Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Οσους δεν πάρουν τηλ απλά δεν ισοψηφουν μην αγχώνεστε
Εγώ φίλε μου έχω 2620!! Ένα παλικάρι πριν είπε ότι έχει και αυτός 2620 και τον πήρανε τηλ γιατί ισοβαθμεί με άλλους 2!! Λογικά ο ένας θα είμαι εγώ αφού έχω τα ίδια μορια.. Αλλά ούτε τηλεφωνο ούτε email
Ρε μάγκες εγώ μίλησα με 4 παιδιά αν τους έστειλαν για ισοβαθμία οι 2 είπαν ότι έστειλαν τους άλλους όχι.. όμως μου έκανε άλλο εντυπώσει από τους 4 μόνο ο ένας θα δεχτεί τι θέση.. αυτό από επαρχία.. δηλαδή έλεος τα έκαναν για να δουν ρε μάγκες το όνομα τους.. αυτό ισχύει για πολλούς και άλλοι τόσοι που θα φύγουν τον πρώτο χρόνο.. θα δείτε πως από την επόμενη προκήρυξη θα αλλάξουν τα προσόντα κατά την γνώμη μου πάντα.. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΠΑΙΔΙΑ
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Οσους δεν πάρουν τηλ απλά δεν ισοψηφουν μην αγχώνεστε
Εγώ φίλε μου έχω 2620!! Ένα παλικάρι πριν είπε ότι έχει και αυτός 2620 και τον πήρανε τηλ γιατί ισοβαθμεί με άλλους 2!! Λογικά ο ένας θα είμαι εγώ αφού έχω τα ίδια μορια.. Αλλά ούτε τηλεφωνο ούτε email
Είστε δύο που ισοβαθμειτε εννοούσε. Κι εσύ μπορεί να έχει 2620 αλλά δεν ισοβαθμεις. Αν έχει μεγαλύτερο πχ απολυτήριο είσαι πάνω από αυτούς. Αν εχεις μικρότερο είσαι κάτω από αυτούς
Τα λέγαμε πρίν μέρες αυτά για την βάση ο ένας έκραζεο άλλος κοροιδευε ο άλλος μας έβγαζε τρολλ.
Αρε καψεροί κρίμα είναι να γράψω τα ονομάτα σας και να σας
ξεφτιλίσω εδω μέσα περιμένω όλους εσάς που κάνατε αυτά που προανέφερα (ξέρετε εσεις) να κλείσετε τους λογαριασμούς σας γιατι δεν είστε άξιοι ούτε να γράφετε σε ενα φορουμ.
Ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναειπωθει αλλα με το σοκ που εχουμε παθει τωρα δεν θυμαμαι, ποσοι ηταν περιπου οι επιλαχωντες το 2011 απλα απο περιεργεια ξερει κανεις;