Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Ρε παιδιά με αγχώσατε πολύ με αυτά που λέτε για τα απολυτήρια... Έχω 17,2 proficiency γερμανικά καλή γνώση και ήμουν δόκιμος στο στρατό... Δεν είναι καλά τα μόρια μου;
salonika έγραψε:Ρε παιδιά με αγχώσατε πολύ με αυτά που λέτε για τα απολυτήρια... Έχω 17,2 proficiency γερμανικά καλή γνώση και ήμουν δόκιμος στο στρατό... Δεν είναι καλά τα μόρια μου;
Ρε καρντάσι είπαμε ότι μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα όλοι / ες έχουν ελπίδες.
Ωστόσο εκτιμήσεις κάνουμε όλοι μας.
Θεωρώ ότι είναι κάπως δυνατό χαρτί το ότι έχεις proficiency και συνάμα καλή γνώση δεύτερης γλώσσας (γερμανικά).
Αν μπορούσες να τα κάνεις στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων θα σου έλεγα ότι έχεις καλές πιθανότητες.
Στην γενική κατηγορία πραγματικά δεν ξέρω εν έτη 2014

Θελω να συμμετάσχω στο διαγωνισμο για τους λιμενοφυλακες. Εχω σοβαρο θέμα με αναιμια λετε να εχω προβλημα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 57
Νομίζω πως θα έχεις θέμα...m.pelas έγραψε:Θελω να συμμετάσχω στο διαγωνισμο για τους λιμενοφυλακες. Εχω σοβαρο θέμα με αναιμια λετε να εχω προβλημα;
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
m.pelas έγραψε:Θελω να συμμετάσχω στο διαγωνισμο για τους λιμενοφυλακες. Εχω σοβαρο θέμα με αναιμια λετε να εχω προβλημα;
Σου παραθέτω ένα απόσπασμα από τα νοσήματα και τις σωματικές ατέλειες που αποκλείουν την εισαγωγή σου στο ΛΣ αλλά και κατ'επέκταση στις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας και κρίνε μόνος σου κομάντο.
Τσέκαρε κυρίως αυτές με τα bold

3. ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ:
Οξεία Λευχαιμία, Μυελοϋπερπλαστικές, Μυελοδυσπλαστικές, Λεμφοϋπερπλαστικές, Πλασματοκυτταρικές δυσπλασίες, ιστιοκυτταρικά &Δενδριτικά νεοπλάσματα.
Ποιοτικές και ποσοτικές δχές λευκών αιμοσφαιρίων ανεξαρτήτως βαρύτητος.
Ανοσοανεπάρκειες οποιασδήποτε βαρύτητος, απλστική αναιμία, απλασία μυελικής σειράς, παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία, δυσερυθροποιητικές αναιμίες, πορφυρίες, ανοσοαιμολυτικές αναιμίες.
Συνδρομα παθολογικών αιμοσφαιρινών, ετεροζυγωτλια θαλασσαιμικώνυνδρόμων με Hb > 12 g/dl για άρρενες και < 11g/dl για θήλεις.
Συγγενείς αιμολυτικές αναιμίες, έλλειψη G6PD οποιασδήποτε βαρύτητος.
Αναιμία Biermier, άλλες βαρείες αναιμίες, θρομβασθένειες, ιδιοπαθής θρομβοπενική πορφύρα, επίκτητος θρομβοπενία κεντρικής ή περιφερικής αρχής.
Απο γενική κατηγορία ξέρετε πόσους θα πάρει; το 2011 πηρε 90 και τωρα τόσους η παρισσοτερουΣ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αυτό με τα νοσήματα κατά πόσο παίζει; Μήπως είναι μόνο για στρατιωτικές σχολές αυτό που γράφεις; Έχω βρει ακριβώς το ίδιο απόσπασμα εδώ. http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/stratiotikes-astynomia/846-stratiwtikes-scholes-noshmata-swmatikes-ateleies.html ... Απλά έχω μιας μικρής σημασίας έλλειψη G6PD και δεν ξέρω τι γίνεται γι αυτό.
Νικολέτααα έγραψε:Αυτό με τα νοσήματα κατά πόσο παίζει; Μήπως είναι μόνο για στρατιωτικές σχολές αυτό που γράφεις; Έχω βρει ακριβώς το ίδιο απόσπασμα εδώ. http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/stratiotikes-astynomia/846-stratiwtikes-scholes-noshmata-swmatikes-ateleies.html ... Απλά έχω μιας μικρής σημασίας έλλειψη G6PD και δεν ξέρω τι γίνεται γι αυτό.
Το ΦΕΚ όπως και το ΠΔ για τα νοσήματα μπορείς να το βρεις οπουδήποτε στο ίντερνετ, δεν είναι κάτι δύσκολο.
Όσον αφορά τις στρατιωτικές σχολές όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα μου πριν από κάποιες σελίδες σε αντίστοιχη ερώτηση (μερικοί κάντε τον κόπο και διαβάστε και κανένα προηγούμενο μήνυμα)
Υπόψη ότι για τους Υποψήφιους Λιμενοφύλακες ισχύει το να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση που διαπιστώνονται από την αρμόδια
υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.133/2002 (Α΄109) για τη
σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών των Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού
Ναυτικού, όπως τροποποιήθηκε με τα Π. Δ.53/2003 (Α΄ 59) ,207/2007 (Α΄ 233) και 54/2010 (Α΄93) .
ΥΓ: Νομίζω ποιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το γράφει

Νικολέτααα έγραψε:Αυτό με τα νοσήματα κατά πόσο παίζει; Μήπως είναι μόνο για στρατιωτικές σχολές αυτό που γράφεις; Έχω βρει ακριβώς το ίδιο απόσπασμα εδώ. http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/mhxanografiko/stratiotikes-astynomia/846-stratiwtikes-scholes-noshmata-swmatikes-ateleies.html ... Απλά έχω μιας μικρής σημασίας έλλειψη G6PD και δεν ξέρω τι γίνεται γι αυτό.
Αυτά που γράφει ο DYK είνια και για λιμενικό. Αν πας στη προκήρυξη του '11 θα δεις ότι τα λέει και εκεί.
TΙ νεότερο υπάρχει ; Πότε θα βγει; Θα γινει χαμός σε αιτησεις και φυσικά να υπάρχει κατηγορία ΟΥΚ θα έχει πολύ πλάκα αφού δεν υπάρχουν πια! Εμαθα οτι ακόμα δεν έχουν πάρει όσους έπρεπε ενώ δικαιώθηκαν απο δικαστήρια για παλιές παρανομίες του λιμενικού και εμείς λέμε για το αν θα ειναι ετσι η αλλιώς η προκύρηξη και για το πια ειναι η ύλη να διαβαστεί. Βλέπω ότι αυτό το παραμύθι το υποστηριζουν και μερικοί εδώ μέσα που ή είναι ψώνια και το παίζουν προστάτες-συνηγοροι του λιμενικου ή είναι βαλτοί... Και μονο που δεν εχει δικαιωμα ο υποψηφιος να κανει επανεξεταση γραπτου αυτο τα λεει όλα. Μονο που η επιτροποη διορθωσης γραπτων ειναι λιμενικοι και οχι ανεξάρτητη επιτροπη, αυτο παλι τα λέει όλα... Ας μάθουμε ποτε θα βγει και τα βλέπουμε τα άλλα μετά, ελπίζοντας ότι μετανόησε το λιμενικο και θα βγαλει δίκαιη προκήρυξη (κατι τετοιο έχει να γινει από το 2003).
Μακαρι να έχουμε κανένα καλό νέο οι 88αρηδες αυτή την εβδομάδα... :/
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Μεσα οκτωβριου εχουμε αυτη την εβδομαδα, οποτε θα δουμε τι λεγανε οι εφημεριδες...ΛΕΥΚΑΣ έγραψε:Μακαρι να έχουμε κανένα καλό νέο οι 88αρηδες αυτή την εβδομάδα... :/
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σ'ευχαριστώ D.Y.K για την απάντηση!
Σύμφωνα με την τελευταία εξέταση (πριν 3 χρόνια) έχω σιδηροπενική αναιμία.
Απο τοτε δεν ξαναείδαμε γιατρο στο νησί!
Υπάρχει κάποιος με τέτοιου είδους αναιμια να δώσει καμία συμβουλή;
m.pelas έγραψε:Σ'ευχαριστώ D.Y.K για την απάντηση!
καλησπερα. Τι μορφη αναιμιας εχεις; Βαριας μορφης; Ηπιας; Εμφανιζεις συμπτωματα; Οπως κοπωσης πονοκεφαλος, δυσπνοια... ; Αν εχεις βαριας μορφης ξεχνα ακομα και το να κανεις απλο τρεξιμο ποσο μαλλον να μπεις σε στρατιωτικη-αστυνομικη σχολη. Πρεπει να πας σε γιατρο να ακολουθησεις θεραπεια.
ξερεις μηπως τον αιματοκριτη σου; Εισαι αντρας ή γυναικα; Σορυ αν εχεις πει και δεν το ειδα.
αν εχεις ελαφριας μορφης και μπορεις να τα ρυθμισεις με διατροφη θα σου πω ενα πραγμα. Παν μετρον αριστον. Δεν θελει να πλακωθεις στα συκωτια γιατι ο σιδηρος σε μεγαλους αριθμους ειναι τοξικος.
υπαρχουν 2 ειδη σιδηρου. Αυτος που βρισκεται στο κρεας και αυτος που ειναι στα λαχανικα. Αυτος που ειναι στο κρεας απορροφαται πιο ευκολα. Αλλα αυτος που ειναι φυτικος ειναι σε πιο πολλα τροφιμα. Οπως κερασια φακες μανιταρια ηλιοσποροι και πολλα πολλα αλλα.
τωρα. Ενα παραδοξο. Ο οργανισμος σου απορροφα το 10% απο το σιδηρο που παιρνεις.
προσπαθησε σε ο, τι τρως και περιεχει σιδηρο να ΜΗΝ τρως τσαι, γαλακτοκομικα προιοντα
και να τρως τα φαγητα με βιταμινη C αυξανει την απορροφηση.
και η αναιμια ηπιας μορφης θεραπευτεται. Παρεμπιπτοντως...
ποσο μικρης σημασιας; Γιατι κανονικα θεραπευεται. Οσο εισαι μωρο τουλαχιστον. Ακομα και ολοκληρωτικη ελλειψη του ενζυμου
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης