Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Π

Δημοσίευση από Π »

Μαιο με Ιούνιο... Απλά θα βγει σίγουρα και μην αγχώνεστε... Όταν έλεγα για την ηλικία πιο παλιά κάποιοι με κραζανε ότι θα είναι μέχρι τα 27... Ασχέτως με την προηγούμενη που είχε παγώσει... Και η φετινή θα είναι μέχρι 27... Ότι άλλο μάθω θα σας ενημερώσω...
Π

Δημοσίευση από Π »

http://www.paraskhnio.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86-22/... Σημερινό Είναι παιδιά Τώρα μου το στείλανε κάτι φίλοι επειδή τους λέω ότι μαθαίνω... Υπομονή
ΦΟΞ

Δημοσίευση από ΦΟΞ »

Καλααααααά... Περίμενέ την και έρχεται...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε ΦΟΞ εγω την περιμένω.. Εσύ όταν θα βγει να δούμε αν θα σχολιάσεις...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Καλημέρα φίλε Π.

Κατηγορία ειδικ. δυνάμεων θα εχει;

Και πόσα άτομα περίπου;

Π

Δημοσίευση από Π »

θα έχει φίλε αλλά θα είναι πολύ λίγα τα άτομα για ειδικες δυναμεις ακριβώς δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ελπίζω να έχει καμιά 40αριά άτομα τουλάχιστον!!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Φίλε Π, ο νόμος που λέει για κατάταξη επιλαχοντων εντός ενός έτους, απ την δημοσίευση των αποτελεσμάτων μήπως την πάει πιο πίσω την προκήρυξη ; Δηλαδή να την βγάλουν Αύγουστο, γιατί αλλιώς πρέπει να παρουν και τους προηγούμενους επιλαχοντες.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από mysterio »

Διασωστης31 έγραψε:Φίλε Π, ο νόμος που λέει για κατάταξη επιλαχοντων εντός ενός έτους, απ την δημοσίευση των αποτελεσμάτων μήπως την πάει πιο πίσω την προκήρυξη ;Δηλαδή να την βγάλουν Αύγουστο, γιατί αλλιώς πρέπει να παρουν και τους προηγούμενους επιλαχοντες.

Δεν υπάρχει "πρέπει" σε τέτοιες περιπτώσεις φίλε μου σε καμία περίπτωση...

Επιλαχόντες ο Υπουργός ήθελε και πήρε από τον τελευταίο διαγωνισμό (αφού του έδινε ο Νόμος αυτό το δικαίωμα) και προσωπικά το θεωρώ πολύ απίθανο να πάρει κι άλλους με την ίδια αιτιολογία. Το πόσοι ήταν αυτοί, γιατί μόνο τόσοι κλπ είναι θέμα του υπουργείου, του Αρχηγείου, ίσως και της κυβέρνησης.

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα το Σώμα έχει κενά στα ΚΕΑ, αλλά έχει πολύ περισσότερα κενά κυρίως σε "Λευκούς" Λιμενοφύλακες, αφού έχει να πάρει άτομα από το 2011.

Εάν κάνω κάπου λάθος, παρακαλώ πολύ ο DYK να με διορθώσει. Πάντα φιλικά και συμμερίζομαι την αγωνία όλων των παιδιών (επιλαχόντων και μη) με αυτά που γράφω.

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά δεν έχω κάτι με τους επιλαχόντες απλά με αυτά που ξέρω το θέμα έχει τελειώσει... Δεν μπορούν να πάρουν άλλους... Και όσο για το θέμα που λέτε αν καθυστερήσει η προκήρυξη με αυτά που κάνουν οι επιλαχόντες δεν έχει καμία σχέσει... Η προκήρυξη προχωράει κανονικά...
ΦΟΞ

Δημοσίευση από ΦΟΞ »

Φιλε Π δεν ξερω και πολλα για το Λ. Σ εξαλλου προβατακια βοσκάω. Εισαι ο πρωταγωνιστης στο εργο " η ζωη του Π";Εικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Ούτε προβατάκια είπα ότι βοσκας ούτε ότι δεν ξέρεις για το Λ. Σ... Απλά εσύ αρπαζεσαι και λες για εμένα... Εγώ αυτά που ξέρω αυτά λέω... Από τις αρχές του χρόνου το έλεγα ότι θα πάρει 300 άτομα αλλά κάποιοι κοροϊδεύετε... Μόλις ξεκίνησαν τα σάιτ για προκήρυξή 300 ατόμων μου λέγατε ότι έχω δίκιο... Εγώ λέω πράγματα που μαθαίνω από μέσα και όχι από εφημερίδες και σάιτ... Τα φιλιά μου μάγκες δεν ξανα ασχολούμαι γιατί φαίνομαι έξυπνος και δεν μ'αρέσει... Υπομονή στα παιδιά που περιμένουν... Θα με θυμηθείτε εσείς η καλοπροαίρετη...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φίλε ΦΟΞ το forum ειναι για απορίες, και ανάλογα το θέμα ο καθένας να παραθέτει όποια πληροφορία έχει.Μην ξανα χλευάσεις ή ειρωνευτείς σε παρακαλώ! Αυτό ισχύει για όλους !!

ΥΓ. Φιλικά πάντα. Δεν θέλω απάντηση. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

ΦΟΞ

Δημοσίευση από ΦΟΞ »

Έλα ρε παιδιά πλάκα κάνω μην αρπάζεστε. Μακάρι να βγει και να πάρει όσο το δυνατό περισσοτερους. Τρύπες κλείνουν, το πρόβλημα δεν λύνετε. ευκολα.
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Π συνέχισε να μας ενημερώνεις..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες