δεν το ειχα σκεφτει... Σωστος...nick 257 έγραψε:Καλα θα ηταν να ειναι ετσι κ να ισχυει... Αλλα θα σας απαγοητευσω φιλοι μου... Αυτο το αρθρο αναφερεται στο κοστος των 500 ατομων του 2010 για καθε χρονο της 5ετιας τους... Δυστυχως... Για φετος δεν γνωριζουμε τον ακριβη αριθμο. Το καλο ειναι οτι παρακολουθωντας τηλεοραση ολοι γκρινιαζουν για την εγκληματικοτητα οποτε λογικα θα παρει...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Χαχαχα. Ε αν προλαβω τωρα απολυομαι σε 3 μηνες μαζευω αρκετα μορια για να δουμε...
Εχετε αναροτιθει και να βγει προκυρηξη και μπουμε θα πληρωνομαστε η μπα;
Θα σου δινουν ενα ψωμι και ενα γαλα την ημερα, φτανει 

317λελε θα μας τρελανεις μου φαινεται317λελε έγραψε:Εχετε αναροτιθει και να βγει προκυρηξη και μπουμε θα πληρωνομαστε η μπα;

Απο υπομονη αλλο τιποτα. Πλακα πλακα σε λιγες μερες εχουμε Απριλη και κοντευει ο καιρος θελω να πιστευω για τα ευχαριστα νεα. Για να δουμε...
Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε υπομονη..
Περυσι τετοιο καιρο ειχε γραψει το εθνος οτι ανοιγει ο δρομος για νεα προκυρηξη κλπ κλπ... Φετος δεν εχει ακουστει τιποτααααααα... 

- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Υπομονη!φημες λενε πως θα βγαλει κ φετος κ ισως κ παραπανω ατομα απο περσυ.
ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβυλα. Ο καιρος ειναι ιατρος
ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβυλα. Ο καιρος ειναι ιατρος
Φημε; Ποιες φημες; Πες μας και εμας γιατι εγω δεν εχω ακουσει τιποτα απολυτως...
Μη μασατε παιδια. Προσωπικα εγω με οσους γνωστους εχω απ τον στρατο και τωρα ειναι φρουροι μου εχουν πει πως ακουγεται οτι θα βγαλει και φετος προκηρυξη! Αισιοδοξια και υπομονη και ολα καλα θα πανε
!

Συγνωμη γιατι ειμαι λιγο χαζουλης... Οταν λες ακουγετε; Οπως ακουγοταν στο στρατο οταν υπηρετουσαμε οτι θα χτυπησει ΔΑΕ; Τετοια φαση; Δεν ειρωνευομαι κανενα για να προλαβω μερικους αλλα... Φημες... Ακουγετε; Τι; Επιασε το αυτι του φιλου σου του φρουρου να μιλανε 2 αξκοι και να λενε ''θα βγει προκυρηξη;''
Δεν ξερω αν ηταν αξιωματικος η αστυφυλακας παντως οι γνωστοι μου, μου ειπαν οτι ακουγοταν μεσα στη σχολη που ηταν οτι θα βγει και φετος. Εγω αυτα εχω μαθει μεχρι στιγμης. Ο χρονος θα δειξει. Ουτε εγω ειρωνευομαι παντως να ξερεις.
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
310 lele κανενας δεν ειναι χαζος ουτε κ εσυ. Το ιδιο αγχος κ την ιδια αγωνια συμεριζομαστε ολοι. Συμφωνα με συζητησεις με διαφορους του περι θεματος μου εχουν πει πως για το αμεσο μελλον ο θεσμος των Ε. Φ. Δεν θα σταματησει απλως αναλογως τις αναγκες του κρατους καθε χρονο θα περνει καποιον αριθμο φρουρων κ με διαφορετικα μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες