Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dedric »

Να ρωτήσω κάτι; Εντάξει το ΦΕΚ ξέρουμε ότι θα βγει είτε αυτή την εβδομάδα είτε την άλλη... Τελειώνουν οι μέρες και από αυτό το θέμα του ΦΕΚ και πιστεύω ότι το ξέρει και το Αρχηγείο. Καμία άλλη κίνηση ακούγεται; Για καμία σχολή πού και πώς;

Και κάτι τελευταίο και λίγο άσχετο. Στους 50 βγήκε μόνο πίνακας κύρωσης; Μπήκανε στην σχολή; Κάνανε πρόσληψή; Τι κάνουν αυτοί;

THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Οι 50 είναι στη σχολή κανονικά. Επίσης στους 50 δυο βδομαδες μετά το φεκ κύρωσης επιτυχόντων βγήκε και φεκ κατάταξης. Πάντως αυτό που είπε ο πολίτης παραπάνω είναι σωστο. Ο λόγος που δεν βγαίνει το φεκ ποιος είναι; Περιμένουν έγκριση από τον υπουργό ή έχουν πολύ δουλειά; Θα πάρω τηλ. Αύριο στο εθνικό τυπογραφείο να το ρωτήσω αλλά καλό θα ήταν τα παιδιά που μένουν Αθήνα αν μπορούν να πάνε εκεί. Γιάτι άλλο από το τηλ. Κι άλλο να σου μιλάνε αυτοπροσώπως.
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

Καλημέρα και καλή χρονιά! Παιδιά χτες που πήρα στο ΕΤ με ενημέρωσαν ότι το έγγραφο που μας αφορά είναι στο στάδιο του ελέγχου της νομιμότητας από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ένα στάδιο που περνάνε όλα τα έγγραφα πριν πάρουν ΦΕΚ. Δεν μου προσδιόρισαν ημέρες όμως μέχρι την δημοσίευση του ΦΕΚ. Αφού βγει το ΦΕΚ θα περάσει Από Δημοσιονομικό έλεγχο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρχηγείου. Μακάρι να υπάρχουν οι πιστώσεις και να μην κολλήσει εκεί η διαδικασία.Επίσης, σε μια βόλτα προς τα Βίλλια που έκανα αρχές του Γενάρη έμαθα ότι είχαν πάει οι εκπαιδευτές της σχολής την προηγούμενη και ότι έκαναν προετοιμασίες. Ελπίζω ότι είναι καλά νέα αυτά.

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Καλημέρα! Μακάρι Πάνο να πάνε καλά τα πράγματα. Αν και Νομίζω ότι μια προκήρυξη βγαίνει αφού προηγουμένως πάρει έγκριση από το γενικό λογιστήριο του κράτους. Ας περιμένουμε. Που θα πάει; Θα δημοσιευτεί.
pak

Δημοσίευση από pak »

Αντε και μας έχουν βγάλει το λάδιιιιι.Εικόνα
HELLO!

Δημοσίευση από HELLO! »

Πραγματικά δεν θέλω να απογοητέυσω κανέναν! Αλλά χτες μίλησα με αξιωματικό της Πυροσβεστικής μίλησε με το Αρχηγέίο και πραγματικά κανένας μα κανένας δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ! Ενα μπάχαλο τίποτα άλλο!

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Παιδιά ξαναπήρα στο αρχηγείο. Μου είπαν ότι το ΦΕΚ το αναμένουν την επόμενη βδομάδα.
Δεν ξέρουν κάτι σχετικό Με την κατάταξη μας, μπορεί να μας καλέσουν σε 1 μήνα, σε 2 μήνες, μπορεί και σε ένα 1 χρόνο όπως μου είπαν. Δεν χάνονται οι θέσεις μας, έτσι μου είπαν.Το πότε θα μας καλέσουν είναι "απόφαση της ηγεσίας" όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο Άνθρωπος Που συνομιλούσα.

panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Theo μάλλον έχεις δίκιο, η έγκριση πρέπει να έχει δοθεί από το ΓΛΚ.
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Εγώ παιδιά μίλησα πριν από λίγο ξανά με φίλους μου στη Νάουσα και πήρα και τηλέφωνο στο δημαρχείο. Μου είπαν οτι η σχολή των αστυφυλάκων είναι κλειστή. Από το δημαρχείο μου είπαν:

"από όσο γνωρίζουμε δεν έχει τεθεί προς το παρόν θέμα λειτουργείας της σχολής και δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια από το δήμαρχο Νάουσας, Όπως και στην προκύρηξη των 5ετών, για να εκπαιδευτεί εκεί μέρος του προσωπικού. "

Τι να πω; Ελπίζω να ήταν απλά άσχετη η υπάλληλος αν και φάνηκε σοβαρός άνθρωπος.

Αν υπάρχει κάποιος που μένει Βέροια-Νάουσα ας πάει μια βόλτα από τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες και ας ρωτήσει στα γραφεία ή το διοικητή. Αυτοι θα ξέρουν σίγουρα γιατί αν έχουν κλειθεί εκπαιδευτές (η επιλογή των οποίων γίνεται από στόμα σε στόμα στην πράξη) τότε δεν μπορεί, από τις Π. Υ. Βέροιας και Νάουσας σίγουρα θα είναι κάποιοι

Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Dedric »

Ναι άλλα να μας πουν να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε. Δεν νομίζω όλοι από τους 725 έχουν δουλειές. Πολλοί σίγουρα είναι άνεργοι. Τέσπα σπαστικό να μας πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Είναι εκνευριστικό πολύ. Κ αρκετοί έχουμε αφήσει πράγματα πίσω γι αυτήν την προκήρυξη. Θα πάρω κ εγώ στο εθνικό τυπογραφείο σε λίγο. Όσον αφορά το αρχηγείο μου φαίνεται ότι ανάλογα με ποιον μιλάς παίρνεις κ τις ανάλογες απαντήσεις. Δηλαδή στο φίλο παραπάνω είπαν ότι δεν χάνουμε τις θέσεις μας ενώ σε μένα προχτές είπαν ότι είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας. Ενώ άλλη φορά μου είπαν ότι θα προσληφθούμε γιατί η προκήρηξη μας τρέχει από το 2011. Είναι ανάλογα ποια γραμμή πιάνεις μου φαίνεται.
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Από ΕΤ με ενημέρωσαν ότι έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος νομιμότητας από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το περιμένουν πίσω για να το τυπώσουν, μου είπαν ότι ίσως την Παρασκευή να δημοσιευτεί.
Άβαταρ μέλους
Dedric
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Dedric »

Πάντως panos45 και THEOS μπράβο που τους πρήζεται κάθε μέρα στα τηλέφωνα. Σας παραδέχομαι!
panos45

Δημοσίευση από panos45 »

Τι να κάνουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας ας παίρνει τηλέφωνο μπας και μάθουμε την αλήθεια. Είναι πολύ περίεργο το έχω ξαναπεί που ενώ όλες οι διαδικασίες προχώρησαν πολύ γρήγορα δηλαδή μας καλούσαν σαβ/κα, αργίες και ημέρες γενικών απεργιών, τώρα να μην ξέρουν τι να μας πουν. Δεν φταίνε και οι άνθρωποι βέβαια στο τηλέφωνο, πληροφορίες δίνουν σύμφωνα με όσα γνωρίζουν, δεν είναι υπεύθυνοι για το ότι δεν προχωρά το θέμα μας.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Καλό είναι όσοι μπορούμε περισσοτεροι να παίρνουμε τηλ. Να νιώθουν έστω κάποια πίεση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες