Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Εγω το έκανα παιδιά κάντε το να τελειωνετε...
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Αναφέρθηκε ότι θα υπάρχει δυνατότητα στα στελέχη και στους στρατεύσιμους μα εμβολιάζονται στις μονάδες τους. Δεν ειπώθηκε κάτι παραπάνω.
Mortar έγραψε:Αναφέρθηκε ότι θα υπάρχει δυνατότητα στα στελέχη και στους στρατεύσιμους μα εμβολιάζονται στις μονάδες τους. Δεν ειπώθηκε κάτι παραπάνω.
Ναι ισχυει αυτο έμαθα και εγώ.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Επάγγελμα: Vodafone
Εντομεταξυ πλήρη σιγή και από τα sites. Τι έγινε; Δεν έχουν πληροφορίες πλέον; Δεν δικαιώθηκε κάνεις; Δεν αλλάξανε τις θέσεις; Δεν μας μιλάνε. Τι γίνεται τέλος πάντων; Ενημερώστε μας χαχαχαχα
-
Να βγουν τα αποτελέσματα πρέπει παρατραβηξε η δουλειά έτοιμα και δεν τα βγάζουν... Κατι μου λέει Παρασκευή θα τα βγάλουν...
-
- Posts in topic: 63
Εγώ στη θέση τους Παρασκευή απόγευμα θα τα έβγαζα έτσι ώστε να μην μου τα πρίζανε στα τηλέφωνα μιας και μεσολαβεί σκLUNARET έγραψε:Να βγουν τα αποτελέσματα πρέπει παρατραβηξε η δουλειά έτοιμα και δεν τα βγάζουν... Κατι μου λέει Παρασκευή θα τα βγάλουν...
- Buddha
Τηλέφωνο να πάρει κάποιος γιατί; Εφόσον βγουν τα αποτελέσματα να πάρω να πω τι; Γιατί περάσατε αυτόν και όχι εμένα?
Σοκ! Απάντησαν... Μου είπαν δεν έχουμε καμία ενημέρωση, εσείς μέχρι τέλος του μήνα θα μπαίνετε καθημερινάμε τους κωδικούς να ελέγχετε.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Κι όμως για αυτό θα πάρουνBuddha έγραψε:Τηλέφωνο να πάρει κάποιος γιατί; Εφόσον βγουν τα αποτελέσματα να πάρω να πω τι; Γιατί περάσατε αυτόν και όχι εμένα;
- Buddha
Ε τι ήθελες να σε πουν. Τους έχουν πρήξει όλοι. Πότε θα βγουν και πότε θα βγουν. Ε και γω να ήμουν το ίδιο θα έλεγα.Ak123 έγραψε: Σοκ! Απάντησαν... Μου είπαν δεν έχουμε καμία ενημέρωση, εσείς μέχρι τέλος του μήνα θα μπαίνετε καθημερινάμε τους κωδικούς να ελέγχετε.
Buddha έγραψε:Ε τι ήθελες να σε πουν. Τους έχουν πρήξει όλοι. Πότε θα βγουν και πότε θα βγουν. Ε και γω να ήμουν το ίδιο θα έλεγα.Ak123 έγραψε: Σοκ! Απάντησαν... Μου είπαν δεν έχουμε καμία ενημέρωση, εσείς μέχρι τέλος του μήνα θα μπαίνετε καθημερινάμε τους κωδικούς να ελέγχετε.
Θέλω να πω ότι ενώ είχε πει μέχρι 10 του μήνα, ξαφνικά είπε μέχρι τέλος του μήνα.
Παντε για κανα μπανακι να μαυρισετε οσο προλαβαινετε
-
Παίδες να μην κουραζομαστε Παρασκευή θα βγουν... Με την αγωνία καθημερινός
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
OΤαν ειναι να βγουν θα βγουν δεν χρειαζεται ουτε να ρωτατε καθε μερα πότε ουτε να παιρνετε τηλεφωνα σε γεν γες και νασα κανεις δεν ξερει ποτε θα βγουν και οταν βγουν με το καλο θα ειναι ξαφνικο. Το καποιος μου ειπε καποιος ακουσε καποιος τηλεφωνησε και του ειπαν 15 ιουλιου ειδαμε παλαιοτερα οτι ποτε δεν επεσε μεσα ουτε καν επεσε κοντα στις ημερομηνιες οποτε διασκεδαστε το καλοκαιρι και οτι γινει θα ειναι για καλο
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 8
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες