Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

Διασωστης31 έγραψε:Αργά ή γρήγορα θα καλέσουν, δε γίνεται να μείνουν κενές οι θέσεις.
Θα περιμένουμε δηλαδή και τις κοπέλες να δώσουν αθλήματα ψυχοτεχνικα κτλπ;

Ούτε το 2025 δεν θα τελειώσουμε με αυτό τον τρόπο.

(αν σκεφτούμε και πόσες θα κοπούν ξανά και ότι θα ξανά γίνει άλλη μια διαδικασία αθλημάτων κτλπ)

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Miron »

Θα βγάζει αποτελέσματα βρε παιδιά και μετά θα βγάζει ορθές επαναλήψεις για τους εξαναβολης που θα αργήσουν αλλά και για τις κοπέλες μέχρι να βρεθούν όλες οι θέσεις. Το πιο πιθανό δηλαδή είναι όταν τελειώσουν οι διαδικασίες των ψυχοτεχνικων των υπολοίπων από τους 590 αρχικά που είχαν περάσει αθλήματα θα βγάλει οριστικά και ταυτόχρονα θα τρεχει και διαδικασίες για τους εξαναβολης και για επιλαχόντες επιλαχουσες! Και στην 3 κ έτσι έγινε και σε όλες έτσι γίνεται!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Miron έγραψε:Θα βγάζει αποτελέσματα βρε παιδιά και μετά θα βγάζει ορθές επαναλήψεις για τους εξαναβολης που θα αργήσουν αλλά και για τις κοπέλες μέχρι να βρεθούν όλες οι θέσεις. Το πιο πιθανό δηλαδή είναι όταν τελειώσουν οι διαδικασίες των ψυχοτεχνικων των υπολοίπων από τους 590 αρχικά που είχαν περάσει αθλήματα θα βγάλει οριστικά και ταυτόχρονα θα τρεχει και διαδικασίες για τους εξαναβολης και για επιλαχόντες επιλαχουσες! Και στην 3 κ έτσι έγινε και σε όλες έτσι γίνεται!

Πάντως σύμβουλος του ΑΣΕΠ που ήταν παρών στα ψυχοτεχνικά ενημέρωνε πως το σύστημα δουλεύει αυτόματα την λίστα με τα οριστικά αποτελέσματα του τύπου κάθε φορά που γίνεται επιτροπή ψυχοτεχνικών για όποιους περνάνε επιτυχώς ενημερώνεται το σύστημα και κατευθείαν περνάνε στον πίνακα των οριστικά επιτυχόντων, υπάρχει δηλαδή ήδη αυτός ο πίνακας σε εξέλιξη. Όταν περάσει και η τελευταία ομάδα τότε αυτόματα ο πίνακας ολοκληρώνεται και δημοσιεύεται. Δεν ξέρω πόσοι έχουν περάσει και πόσοι όχι ψυχοτεχνικά δεν το έχω ψάξει αλλά με το τέλος της διαδικασίας ψυχοτεχνικών βγαίνει και ο οριστικός πίνακας.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Δηλαδή εμείς που έχουμε περάσει ψυχοτεχνικα υπάρχει τρόπος να δούμε από τώρα αν τα περάσαμε με επιτυχία ή όχι;Αν ναι στείλε μας το λινκ

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Σωστός ο ρεντμαν. Δυστυχώς η αγωνία θα υπάρχει μέχρι να βγούνε ΑΡΝ! Ας ελπίσουμε οι υπόλοιποι 200+ 20 μέρες περίπου ανάδεκαδα οπότε εάνπανε με τους ρυθμούς που πηγαίνανε πάμε για ένα 2μηνο. Οπότε με το καλό να ξεκινήσουν θέλουμε 2 μήνες το λιγότερο. Για αυτό όλα δείχνουν προς Σεπτέμβριο.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Ναι ρε φίλε θα τελειώσουν τον Σεπτέμβριο αν πάνε όλα όπως τα λες και ξεκινήσει η φάση Ιούνιο. Αν όμως περιμένεις τους εξ αναβολής και μέχρι να βρεθούν οι γυναίκες να καλύψουν τις θέσεις τότε πραγματικά δεν ξέρω καν πότε θα τελειώσουν. Αν σκεφτείς ότι μπορεί να ξανά αποτύχουν οι γυναίκες στα αθλήματα και θα ξανά περιμένουμε ακόμα μια φορά πότε θα καλυφθούν οι θέσεις.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από REDMAN316 »

ARN έγραψε:Ναι ρε φίλε θα τελειώσουν τον Σεπτέμβριο αν πάνε όλα όπως τα λες και ξεκινήσει η φάση Ιούνιο. Αν όμως περιμένεις τους εξ αναβολής και μέχρι να βρεθούν οι γυναίκες να καλύψουν τις θέσεις τότε πραγματικά δεν ξέρω καν πότε θα τελειώσουν. Αν σκεφτείς ότι μπορεί να ξανά αποτύχουν οι γυναίκες στα αθλήματα και θα ξανά περιμένουμε ακόμα μια φορά πότε θα καλυφθούν οι θέσεις.

Νομίζω πως το ερώτημα αυτό απαντήθηκε στην προηγούμενη σελίδα και η λύση είναι ορθές επαναλήψεις οριστικών αποτελεσμάτων έως ούτε καλυφθούν οι θέσεις. Δεν το έχω ψάξει αλλά φαίνεται λογικό και ο τύπος που το έγραψε φαίνεται να το έχει ψάξει.

mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mairi »

Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι καινουργια στο φορουμ ειχα κανει και γω αιτηση για την 6κ/2018 και την προηγουμενη βδομαδα μου ηρθε μειλ για προσωρινο πινακα διοριστεων (ειμαι β επικουρια). Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με τις γυναικες; Γιατι εμενα μου ηρθε τωρα ενημερωση αφου ειδα εδω οτι εουν γινει αθληματα για τις γυναικες... ;Υ. Γ εχω ολη την βδομαδα που παιρνω στον ασεπ και δεν σηκωνουν κανενα τηλεφωνο. Γι αυτο και ρωτησα εδω. Ή μηπως ξερετε που αλλου μπορουμε να ενημερωθουμε; Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 180

Δημοσίευση από Diasostis31 »

mairi έγραψε:Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι καινουργια στο φορουμ ειχα κανει και γω αιτηση για την 6κ/2018 και την προηγουμενη βδομαδα μου ηρθε μειλ για προσωρινο πινακα διοριστεων (ειμαι β επικουρια). Μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με τις γυναικες; Γιατι εμενα μου ηρθε τωρα ενημερωση αφου ειδα εδω οτι εουν γινει αθληματα για τις γυναικες... ;Υ. Γ εχω ολη την βδομαδα που παιρνω στον ασεπ και δεν σηκωνουν κανενα τηλεφωνο. Γι αυτο και ρωτησα εδω. Ή μηπως ξερετε που αλλου μπορουμε να ενημερωθουμε; Ευχαριστω.

Οι γυναίκες που καλεσαν κόπηκαν όλες εκτός από μία.

Θα καλέσουν ξανά για αθλήματα, πιθανότατα και όλες όσες κάνανε αίτηση.

Θα βγει ανακοίνωση για υγειονομικα, όπου θα έχετε ένα μήνα να στείλετε τις εξετάσεις και μετά από 2-2.5 μήνες θα είναι τα αθλήματα.

Ξεκίνα προπόνηση σε στίβο με προπονητή, αθλήματα δίνουν με μικροτσίπ και στο δευτερόλεπτο ή το χιλιοστό κόβουν.

mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mairi »

Καλησπερα, σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα λυσε μου μια απορια... Ποιες ειναι οι γυναικες που λες οτι καλεσαν; Δηλαδη γιατι δεν ημουν και γω σε εκεινες αλλα με καλουν τωρα; Πως εγινε δηλαδη η επιλογη των γυναικων που καλεσαν πρωτα;

mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mairi »

Καλησπερα εισαι κοπελα; Εγω ελαβα μειλ απο τον ασεπ β επικουρικο ειμαι και λεει πως θα με ειδοποιησουν για υγειονομικα/αθληματα κλπ.γνωριζεις κατι επιπλεον;

mairi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mairi »

Διασωστης31 έγραψε:
nikomp έγραψε:Καλημερα! Εχει λαβει καποια κοπελα email για την 6κ; Ανοιγοντε φακελοι απο β επικουρικο. Γνωριζει καποιος κατι; Θα καλεσουν κοπελες.

Αργά ή γρήγορα θα καλέσουν, δε γίνεται να μείνουν κενές οι θέσεις.

Καλησπερα εισαι κοπελα; Εγω ελαβα μειλ απο τον ασεπ β επικουρικο ειμαι και λεει πως θα με ειδοποιησουν για υγειονομικα/αθληματα κλπ.
γνωριζεις κατι επιπλεον;

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

mairi έγραψε:Καλησπερα, σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα λυσε μου μια απορια... Ποιες ειναι οι γυναικες που λες οτι καλεσαν; Δηλαδη γιατι δεν ημουν και γω σε εκεινες αλλα με καλουν τωρα; Πως εγινε δηλαδη η επιλογη των γυναικων που καλεσαν πρωτα;

Πάει βάσει μορίων , προφανώς ήσουν πιο χαμηλά στους πίνακες και επειδή κόπηκαν αυτές που προηγούνταν από εσένα τώρα ήρθε η δικιά σου σειρά!

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

👉 Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και τους υποψήφιους από την 6Κ/2018 κλάδων ΔΕ ότι μετά από επικοινωνία που είχαμε με την Διοίκηση του ΑΣΕΠ, η διαδικασία των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών θα αρχίσει εκ νέου από 1/6/2020 και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10/7/2020 (προς τούτο θα εκδοθεί ενημερωτικό δελτιο από το ΑΣΕΠ).

👉 για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, την εξέταση των υπολοίπων υποψηφίων (ανδρών και γυναικών που εκκρεμούν ή/και είχαν αναβληθεί) η ΟΣΥΕ συνεχίζει τις επαφές και εντείνει τις πιέσεις για την ταχύτερη διεκπεραίωση το συντομότερο δυνατόν.

👉 για κάθε νεότερο θα ενημερώσουμε

Το κείμενο είναι "αντιγραφή επικόλληση "

Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Pistolete »

Μακαρι γονατισαμε μ αυτο τ πραγμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση