Naked Snake έγραψε:Δεν μπερδευομαι πουθενα μικρε απλα εριξα στα γρηγορα μια ματια του τοτε και νομιζα οτι ηταν 2500 αλλα τωρα που το ξανακοιταξα ειδα οτι ηταν 2300 οποτε μπορει και να εχεις μια μικρη ελπιδα οκ, ναι. Τελος παντων. Κανεις δεν ξερει τι θα δειξει ο πινακας αν και προσωπικα θεωρω οτι θα υπαρξει σιγουρα αυξηση της βασης αλλα αγνωστο που θα φτασει με τα σημερινα δεδομενα.
Αποψη μου Θέλετε από αυτήν ακριβώς την στιγμή σε αυτό το νήμα να γραφεί ο καθένας αλήθεια χωρίς τους τρολλερς πόσα μόρια έχει και τίποτα άλλο; πριν γίνει και αυτό το νήμα καφενείο ας γράφουν όλοι να βγάλουμε μια βάση εδώ μέσα έστω !
Spyros ποσοι απο τους 10 εκαναν ειδικες δυναμεις ή/και ειναι και τριτεκνοι; Γιατι μονο και μονο τοτε θα περνουσαν τη βαση των 2170 και μενουν αλλα 1199 γκρουπακια να μελετησουμε αν ξεπερναν τη βαση των 2170 οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολακι να ξεπερασει καποιος ευκολα τα 2170 ;)
Λοιπόν ακούστε κάτι αν το Αρχηγείο έχει πάρει γραμμή να μην μάθει κανείς τίποτα και ότι βγαίνει να είναι ράδιο αρβύλα και παραπληροφόρηση τότε δεν ξέρει κανείς τίποτα...
Slade αυτο με τα μορια που λες δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο διοτι εδω μεσα ειμαστε οσοι εχουμε καλα μοριακια απο 2100+ δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας με 1700 1900 κτλπ.
Θελετε να κανετε ενα σωστο στατιστικο;
Σκεφτειτε-βρειτε 20-30 ατομα φιλους γνωστους κτλπ υπολογιστε τα μορια τους και χωριστε τους σε 10δες τυχαια. Θα δειτε πιθανον πως μεσα σε καθε 10δα ενας θα υπαρχει με 2170 και πανω.
Γραψτε εδω τα αποτελεσμα τα σας και στο τελος θα βγαλουμε ενα στατιστικο για καμια 1000δα ατομα
Χαλαρά την μπάλα κρατήστε μικρό καλάθι παιδιά η βάση θεωρώ 2400 εγώ ότι και ν λένε βάση μαθηματικών κτλ 1300 θέσεις α κατηγορία βασικά 1200 με 17000 αιτήσεις τουλάχιστον δεν θα βρεθούν αυτά τα μόρια...
Ice man μπράβο σου φίλε για αυτά που γράφεις βγάζουν μια λογική που δεν την σκέφτεται ο καθένας μας! Μακάρι να περάσουμε και να σε γνωρίσω κι από κοντά να πιούμε και καφέ! Τα μορια τα δικά μου είναι 2310 13,1 απολυτήριο, ΕΔ, δίπλωμα μηχανής - αυτοκινήτου και Β2.
Εγώ έχω 2370. Και έχω δύο γνωστούς με 2500 και 2800, αλλά με ΔΜΣ 29 ( όχι bodybuilders) και 1000αρι 5 λεπτά ...Θα παίξει ρόλο και αυτό, πιστεύω θα φτάσουν στον 2.000 επιλαχόντα, δε θα φτάνουν οι 360.
iceman2 έγραψε:Slade αυτο με τα μορια που λες δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο διοτι εδω μεσα ειμαστε οσοι εχουμε καλα μοριακια απο 2100+ δεν νομιζω να υπαρχει ουτε ενας με 1700 1900 κτλπ.
Θελετε να κανετε ενα σωστο στατιστικο;
Σκεφτειτε-βρειτε 20-30 ατομα φιλους γνωστους κτλπ υπολογιστε τα μορια τους και χωριστε τους σε 10δες τυχαια. Θα δειτε πιθανον πως μεσα σε καθε 10δα ενας θα υπαρχει με 2170 και πανω.
Γραψτε εδω τα αποτελεσμα τα σας και στο τελος θα βγαλουμε ενα στατιστικο για καμια 1000δα ατομα
Εννοώ να βγάλουμε μια βάση για το φόρουμ πχ με τα άτομα του φόρουμ αν δίναμε πχ τα 200 άτομα εδώ μέσα τι βάση θα έβγαινε αυτό