Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Μετά την 8ετια στους Ε. Φ.Στους συνοριοφύλακες γίνεσαι αστυφύλακας στα 15 χρόνια.
Xanthos έγραψε:Μακάρι παιδιά μακάρι μπας κ προλάβουμε αλλά θα δείξει. Ετοιμαστείτε για ότι καλύτερο.
παλι προκυρηξεις ψαχνεις;
Αλεξ/πολη, κομοτηνη, Ξάνθη δικαιούνται εντοπιότητα ; ( για Έβρο πχ)
Άμα έψαχνα προκηρύξεις γενικότερα θα έκανα κ για τον δήμο τον οποίο μ τα έριξαν για πλάκα κ απλά δεν πήγα γίδα.. τα Ρίχνω εκεί π γουστάρω μόνο ανόητο τρολ ανώνυμο
Ο. Π. Κ. Ε
Αυτό διάβασα ελπίζω να είναι σωστό, δεν λέει κάτι για 15ετια.
Άρθρο 13.
Ένταξη ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων στο αστυνομικό προσωπικό.
1. Οι ειδικοί φρουροί και συνοριακοί φύλακες που συμπληρώνουν τριετή πραγματική υπηρεσία, από την ημερομηνία μονιμοποίησής τους, εντάσσονται, ύστερα από έγγραφη δήλωσή τους, στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων, με το βαθμό του Αστυφύλακα και έχουν τα δικαιώματα, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του βαθμού αυτού, πλην εκείνων που αναφέρονται στην άσκηση προανακριτικών καθηκόντων
Άρθρο 13.
Ένταξη ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων στο αστυνομικό προσωπικό.
1. Οι ειδικοί φρουροί και συνοριακοί φύλακες που συμπληρώνουν τριετή πραγματική υπηρεσία, από την ημερομηνία μονιμοποίησής τους, εντάσσονται, ύστερα από έγγραφη δήλωσή τους, στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων, με το βαθμό του Αστυφύλακα και έχουν τα δικαιώματα, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του βαθμού αυτού, πλην εκείνων που αναφέρονται στην άσκηση προανακριτικών καθηκόντων
Το πτυχίο των αγγλικών θα είναι υποχρεωτικό η θα δίνει έξτρα μόρια;
Εγώ μια τελευταία προκυρηξη που είχα βρει ήταν το 2001 που είπε κ ο Θέμης αν δεν κάνω λάθος με ηλικία 32.. στο σαιτ της αστυνομίας λέει 28.. τι παίζει;
Ο. Π. Κ. Ε
Αλλάξανε ηλικία και βγήκαν οι διακρίσεις μεταξύ ανδρών γυναικών νομίζω το 2006 η 2008. θα είχε πάει η προσφυγή σύννεφο φαινεται
Xanthos έγραψε:Άμα έψαχνα προκηρύξεις γενικότερα θα έκανα κ για τον δήμο τον οποίο μ τα έριξαν για πλάκα κ απλά δεν πήγα γίδα. Τα Ρίχνω εκεί π γουστάρω μόνο ανόητο τρολ ανώνυμο
πως γινεται να σου αρεσει παντα οτι εχει σχεση με στολη πως τα καταφερνεις δεν ξερω
αλλοι προκυρηξη ο δημος μην την βαζεις στο ιδιο καλουπι
Το θεμα ειναι θα βγαλει για 400 ή για 1200 που ελεγαν και για νησια?!
Κάνεις δεν ξέρει πιστεύω όλα μαζί θα τ βγαλει αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στον Δεκέμβρη, γιατί μετά πέταξε το πουλάκι για εμάς τους παππούδες των σωμάτων ασφαλείας που είμαστε 28
Γερασατε δε κανετε για τιποτα πλεον, συνταξη μονο χαχα!!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Μιλάμε, είναι απίστευτο το γεγονός να λες '' δεν θα απαντήσω '' και να μην μπορείς να το κάνεις , πραγματικά είναι μερικοί εδώ μέσα που είστε για το σχολείο ξανά.
Οι πιο έμπειροι με τις προκηρύξεις πέφτετε στην παγίδα και απαντάτε σε ορισμένους.
Τα ίδια κάναμε και για τους ειδικούς φρουρούς. Στατιστικολόγοι, μαθηματικοί, επιστήμονες λέγατε λέγατε λέγατε και κρυφτήκατε σαν τα ποντίκια όταν βγήκε η προκήρυξη της 9ης σειράς.
Ξάνθε, μη κάθεσαι και σκας με το τι έμαθε ο κάθε ένας από εδώ μέσα, κανείς δεν ξέρει τίποτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.
Ακούμε μόνο ότι θέλουμε να ακούμε, καλημέρα από Σαλονίκη και μαζέψτε ότι μπορείτε.
Οι πιο έμπειροι με τις προκηρύξεις πέφτετε στην παγίδα και απαντάτε σε ορισμένους.
Τα ίδια κάναμε και για τους ειδικούς φρουρούς. Στατιστικολόγοι, μαθηματικοί, επιστήμονες λέγατε λέγατε λέγατε και κρυφτήκατε σαν τα ποντίκια όταν βγήκε η προκήρυξη της 9ης σειράς.
Ξάνθε, μη κάθεσαι και σκας με το τι έμαθε ο κάθε ένας από εδώ μέσα, κανείς δεν ξέρει τίποτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.
Ακούμε μόνο ότι θέλουμε να ακούμε, καλημέρα από Σαλονίκη και μαζέψτε ότι μπορείτε.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Καλησπέρα Κυριάκο δεν ξέρω αν λες για εμένα, πότε πάντως δεν είπα ξέρω, λέω πιστεύω, μακάρι να ξέραμε. Με τον ξανθό και τον player τα λέμε από παλιά γνωριζόμαστε και ξέρει ο ένας την φάτσα του άλλου. Είμαι ακριβώς στην ίδια μοίρα με τα παιδιά. Φιλικά στα λέω πάντα μην παρεξηγηθουμε. Ένα όνειρο έχουμε όλοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες