Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nemanja
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Nemanja »

Kostas.mak έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να μου βγάλει τα μόρια ; Έχω απολυτήριο επας ΟΑΕΔ μαγειρας 18,3/9 και έχω υπηρετήσει 9 μήνες ειδικές δυνάμεις και είναι πολύτεκνος ... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει δεν μου ανοίγει η σελίδα με τα μόρια

...65

Nemanja
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Nemanja »

Kostas.mak έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να μου βγάλει τα μόρια ; Έχω απολυτήριο επας ΟΑΕΔ μαγειρας 18,3/9 και έχω υπηρετήσει 9 μήνες ειδικές δυνάμεις και είναι πολύτεκνος ... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει δεν μου ανοίγει η σελίδα με τα μόρια
465*

Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

δημητρα έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:
ArmyOfficer έγραψε:Γνωρίζει κάποιος για το ΜΗΧΑΝΙΚΟ (ΜΧ) ;Είναι καλύτερα εκεί από το ΠΕΖΙΚΟ ΚΤΛ;

Πυροβολικο > Μηχανικο > Πεζικο > Τεθωρακισμενα.

Θα ήθελες ψηλέ, αρχικά ΠΖ-ΤΘ-ΠΒ είναι όλα πιο δύσκολα από ΜΧ ΔΒ ΑΣ από εκεί και πέρα 'όλα είναι θέμα το τι υποχρέωσεις έχει η μονάδα το που βρίσκεται ποιος την διοικεί και τι ειδικότητα έχεις

αυτό με ποιον γνωμωνα τα διαβαθμίζεται;

Ασε μας ρε Στελιο / Δημητρη / Galaxy/ Vania ...
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πλεον ειναι αδυνατο να παρακολουθησεις το φορουμ. Λυπαμαι πραγματικα που εχει γεμισει τρολλ και ψυχοπαθεις. Κριμα γιατι μεχρι και πριν λιγες μερες ηταν μια χαρα λεγαμε τα νεα που υπαρχουν ερωτησουλες κτλπ. Τωρα ορισμενοι εχουν φτιαξει 50 προφιλ ο αλλος απο χθες που εκανε εγγραφη και εχει γραψει 130 μηνυματα. Απογοητευση. Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να ειναι μελλοντικος μου συναδελφος καποιος απο αυτους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Κυρ Δεκ 13, 2020 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Άστο Χρησταρα έχεις απόλυτο δικιο
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Σκετο big brother εγινε το forum με 9 στις 10 αναρτησεις να ειναι για κραξιμο ή εκτος θεματος.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

XristosMP έγραψε:Πλεον ειναι αδυνατο να παρακολουθησεις το φορουμ. Λυπαμαι πραγματικα που εχει γεμισει τρολλ και ψυχοπαθεις. Κριμα γιατι μεχρι και πριν λιγες μερες ηταν μια χαρα λεγαμε τα νεα που υπαρχουν ερωτησουλες κτλπ. Τωρα ορισμενοι εχουν φτιαξει 50 προφιλ ο αλλος απο χθες που εκανε εγγραφη και εχει γραψει 130 μηνυματα. Απογοητευση. Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να ειναι μελλοντικος μου συναδελφος καποιος απο αυτους.

O " Δημητρα " πιο πανω ειναι ενας πιτσιρικας, οπου ειχε φτιαξει το 2015 προφιλ ως Δημητρης98, μετα το αλλαξε σε Στελιος, μετα το αλλαξε σαν Galaxy μετα το αλλαξε σαν Vania μετα το αλλαξε σε Αιμιλιος και τωρα σαν Δημητρα.

Πεφτει ban καθε φορα οταν τον βλεπουν οι διαχειριστες, διοτι ανεκαθεν ηταν κουραστικος διοτι ρωταει τα ιδια και τα ιδια και συγκεκριμενα τον ειχα βαλει μαζι με τον Διασωστη σε μια δικη μου ομαδικη το 19 στο φεισμπουκ για να μαθαινει νεα, και τραμπουκιζε τους ΕΠΟΠ με σχολια τυπου (τεμπεληδες θελετε να μπειτε δημοσιο να παρετε λεφτα κτλπ) , τον εδιωξα απο εκει Και τωρα απλα θελει να κουρασει το νημα με αλλα προφιλ που φτιαχνει καθε μερα σχεδον.

Με τις υγειες σας οποιος ασχοληθει μαζι του.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Ευχαριστούμε Λευτέρη για την διευκρίνιση ✌️
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Κανονικά θέλει ip bann, δεν ξερω αν γίνεται απο αυτη τη σελιδα, αλλα να το βάλουν στα υπ όψην. Οπως και να χει, υο καλύτερο τουλάχιστον να μην δίνεται σημασία, δηλαδή να μην απαντατε ή τσακωνεστε ή οτιδήποτε. Εχω βρει την υγεια μου πλεον που δεν απανταω σε κανεναν που δεν αξίζει.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Ευχαριστούμε Λευτέρη για την διευκρίνιση ✌️

Τιποτα αγαπητε, μπορεις ευκολα να τον καταλαβεις διοτι κανει συνεχεια ερωτησεις.
Επισης αν ηταν εξυπνος, θα αλλαζε το υφος με το οποια μιλαει ή ρωταε, αλλα δυστυχως ειναι ολοιδιο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Και γιατί να καρφωθεί δηλαδή στο μήνυμα μου; Όλοι σχεδόν εδώ έλεγαν για ηλικιακή ανανέωση και πίστευαν ότι μάλλον δεν θα αλλάξει το όριο. Και εγώ αυτό πιστεύω. Εσύ πιστεύεις ότι θα ανέβει το όριο. Δεν χρειάζονται ούτε φωνές ούτε τίποτα. Απλά έχουμε διαφορετική γνωμη

Φιλαράκι μου, δεν ειναι κακό να διαφωνούμε σε πολύ λιγες ημέρες θα γνωρίζουμε, η γυμναστική πρέπει να ειναι η προτεραιότητα και όχι οτιδήποτε άλλο, ότι μόρια έχουμε ο καθένας έχουμε... Γυμνάσου γιατί ποτέ δε ξέρεις ΜΑΡΚ... Και ο παράγοντας ΑΓΧΟΣ παίζει στις αθλητικές υποχρεώσεις... Όταν είναι κάποιος είτε απροπόνητος είτε προπονημένος και έχει υπερβολικό αγχος κινδυνεύει με μειωμένη απόδοση απο αυτό που μπορεί.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λευτερη φαινεται ο τυπος απο χιλιομετρα. Οπως και κατι υδραυλικοι οικοδομοι δεν ξερω τι. Αδυνατω να συμμετεχω, δεν εχει καμια ουσια πλεον. Μαλλον θα περιοριστω στο τοπικ σου ωστε να λεμε καμια κουβεντα πανω στο θεμα. Εφοσον το θελετε μπορω να φτιαξω μια ομαδικη ωστε να μπουμε 5-6 ατομα να λεμε καμια κουβεντα της προκοπης διοτι εδω ανοιγεις να διαβασεις τιποτα καινουριο και παθαινεις γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση απο αυτα που βλεπουν τα ματια σου.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισης κατι τρολλακια που χρηζουν ψυχιατρικης υποστηριξης να το κοιταξουν γιατι ισως μπορει να τους βοηθησει καποιος σε αυτο το σοβαρο προβλημα που εχουν ειδικα αν ειναι χρονιο. Ειναι κριμα για αυτους να το περνανε ολο αυτο.
GiannisAvramidis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiannisAvramidis »

Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε.Όριο ηλικίας για τους ΟΒΑ μέχρι 32

Για τους πολίτες μέχρι 28

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες