Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 7
Αρα για να καταλαβω. Αυτοι που θα δωσουν Φέτος Πανελλήνιες Η με το 10% μιας και ισχυει για τελευτεα χρονια θα ''περασουν'' αστυνομια φετος. Θα εγραφουν το 2015 στην αστυφυλακων η Αξιωματικών Αντίστοιχα?
Παμε να δωσουμε πανελληνιες τοτε!
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Ρε παιδια μπας και ειναι ραδιο αρβυλα και Χαιρομαστε Τζαμπα. Υπουργειο παιδιας, ΠΡΟΠΟ και στο site της ελληνικης αστυνομιας τετοιο πραγμα δεν εχει βγει
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Ρε παιδια μπας και ειναι ραδιο αρβυλα και Χαιρομαστε Τζαμπα; Υπουργειο παιδιας, ΠΡΟΠΟ και στο site της ελληνικης αστυνομιας τετοιο πραγμα δεν εχει βγει
OΎτε όταν είχε βγει η απόφαση να κλείσουν οι σχολές το γράψαν στα site τους. Λογικά αύριο μεθαύριο κάτι παραπάνω θα μάθουμε.
Είναι να δώσεις;
Είναι να δώσεις;
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Λεω να βαλω με το 10%. Δεν εχω να χασω κατι. Ετσι και Αλλιως Τελευτεα χρονια που θα ισχυει ειναι η φετινη. Εσυ?
NΑι ήταν να δώσω. Παίζουν με την υπομονή, την ψυχολογία, τα νεύρα και το όνειρό μας...
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Αν Δώσω Φετος θα ειναι Αθροιστικά Η τεταρτη κατα Σειρά Προσπάθεια Μου να μπω στρατο η Αστυνομία. Υπομονή Και Τύχη Θέλει. Μιλάω Εκ Πείρας Και ξερω τη σου λεω
Ξεκινήστε διάβασμα, τι ράδιο αρβύλα ; Τροπολογία υπογεγραμμένη είναι. Θα δώσουν φέτος εξετάσεις θα είναι στα μηχανογραφικά αλλά στη σχολή θα μπουν το 2015. Οπως και να έχει οι σχολές θα κλείσουν για 2 χρονιες.
Θελω και μπορώ !
Βρε εγώ να ξεκινήσω αλλά αν σε δύο χρόνια στην προκύρηξη γράφουν ότι δεν θα πρέπει κάποιος να ξεπερνάει το 26ο έτος τι κάνω; Πρέπει να το διευκρινήσουν.
Το έτος ως προϋπόθεση ισχύει όταν μπαίνεις στο μηχανογραφικό όχι όταν μπάινεις στη σχολή από όσο ξέρω
ειμαι του 86. Χεχεχε310LELE έγραψε:Παμε να δωσουμε πανελληνιες τοτε!
Στο Υπ. Παιδείας δεν ξέρουν τίποτα λένε... 

Αφου το ειπανε χθες στην βουλη!
KΑι τι σημαίνει αυτό;
(δεν ειρωνεύωμαι, ρωτάω γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει βουίξει όλος ο τύπος και αυτοί να λεν πως δεν γνωρίζουν)
(δεν ειρωνεύωμαι, ρωτάω γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει βουίξει όλος ο τύπος και αυτοί να λεν πως δεν γνωρίζουν)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες