Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Ναι λεω οτι απο τους 400 αυτους, θα φτιαξει 2 30αρες ομαδες σα την Εκαμ, που θα εκπαιδευτουν απο την Εκαμ Θεσσαλονικης!
Με 1970 μόρια στη Β κατηγορία νησια πως τα βλέπετε τα πράγματα; Και για πότε λέτε να βγούνε οι προσωρινόι πίνακες;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Ξέρουμε καθόλου τι λεφτά θα παίρνουμε μετά την πρακτική
δεν εβγαλες καλο πτυχιο... Στην Α θα σ ελεγα οτι μπορει και να ησουν μεσα, τωρα στην Β απο επαλ συνηθως τα πτυχια ειναι μεγαλα απο 14 και πανω, αλλα απο οτι βλεπω εδω μεσα που δεν εχουν πολλοι στην Β και οτι στα νησια στην Β μπηκαν μονο με ενα πτυχιο και δεν συμπληρωσαν καν, ισως να εχεις και ελπιδεςMarine316 έγραψε:Με 1970 μόρια στη Β κατηγορία νησια πως τα βλέπετε τα πράγματα;Και για πότε λέτε να βγούνε οι προσωρινόι πίνακες;
736 η 786 αναλογα με το που θα εισαι ασφαλισμενος, αυτος ειναι ο βασικος μισθος, με τα νυχτερινα θα φτανεις τα 800-900! Δυστυχως παραμεθωριου δεν θα παρει κανειςGiorgos 94. έγραψε:Ξέρουμε καθόλου τι λεφτά θα παίρνουμε μετά την πρακτική
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Δύσκολα τα πράγματαPunisher έγραψε:736 η 786 αναλογα με το που θα εισαι ασφαλισμενος, αυτος ειναι ο βασικος μισθος, με τα νυχτερινα θα φτανεις τα 800-900! Δυστυχως παραμεθωριου δεν θα παρει κανειςGiorgos 94. έγραψε:Ξέρουμε καθόλου τι λεφτά θα παίρνουμε μετά την πρακτική
Εγώ ξέρω από τα παιδιά σειρες μου στην διας ότι το μισθολόγιο είναι το ίδιο ακριβώς.6 ώρες 5 φορές τη Εβδομάδα 940 και κάτι μετά την ορκωμοσία την βασική μετά με τις υπερωρίες εξστρα.
. Απο την αρχη το γνωριζουμε αυτοGiorgos 94. έγραψε:Δύσκολα τα πράγματαPunisher έγραψε:736 η 786 αναλογα με το που θα εισαι ασφαλισμενος, αυτος ειναι ο βασικος μισθος, με τα νυχτερινα θα φτανεις τα 800-900! Δυστυχως παραμεθωριου δεν θα παρει κανειςGiorgos 94. έγραψε:Ξέρουμε καθόλου τι λεφτά θα παίρνουμε μετά την πρακτική
δεν υπαρχουν υπερωριες στην αστυνομια αδερφεΑ μακ έγραψε:Εγώ ξέρω από τα παιδιά σειρες μου στην διας ότι το μισθολόγιο είναι το ίδιο ακριβώς.6 ώρες 5 φορές τη Εβδομάδα 940 και κάτι μετά την ορκωμοσία την βασική μετά με τις υπερωρίες εξστρα.
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

6ωρα κάνουν μόνο η ΔίαςΑ μακ έγραψε:Εγώ ξέρω από τα παιδιά σειρες μου στην διας ότι το μισθολόγιο είναι το ίδιο ακριβώς.6 ώρες 5 φορές τη Εβδομάδα 940 και κάτι μετά την ορκωμοσία την βασική μετά με τις υπερωρίες εξστρα.
Ευκολα μπορειτε να μπειτε το μισθολογιο των νεων σφ οποιος ειναι απιστος σε αυτα π λεω, ψαχτειτε γενικα, εχετε λαβει μερος σε κατι που υποτιθεται σας αρεσει και μερικοι δεν εχετε ιδεα!
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Μερική δεν ξέρουν καν φίλε τι αρμοδιότητες θα έχουν δεν έχουν καταλάβει ότι θα είναι μόνο μέσα σε κλειστές δομές και θα καταγράφουν όλοι μέρα
Αυτό έχει να κάνει αν ανήκεις στο ταμείο αστυνομία πόλεων ή χωροφυλακης. Οι μεν παίρνουν 900 από τώρα οι δε παίρνουν 700 κάτι.
γιαυτο επιμενω οτι και αυτος με τα 1700 πχ θα μπορουσε να ελπιζει γιατι οι μισοι θα λακισουν, και πιο πολυ αυτοι που θα πανε σε νησια γτ θα ειναι στην αλλη ακρη, αλλο να πας να κανεις υπηρεσια και μετα να πας σπιτι σου και αλλο να εισαι 15 ωρες μακρια! Ολοι μπαινουν με τα μπουνια, αλλα μολις βλεπουν τι πραγματικα γντ φευγουν... Εδω θα ειμαστε...Giorgos 94. έγραψε:Μερική δεν ξέρουν καν φίλε τι αρμοδιότητες θα έχουν δεν έχουν καταλάβει ότι θα είναι μόνο μέσα σε κλειστές δομές και θα καταγράφουν όλοι μέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες