Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Xanthos έγραψε:Ερωτηση... αν πχ βγει προκυρηξη εφ.. εχω τελειωσει επαλ σε ποια κατηγορια ειναι; το πτυχιο μου ειναι μεγαλυτερο απο το απολυτηριο μπορω να κανω τα χαρτια μου μονο με το πτυχιο του επαλ;

Πτυχίο επαλ Α κατηγορία

Απολυτήριο επαλ στην Β κατηγορία..

Πες βαθμό να σου πω τι σε συμφέρει

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Πτυχιο επαλ ψυκτικου 17 και κατι απολυτηριο 14 μισο καπου εκει εχω διπλωμα μηχανης αυτοκινητου ειδ δυναμεις κ ecdl
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Καλησπερα παιδια... για το διπλωμα γ κατηγοριας ζητανε και το ΠΕΙ στη προκυρηξη; Θελει και ηλεκτρονικο ταχογραφο; ή απλα το διπλωμα;
Sake

Δημοσίευση από Sake »

Αυτή η γελοιότητα περί τατουάζ που απορρίπτονταν υποψήφιοι ειδικοί φρουροί που κατειχαν τατουάζ δηλαδή, λ να ισχύει σε μελλοντική προκήρυξη ;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Xanthos έγραψε:Πτυχιο επαλ ψυκτικου 17 και κατι απολυτηριο 14 μισο καπου εκει εχω διπλωμα μηχανης αυτοκινητου ειδ δυναμεις κ ecdl

για να δηλωσεις με πτυχιο, πρεπει να ζηταει και ειδικοτητα πτυχιου. Και δεν ξερω κατα ποσο θα πιανεται το πτυχιο αυτο.(στο λεω αυτο γιατι εχω τελειωσει και εγω τεε, πρωην επαλ)

alex
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αρα εαν δεν ζηταει τετοια ειδικοτητα πχ δεν μπορω να κανω αιτηση μονο με το πτυχιο μου για το 20 % δηλαδη;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Wolf έγραψε:Παιδια η προκυρηξη του 2011 λεει οτι παιρνεις 200 μορια με το πτυχιο δημοσιου Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας! Πρεπει να εχεις παρει και την πιστοποιηση εοππεπ; Η προκυρηξη του 2011 δεν εγραφε κατι για πιστοποιηση εοππεπ!

Θέλει πιστοποίηση ναι. Χωρίς πιστοποίηση το πτυχίο είναι άχρηστο δεν μετράει πουθενά. Καλά είναι δυνατόν να μην το γνωρίζεις;

q14

Δημοσίευση από q14 »

Στα διπλωματα εαν εχεις γ και β μετραει το μεγαλυτερο η και τα δυο δηλαδη 300 μορια;
ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ »

Φιλε μμου πτυχιου λυκειου δηλαδή επαλ πιάνετε κανονικα οποιασδήποτε ειδικότητας διοτι δεν υπάρχει καπια Αντιστοίχη συναφή με τους ΕΦ. Ειδικότητα υπάρχει μονο απο διεκ στελεχος ασφαλειας που πριμοδοτείται με 200 μορια. Όποτε πηγαίνεις με το πτυχιο στην δεύτερη κατηγορία του 20%
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

alex7 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Πτυχιο επαλ ψυκτικου 17 και κατι απολυτηριο 14 μισο καπου εκει εχω διπλωμα μηχανης αυτοκινητου ειδ δυναμεις κ ecdl

για να δηλωσεις με πτυχιο, πρεπει να ζηταει και ειδικοτητα πτυχιου. Και δεν ξερω κατα ποσο θα πιανεται το πτυχιο αυτο.(στο λεω αυτο γιατι εχω τελειωσει και εγω τεε, πρωην επαλ)

Alex7 Αν εννοείς ότι πρέπει να ζητάει πχ ψυκτικό για να κάνεις τα χαρτιά σου με το πτυχίο του ψυκτικου κανεις λάθος.. Στις 2 τελευταίες προκηρύξεις είχα κάνει τα χαρτιά μου με πτυχίο υδραυλικού από τεε..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αρα μπορω να τα κανω με το πτυχιο του επαλ κ οχι με το απολυτηριο; απλα παω με το 20%; με 17 πτυχιο διπλωμα αυτοκινητου μηχανης ειδ δυναμεις κ ecdl πως το βλεπεις; αν κ δεν πιστευω να προλαβω ηλικιακα... ειμαι οριο εντελως
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

q14 έγραψε:Στα διπλωματα εαν εχεις γ και β μετραει το μεγαλυτερο η και τα δυο δηλαδη 300 μορια;
Το μεγαλύτερο μετράει

JIM

Δημοσίευση από JIM »

Τουλαχιστον εαν παρει 1000 ατομα για αρχη θα εχουμε πολλες πιθανοτητες να πετυχουμε ατομα σαν και εμενα που εχουμε Μορια πανω απο 2400 στην κατηγορια Α μακαρι, αλλα πιστευω το διπλωμα μηχανης Α πιανει 300 μορια.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρε παιδια η προκυρηξη μεσα λεει απλα οτι παιρνεις 200 μορια αν εχεις το ιεκ στελεχος ασφαλειας... διαβασα τη προκυρηξη και δε λεει πουθενα για πιστοποιηση εοππεπ κατηγοριας 5... Ας πουμε η προκυρηξη Σωφρονιστικων το γραφει οτι θελει πιστοποιηση κατηγοριας 5!!! Δε ξερω, παντως στη προκυρηξη του 2011 δε λεει κατι!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Φιλε η προκυρηξη του 2011 λεει οτι μοριοδοτουνται τα διπλωματα, οι γλωσσες, οι ειδικες δυναμεις κα το διεκ στελεχος ασφαλειας που δινει 200 μορια. Αρα συμμετεχεις κανονικα με απολυτηριο λυκειου και παιρνεις εξτρα 200 μορια αν εχεις το ιεκ... δε λεει πουθενα για πιστοποιηση!! Στους σωφρονιστικους ας πουμε ειχε ως κυριο προσον το ιεκ οποτε συμμετειχες με το βαθμο της πιστοποιησης του ιεκ!! Ενω εδω απλα μοριοδοτεισαι εξτρα! Αυτο καταλαβα εγω απο τη προκυρηξη του 2011!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες