Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

Όπως και να έχει, σε εμάς, στην Π. Υ που μας απέδωσαν το Δελτίο απλά μας είπαν ότι μπορούμε να επισκεφτούμε και δημόσια και ιδιωτικά ιατρεία, δίχως κάποια περαιτέρω ενημέρωση για σφραγίδες νοσοκομείων κ. λπ, το μόνο που μας τόνισαν ήταν τα επισυναπτόμενα που έπρεπε να φέρουμε μαζί με το δελτίο. Τώρα περάσαμε και οι 14 τους ιατρούς, αν θέλανε κάτι παραπάνω θα μπορούσαν να το διευκρινίσουν. Αν και σε αυτό που λες, δεν βρίσκω το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όπως επίσης δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο και στα επίσημα έγγραφα... οπότε...
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

commando15 έγραψε:Οχι πανω στις εξετασεις αλλα στο κατω μερος του δελτιου απο τις εξετασεισ
Τώρα κατάλαβα.

ΗΔΗ Έχει μπει η σφραγίδα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μας έδωσαν το δελτίο σε εκείνο το σημείο

Veteranos

Δημοσίευση από Veteranos »

Παιδιά τα επισυναπτόμενα που χρειάζεται είναι οι εξετάσεις αίματος ούρων οι τοξικολογικες το ακωογραμα και το καρδιογραφημα; Μου διαφεύγει κάποιο;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Η ουσία είναι μια , τεράστια ταλαιπωρία για 4 μήνες δουλειά (αναφέρω το δεδομένο ) το πώς θα μας αξιοποιήσουν και αν μας αξιοποιήσουν στην πορεία κανείς δε το γνωρίζει διότι τίποτα επίσημο δεν αναφέρει κανενα χαρτί.

Και για να λέμε αλήθειες αν έγραφε ξεκαθαρα ότι ειναι για 4 μηνες και καμία προοπτική Στο σώμα

+Την ταλαιπωρία που περνάμε.. Ποιος θα έκανε χαρτιά;

Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από commando15 »

ΝΑΙ το επισυναπτόμενο απο τον οφθαλμίατρο...
Veteranos

Ο οφθαλμίατρος μου συμπλήρωσε στο δελτίο αυτά που ζητούσε χρειάζεται δηλαδή να μου δώσει και κάτι άλλο; Η προκήρυξη όντως γράφει για επισυναπτόμενη εξέταση του οφθαλμίατρου αλλά αυτά που ζητάει υπάρχουν ήδη στο δελτίο.. Πωωω το κεφάλι μου
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Veteranos έγραψε:Ο οφθαλμίατρος μου συμπλήρωσε στο δελτίο αυτά που ζητούσε χρειάζεται δηλαδή να μου δώσει και κάτι άλλο; Η προκήρυξη όντως γράφει για επισυναπτόμενη εξέταση του οφθαλμίατρου αλλά αυτά που ζητάει υπάρχουν ήδη στο δελτίο.. Πωωω το κεφάλι μου

Πρέπει να ζητήσεις μια βεβαίωση από τον οφθαλμίατρο... Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ρε παιδιά μια ερώτηση όποιος ξέρει... από τον μικροβιολόγο, χρειάζονται και ξεχωριστές γνωματεύσεις εκτός από αυτές που πρέπει να συμπληρώσει ο μικροβιολόγος πάνω στο δελτίο;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

veteranos όπως λέει και ο άλλος φίλος και συμφωνώ μαζί του γιατί κ εγώ αυτό έχω δεν έχω κάτι άλλο απο το νοσοκομείο θα χρειαστείς ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ - ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ επομένως ημέρες έχεις μπροστά σου θα ξανα πάς στον ίδιο γιατρό κ θα πείς ότι με εξετάσατε αλλά μου ειναι απαραίτητο να έχω και την ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ - ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ, βάζουν και τις απαραίτητες σφραγίδες-υπογραφές κ φεύγεις αφού το δελτίο όσο αναφορά τον οφθαλμίατρο το έχεις έτοιμο.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

RedCommando έγραψε:Ρε παιδιά μια ερώτηση όποιος ξέρει... Από τον μικροβιολόγο, χρειάζονται και ξεχωριστές γνωματεύσεις εκτός από αυτές που πρέπει να συμπληρώσει ο μικροβιολόγος πάνω στο δελτίο;

το ρώτησα στο μικροβιολογικό και μου ΕΙΠΑΝ ΌΧΙ! Εμείς δεν δίνουμε κάτι άλλο.(τώρα σοβαρά σίγουρος δεν μπορώ να είμαι αλλά σου λέω τι μου είπαν στο νοσοκομείο.)

το μόνο που πήρα απο το μικροβιολογικό ήταν οι εξετάσεις που θα επισυνάψουμε

Veteranos

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες. Αν μπορώ και εγώ να βοηθήσω να σας πω πως χρειάζεται μια γνωμάτευση παθολόγου που λέει πως το σύνολο των εξετάσεων είναι Οκ δηλαδή να πιστοποιεί αιματολογικες ουρολογικες τοξικολογικες. Τώρα απλά ανησυχώ μήπως ήθελε και από τους άλλους γιατρούς ξεχωριστές γνωματεύσεις γιατί ο χώρος στην καρτέλα είναι πολύ μικρός και οι περισσότεροι το μόνο που μπόρεσαν να γράψουν είναι κλινικά υγιής
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κάτι άλλο που εγώ έχω απορία...

στο μικροβιολογικό στο Ζ (στη γνωμάτευση στο δελτίο) αναφέρει ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ για την ανίχνευση απαγ... Απο το νόμο ουσιών ήτοι μπλα μπλα...

πάω στο μικροβιολογικό και μου λένε εμείς αυτή την εξέταση σαν νοσοκομείο δεν την ΕΧΟΥΜΕ.

και μου λένε αρκεί η εξέταση απο την ψυχιατρική που πέρασες...

Έχεις κάποιος παρόμοια εμπειρία παιδιά;

fire

Δημοσίευση από fire »

Εγω μικροβιολογο και οφθαλμιατρο τα περασα ιδιοτικα ολα τα υπολοιπα ειναι απο νοσοκομειο δημοσιο. Λετα να υπαρχει προβλημα που ειναι και δημοσια και ιδιωτικα;

ο οφθαλμιατρος τι παραπανω θελει; Ειμαι ο δηγος και μου εγραψε και το φυλαδιο της εξετασεις οτι τα ματια μου ειναι κομπλε. Τι αλλο θελει;

Ο Δ, Μ. Σ δε μετραει αν εισαι παχυσαρκος ειναι μια ανοητη μοναδα μετρισης που πρεπει να εισαι η κανενα φουστακι η καμια γκομενα στη πασαρελα να την περασεις. Εγω δλδ που ειμαι 1,85 και 100 κιλα και 15 χρονια στα γυμναστηρια θεωρουμε παχυσαρκος για το Δ. Μ. Σ; Τι πρεπει να ειμαι 75 κιλα; Τοσα ειναι η γυναικες πλεον.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Veteranos έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες. Αν μπορώ και εγώ να βοηθήσω να σας πω πως χρειάζεται μια γνωμάτευση παθολόγου που λέει πως το σύνολο των εξετάσεων είναι Οκ δηλαδή να πιστοποιεί αιματολογικες ουρολογικες τοξικολογικες. Τώρα απλά ανησυχώ μήπως ήθελε και από τους άλλους γιατρούς ξεχωριστές γνωματεύσεις γιατί ο χώρος στην καρτέλα είναι πολύ μικρός και οι περισσότεροι το μόνο που μπόρεσαν να γράψουν είναι κλινικά υγιής

Το ρώτησες φίλε μου αυτό; Ισχύει δλδ ; και αν ναι, ο παθολόγος πρέπει να βάλει υπογραφή και αυτός δίπλα από του μικροβιολόγου;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες