Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Με βλέπω να ξαναδινω πανελλήνιες...
και εγώ αυτό σκεφτομαιnick521 έγραψε:Με βλέπω να ξαναδινω πανελλήνιες...
Pk9 αυτο που λες ειναι προσωπικη γνωμη ενος απλου ειδικου φρουρου, δε μπορει να ξερει τι παιζει γενικα! Επισης εγω δε βλεπω λιγες περιπολιες, το περιπολικο της περιοχης μου συν 4 μηχανες διας γυρνανε συνεχως στους δρομους! Καποια κονδυλια ειναι εξασφαλισμενα απο τα υπουργεια! Το 2022 κατι θα βγαλει!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εγώ πάλι πιστεύω θα βγάλει μια μικρή 500άρα φέτος. Όσοι θα ήθελαν να πάρουν επιλαχόντες τότε γτ το 2011 δεν πήρε επιλαχόντες του 10' ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Ranger 94 σαφώς και έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά σου λέω τι ακούγεται και μεταξύ νέων αλλά οι απόψεις διίστανται. Παιδιά μακάρι να βγεί κάτι αλλά πολύ φοβάμαι πως με τον ιό όλα θα πάνε πολυ πισω. Πρέπει να ανακάμψει η οικονομία δυστυχώς αλλα μακαρι να βγει κάτι το άλλο καλοκαίρι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Καλησπέρα κ από μένα παιδιά Χριστός Ανέστη, κοιτάζοντας όλες τις προοπτικές όσο ζούμε ελπίζουμε.. κ εγώ έχω άλλα τρία χρόνια περιθώριο αλλά αν βγει για εξωτερικούς προφανώς κ θ τα κανω.. δεν θέλω να ρισκάρω κάτι η να είναι μέσα στο άγχος για κάτι που είναι ρευστό.. ο μεγάλος στόχος ήταν είν' κ θ είναι η αστυνομία αλλά ότι και να γίνει στο τέλος κοιτάμε μπροστά
-
- Posts in topic: 121
Όσον αφορά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης υγεία παιδεία ασφάλεια είναι οι τρεις τομείς που όσο είναι στην εξουσία το υπάρχον κόμμα θα προσπαθεί να υποστηρίζει τόσο με προσωπικό όσο και με γενικότερη προσοχή.. σίγουρα με τον ιό όλα πάνε πίσω και γενικά μπαίνουμε σε μια νέα εποχή αλλά μιλάμε σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο σε ελληνικο... και να μην ξεχνάμε ότι πιθανόν να ξαναεχουμε τα ίδια με καραντινες κτλπ από χειμώνα πάλι... οπότε δν είναι σωστό να λέμε θα βγάλει η δεν θα βγάλει.. σαν θεσμός θα υπάρχει όσο και να μην το θέλουν κάποιοι και είν' δεδομένο πως θα γίνονται προσλήψεις.. δεν μπορούν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων που είναι ο τρόπος εισαγωγής να παίρνουν κάθε χρόνο 1000 άτομα όπως πχ ζήτησε το σεφεαα.. αυτή είν' η άποψη μου χωρίς να έχω κοντρα η οτιδήποτε με κάποιον η κάποιους.. όσο για μένα προσωπικά όπως προανέφερα θα κάνω την προσπάθεια μου και σαν εξωτερικός στη προκυρηξη..
Σίγουρα παιδιά εχει δίκιο ο φίλος surgeon. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αν από δω και πέρα σου σκάνε συνεχώς καραντίνες κτλπ καθώς όλα θα πάνε πίσω σε όλους τους τομείς. Και δυστυχώς το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και όχι πανελλαδικό. Καθε εμποδιο για καλό όμως.. Ελπίζουμε δίχως να χάνουμε την πίστη μας
Johnny94 έγραψε:Nikos10 η ποασυ δεν θέλει φρουρούς θέλει παιδιά πανελληνίων
Η ποασυ δεν θέλει ειδικούς φρουρούς θέλει αστυφύλακες και με προκήρυξη εκτός από πανελινιες για αυτό είπαν και αυτοί για το όριο ηλικίας.
Θελουν προκηρυξη με αστυφυλακες; Πως θα γινει αυτο; Με τι κριτηρια; Να μετρανε αει και τει οπως στους λιμενοφυλακες;
- TB
- Posts in topic: 75
Ερχονται τώρα τα παιδιά που έχουν μπει ήδη στων σώμα με την προηγούμενη προκήρυξη και λένε ότι δεν θα βγάλει ξανά λόγω του ενός και λόγω του άλλου και καθόμαστε και τους ακούμε μήπως ξέρουν κάτι αλλά τελικά όσα μας είπαν είναι από δικές τους γνώμες στις συζητήσεις τους. Πάτε καλά ρε; Πείτε τίποτα χρήσιμο από εσάς περιμένουμε να ακούσουμε κάτι που ισχύει και μας πετάτε εδώ τι λέτε στις συζητήσεις σας χωρίς να έχετε ιδέα αν θα βγει η όχι; Δεν θέλουμε την άποψή σας, θέλουμε πληροφορίες που ισχύουν 100%. Δεν θα κάνετε πάλι το φορουμ όπως το προηγούμενο τον Αύγουστο με χαζομάρες πάλι.
-
- Συνταγματάρχης
TB έγραψε:Ερχονται τώρα τα παιδιά που έχουν μπει ήδη στων σώμα με την προηγούμενη προκήρυξη και λένε ότι δεν θα βγάλει ξανά λόγω του ενός και λόγω του άλλου και καθόμαστε και τους ακούμε μήπως ξέρουν κάτι αλλά τελικά όσα μας είπαν είναι από δικές τους γνώμες στις συζητήσεις τους. Πάτε καλά ρε; Πείτε τίποτα χρήσιμο από εσάς περιμένουμε να ακούσουμε κάτι που ισχύει και μας πετάτε εδώ τι λέτε στις συζητήσεις σας χωρίς να έχετε ιδέα αν θα βγει η όχι; Δεν θέλουμε την άποψή σας, θέλουμε πληροφορίες που ισχύουν 100%. Δεν θα κάνετε πάλι το φορουμ όπως το προηγούμενο τον Αύγουστο με χαζομάρες πάλι.
Αχαχαχα ακριβώς αυτό θα έλεγα. Ειδικοί Φρουροί 2019 μου θυμίζει το Θέμα.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- TB
Νίκο με λες πράγματα που δεν ισχύουν πήγαινε διάβασε στο ίντερνετ την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ που λέει ότι "Μοναδική και αποτελεσματική διαδικασία αναβάθμισης του επαγγελματισμού και υπηρεσιακού εργασιακού στάτους του αστυνομικού προσωπικού αποτελεί η άμεση πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων"nik0s10 έγραψε:Johnny94 έγραψε:Nikos10 η ποασυ δεν θέλει φρουρούς θέλει παιδιά πανελληνίων
Η ποασυ δεν θέλει ειδικούς φρουρούς θέλει αστυφύλακες και με προκήρυξη εκτός από πανελινιες για αυτό είπαν και αυτοί για το όριο ηλικίας.
-
- Συνταγματάρχης
TB έγραψε:[Νίκο με λες πράγματα που δεν ισχύουν πήγαινε διάβασε στο ίντερνετ την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ που λέει ότι "Μοναδική και αποτελεσματική διαδικασία αναβάθμισης του επαγγελματισμού και υπηρεσιακού εργασιακού στάτους του αστυνομικού προσωπικού αποτελεί η άμεση πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων"
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με την εκπαίδευση '' μαιμου '' που έκαναν οι περσινοί, βόλεψε αρκετά για τα επεισόδια που έγιναν και πιθανόν να συνεχιστούν μετά τον Ιο με τους μετανάστες κλπ.
Πιθανον...
- TB
Όλοι ελπίζουμε να βγει προκήρυξη και το βασίζουμε στις προτάσεις του ΣΕΦΕΑΑ για νέα προκήρυξη. Όμως το ΣΕΦΕΑΑ δεν πρότεινε απλά νέα προκήρυξη, πρότεινε και καλύτερα κριτήρια πρόσληψης και καλύτερη εκπαίδευση. Θα πάθουμε καμία πλάκα αν βγει με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που γνωρίζουμε και δεν θα έχουμε τα μόρια που υπολογίζουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες