ναι, ειναι και τα επαλ στην Α΄.Ηλιας έγραψε: Παιδεια κατι που δεν εχω καταλαβει... Πλεων στην Α ομαδα ανηκουν και οι αποφοιτοι του Επαλ; Παντως παρολου που αυξηθηκαν οι επιθεσεις προς την αστηνομια, πεφτει και ο μησθος αντι να μειωνετε ο αριθμος τον υποψηφιων αυξανετε... Θυμαμε το 09 ο τελευτεως επιλαχων ειχε μπει με 17700 στα 1500 ατομα... Και τωρα που εβλεπα τις ληστες στη αυτος που ηταν στην 1500 θεση ειχε 21000 αν θημαμε καλα... Πιστευω πως επεξε ρολο και οτι το 08 και το 09 οι προκηρυξεις βγεικαν σε πολυ κοντινο διαστημα μεταξη τους... Ενω του 10 βγεικε μετα απο εναμησι χρωνο απο την προιγουμενη... Εγω εχω 20000 στην Α... Αλλα αρχισα πλεων να μην ελπιζω, αν και ειμαι ακομη 22... Εκτος αν καταργησουν την αστυνομια απο τις πανελληνιες και περνουν μονο απο προκυρηξεις...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Μακαρι Μιτσο να μπουμε κ οι δυο να κανουμε παρεα στη σχολη![:D]
-
- Αντισυνταγματάρχης
ολα θα γινουν φιλε μου και μη σε πιανει πανικος με τα μορια εχεις αρκετα για να μπεις. Δεν εισαι οριακα. Ειναι 1α χαρα.Σωτηρης έγραψε: Μακαρι Μιτσο να μπουμε κ οι δυο να κανουμε παρεα στη σχολη!
Παιδες με 2340 λετε να υπαρχει καμια ελπιδα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Α η Βathis έγραψε: Παιδες με 2340 λετε να υπαρχει καμια ελπιδα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η γνωμη μου ειναι οτι εχεις καλες πιθανοτιτες για εpιλαχον...
Φιλε μου δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αν βγαλει για 500 το κοβω δυσκολο, εγω με 2510 στην Α και φοβαμαι πολυ, εχουν φτασει στο κατακορυφο οι κολοβασεις... Μακαρι να πεσει γιατι αν σκεφτεις μετα τα τελευταια γεγονοτα μπορει να επηρεαστουν αρνητικα πολλα ατομα.
Καλημερα σε ολουσ... Εγω ειμαι ακομη στη φαση που μαζευω μορια. Εχω να παρω το διπλωμα απο τη ξενη γλωσσα (επιπεδο πολυ καλη) εχω το μηχανακι. Σιγα σιγα τα μαζευω... Δεν θελω να λεω οτι εχω τοσα μορια γιατι κατι μπορει να μου κατσει στραβα και να μην καταφερω κατι εχουμε και το οικονομικο εγω προσωπικα ζοριζομαι πολυ για αυτο ειπα πριν οτι οι βασεις θα πεχτουν αναλογα με τα οικονομικα του καθενος (αν ο αλλος ειναι ανεργος δεν μπορει να βγαλει και πολλα θα παει με οσα εχει) . Οποτε αφου τα μαζεψω ολα τοτε θα κατσω να τα υπολογισω. Παιδια ελπιδα μην τσαματα να ελπιζεται αυτη ειναι η αποψη μου!
Καλημερα και σε'σενα. Το κακο για εσενα ντεζη ειναι αυτο που ειχες πει οτι σαν γυναικα δεν μπορεις να μαζεψεις μορια οσο ευκολα μπορει ενας αντρας, παρ'ολα αυτα επειδη προσπαθεις και φαινεται οτι το θελεις πολυ σου ευχομαι καλη επιτυχια!(οσο γι'αυτο που λες για την ανεργια εχει καποια λογικη, ειναι σημαντικος παραγοντας το οικονομικο και εχει μεγαλο ρολο, εγω εφτυσα αιμα για να μαζεψω τα χρηματα για να εχω τα μορια που εχω αυτη τη στιγμη... )
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 8
Τα γεγονότα με τα παιδιά της δίας δέν νομίζω να κάνουν πολλούς να μήν έρθουν αστυνομία. Με το γεγονός υπήρξε μεγάλη προβολή που λειτούργησε υπέρ του σώματος.
το 2008 που όλοι ήταν κατα της αστυνομίας με τα δεκεμβριανά, πάλυ οι βάσεις δέν έπεσαν τραγικά. Τώρα και λόγο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας στην αγορά εργασίας όλοι θα αναζητήσουν κάτι σταθερό.
το 2008 που όλοι ήταν κατα της αστυνομίας με τα δεκεμβριανά, πάλυ οι βάσεις δέν έπεσαν τραγικά. Τώρα και λόγο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας στην αγορά εργασίας όλοι θα αναζητήσουν κάτι σταθερό.
Οποιος δε εχει τουλαχιστον τα μορια που απαιτηθηκαν για να μπει καποιος στη τελευταια προκηρυξη, ας μην εχει καθολου ελπιδες, γιατι τσαμπα θα στεναχωρηθει μετα
τωρα οποιος θελει να εχει ελπιδες ας εχει. Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη. Αν θελετε δειτε τα ορθολογικα. Αλλιως κακο του κεφαλιου του καθενος
εχω μια ξαδερφη η οποια εχει 2100 α κατηγορια. Ε αυτη λοιπον νομιζει οτι εχει ελπιδες και περιμενει ποτε θα βγαλει ακομα και για 500 ατομα. Οταν δε θα μπει θα στεναχωρηθει ομως. Οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται
τωρα οποιος θελει να εχει ελπιδες ας εχει. Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη. Αν θελετε δειτε τα ορθολογικα. Αλλιως κακο του κεφαλιου του καθενος
εχω μια ξαδερφη η οποια εχει 2100 α κατηγορια. Ε αυτη λοιπον νομιζει οτι εχει ελπιδες και περιμενει ποτε θα βγαλει ακομα και για 500 ατομα. Οταν δε θα μπει θα στεναχωρηθει ομως. Οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 8
Θα παίξει ρόλο και το πόσο γρήγορα θα βγεί η προκύρηξη.
αν βγεί σύντομα τότε οι βάσεις ίσως πέσουν λίγο.
η προηγούμενη προκύρηξη είχε λίγα άτομα αλλα και είχε καιρό να βγεί για αυτό πήγαν στο θεό.
αν η επόμενη βγεί στο καπάκι θα έιναι αλλιώς τα πράγματα.
αν βγεί σύντομα τότε οι βάσεις ίσως πέσουν λίγο.
η προηγούμενη προκύρηξη είχε λίγα άτομα αλλα και είχε καιρό να βγεί για αυτό πήγαν στο θεό.
αν η επόμενη βγεί στο καπάκι θα έιναι αλλιώς τα πράγματα.
Μήπως ξέρει κανείς αν το tie αναγνωρίζεται το ίδιο με το toeic για το lower;
Μπορεις να κοιταξεις στη τελευταια προκυρηξη τι αναγνωριζουν και σε ποιο επιπεδο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες