλάχιστον προσπάθησε να μη σε καταβάλλει το άγχος μέχρι και να δώσουμε τα γραπτά. Είναι στο χέρι μας μέχρι εκείνο το στάδιο να τα πάμε καλά. Από εκεί και πέρα κανείς δεν εγγυάται για τιποτα. Θέλω ωστόσο να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι οφθαλμοφανές και όσοι αξίζουν πράγματι θα καταταχθούν.
παιδιά συγνώμη ετσι αλλα εχω μια ενσταση για το ποιος αξίζει και ποιος οχι απο την στιγμή που δεν ζητάει χρονια προύπηρεσια και γιαυτό σωστα εβαλαν την συντευξη, δηλαδή εαν μια κοπέλα 22 χρονών οτι εχει τελειωσει η ενας αντρας 23 24 οτι βγηκε απο στρατο με 0 προύπηρεσια και χωρίς να δουλεύει εαν γραψει 83 και ενας απο που εργαζεται στο τομέα των οικονομικών χρόνια με μετσπτυχιακό που εχει ελευθερο χρονο 3 ωρες την ημερα ολες κιόλες θα ανταγωστεί αυτόν που εχει ολη μερα να διαβαζει και να καθεται μεσα σε 3 μηνες διαστημα προετοιμασίας... Μην τς ριχνουμε ολα στα και καλα βύσματα και βλακείες...
firefighter92 έγραψε:Καλυτερα να αργησει η ανακοινωση για να εχουμε χρονο να διαβασουμε.
Αν είναι να γίνει πριν τα Χριστούγεννα θα πρέπει να βγει αυτές τις μέρες. Αν είναι να γίνει μετά τις γιορτές Τότε δε θα βιαστούν να βγάλουν ανακοίνωση. Με τους ρυθμούς όμως που πηγαίνει η προκήρυξη μέχρι σήμερα η λογική είναι ότι θα το τρέξουν σύντομα.