Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Ρε παιδια δν αναφερει ομως αυτοι που τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα την παρασκευη ποτε εχουν υγειονομικες εξετασεις και ποτε αθληματα... Αν καποιος γνωριζει ας μας το διευκρυνησει... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
35M.K 310 lele έγραψε:Ρε παιδια δν αναφερει ομως αυτοι που τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα την παρασκευη ποτε εχουν υγειονομικες εξετασεις και ποτε αθληματα... Αν καποιος γνωριζει ας μας το διευκρυνησει... !
Το λέει, μην αγχώνεσαι και διάβασε καλύτερα τις γενικές οδηγίες
Υπαρχει περιπτωση να μας πάρουν και αυριο; Δουλευει αυριο το τμημα προσωπικου;
-
Greek_Army έγραψε:35M.K 310 lele έγραψε:Ρε παιδια δν αναφερει ομως αυτοι που τελειωνουν τα ψυχοτεχνικα την παρασκευη ποτε εχουν υγειονομικες εξετασεις και ποτε αθληματα... Αν καποιος γνωριζει ας μας το διευκρυνησει... !
Το λέει, μην αγχώνεσαι και διάβασε καλύτερα τις γενικές οδηγίες
γκρεεκ εννοεις αυτο που λεει οτι ο καθε υποψηφιος θα ειναι για 4 ημερες και το τι θα κανει καθε μερα... ; Το ρωταω αυτο γιατι για αυτους που τελειωνουν τεταρτη και αυτους που τελειωνουν παρασκευη εχει ξεχωριστη ανακοινωση... Δηλαδη δν επιρεαζει τους αλους ε;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να μας πάρουν και αυριο; Δουλευει αυριο το τμημα προσωπικου;
Αύριο Γιατι να σε Πάρουνε; Εμενα πριν μισή ώρα με πείρανε...
Δεν σε Έχουνε Παρει Ακόμα Ενοης;
Προσωπικά Με Είπε Δευτέρα 12:00 στον πρώτο όροφο Γραφειο Προσωπικού ...
Ξέχασα Ν την Ρωτήσω Τι να έχω μαζι μου; Μόνο την ταυτότιτα μου;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
pantzos4 έγραψε:ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να μας πάρουν και αυριο; Δουλευει αυριο το τμημα προσωπικου;
Αύριο Γιατι να σε Πάρουνε; Εμενα πριν μισή ώρα με πείρανε...
Δεν σε Έχουνε Παρει Ακόμα Ενοης;
Προσωπικά Με Είπε Δευτέρα 12:00 στον πρώτο όροφο Γραφειο Προσωπικού ...
Ξέχασα Ν την Ρωτήσω Τι να έχω μαζι μου; Μόνο την ταυτότιτα μου;
Εμενα δν με πηρανε ακομα ρε φιλε; Τι κανω... ; Να παω αυριο στο τμημα Πανο;
-
Πες μου οτι σε πηραν με αποκρυψη... !
Παιδιά ελπίζω οι πρώτοι που θα πάτε για δοκιμασίες να μην μας ξεχάσετε και να μας πείτε καμιά πληροφορία - tip...
Είναι τυχαίο που τα αποτελέσματα - Περαιτέρω διαδικασίες ανακοινώθηκαν την επόμενη μέρα μετά την ψηφοφορία... ;
Είναι τυχαίο που τα αποτελέσματα - Περαιτέρω διαδικασίες ανακοινώθηκαν την επόμενη μέρα μετά την ψηφοφορία... ;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Παιδιά εγώ πάω την πρώτη μέρα... Όσο μπορώ θα ενημερώνω για το τι παίζει... 

Nικος86 έγραψε:Παιδιά εγώ πάω την πρώτη μέρα... Όσο μπορώ θα ενημερώνω για το τι παίζει...
Μπράβο ρε Νίκολα δύναμη, ελπίζω να τα πούμε και μέσα φίλε!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Ναι με το καλό στην σχολή... Να μπούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε...
Οχι δεν με πειρανε παιδια
Ουτε εμενα με εχουν παρει ακομα τηλ.
λογικα θα μας παρουν την δευτερα!

- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Εμένα με πήρανε παίδια πριν λίγο για να περάσω από το αστυνομικό τμήμα αύριο για ενημέρωση 9-12 το πρωί
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Ρε μάγκες εμένα με πήρανε σήμερα να παω τη δευτερα να τους προσκομισω χαρτι γνησιοτητας αγγλικων και τωρα βλεπω βγηκαν οι λιστες με τις δοκιμασιες. Ειμαι κανονικα στη θεση που ημουν στη σειρα καταταξης αλλα δεν με εχουν παρει να μου πουν κατι για ενημερωση. Θα με παρουν αργοτερα μαλλον;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες