Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Και επισεις που λες είχαμε την ευκαιρία μας την είχαμε 1 φορά και όχι 5-6 που είχανε παλιότερα... Οπότε αυτό δεν το λες ευκαιρία αλλά κωλοφαρδια...
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Petros_Gnou έγραψε: Το θέμα ηλικίας εξάλλου δεν παίζει ρόλο... Όπως μου είπε και ένας φίλος μου αστυνομικός που είναι 15 χρόνια στο σώμα μου λέει Θέλουμε άτομα με μυαλό και όχι αγράμματους και ότι νάνε όπως έγινε πάλι... Έχω δει Ε. Φ. Με απολυτήριο 10 και 11 και επηδη μου πήγε ΔΕΑ εδ μπήκε ε. Φ. Και μου γράφει το νομίζω (νωμιζω) Τέτοια άτομα να τα κάνουμε τι; Επισεις το όριο ηλικίας και να πήγαινε μου λέει 30 δεν σημαίνει ότι ένας 20αρης ή 25 μπορεί να είναι καλύτερος από τον 30αρη... Απλά γενικά στην αστυνομία θέλουνε νεαρούς σε ηλικίας για να τους κρατήσουνε πιο πολλά χρόνια... Μπορεί ένας 30αρης να είναι πολύ καλύτερος από έναν 25αρη... Με λίγα λόγια το όριο ηλικίας δεν παίζει κανέναν απόλυτος λόγο... Άτομα με μυαλό θέλουμε και να τους κόβει.

Αυτά μου είπε και αυτά σας λέω... Το ότι δεν άλλαξε ένα όριο δεν σημαίνει και πολλά απλά πίστευε και αυτός ότι μετά από χρόνια θα άλλαζαν κάτι... Τεσπα μαζεψτες τα χαρτιά σας και αφήστε τα όρια ηλικίας και τα πολυτεκνα κλπ... Ότι είναι να γίνει θα γίνει και με αυτά αλλά και με της θέσεις

Πετράν μπερδεύεσαι. Τι σημασία έχει όταν θα κάνουν επέμβαση με την ομάδα σου (Δελτα) αν το νομίζω το γράφεις, νωμιζω ή το επίσης, επίσεις. Ντου θα σου πουν σε σχηματισμό και αυτό θα πράξεις. Η ομιλία δεν έχει ορθογραφία. Μην ξεχνάς όμως ο ανορθόγραφος μπορεί να σχετίζεται με την δυσλεξία. Οπότε ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που δεν είναι της παρούσης. Στο μόνο που συμφωνώ είναι σε αυτό που λες ότι θέλουν νέους για να τους κρατήσουν πιο πολύ σε μια υπηρεσία. Πχ Διας, Δελτα. Άλλες αντοχές έχει ο 25αρης με 10 χρόνια στη μηχανή ή στο παπί (δλδ 35) και άλλο ο 30αρης που θα φτάσει στα 40. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Πέτρο κοίτα για φυλακές. Δυστυχώς είσαι άτυχος
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Strike13 έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε: Το θέμα ηλικίας εξάλλου δεν παίζει ρόλο... Όπως μου είπε και ένας φίλος μου αστυνομικός που είναι 15 χρόνια στο σώμα μου λέει Θέλουμε άτομα με μυαλό και όχι αγράμματους και ότι νάνε όπως έγινε πάλι... Έχω δει Ε. Φ. Με απολυτήριο 10 και 11 και επηδη μου πήγε ΔΕΑ εδ μπήκε ε. Φ. Και μου γράφει το νομίζω (νωμιζω) Τέτοια άτομα να τα κάνουμε τι; Επισεις το όριο ηλικίας και να πήγαινε μου λέει 30 δεν σημαίνει ότι ένας 20αρης ή 25 μπορεί να είναι καλύτερος από τον 30αρη... Απλά γενικά στην αστυνομία θέλουνε νεαρούς σε ηλικίας για να τους κρατήσουνε πιο πολλά χρόνια... Μπορεί ένας 30αρης να είναι πολύ καλύτερος από έναν 25αρη... Με λίγα λόγια το όριο ηλικίας δεν παίζει κανέναν απόλυτος λόγο... Άτομα με μυαλό θέλουμε και να τους κόβει.

Αυτά μου είπε και αυτά σας λέω... Το ότι δεν άλλαξε ένα όριο δεν σημαίνει και πολλά απλά πίστευε και αυτός ότι μετά από χρόνια θα άλλαζαν κάτι... Τεσπα μαζεψτες τα χαρτιά σας και αφήστε τα όρια ηλικίας και τα πολυτεκνα κλπ... Ότι είναι να γίνει θα γίνει και με αυτά αλλά και με της θέσεις

Πετράν μπερδεύεσαι. Τι σημασία έχει όταν θα κάνουν επέμβαση με την ομάδα σου (Δελτα) αν το νομίζω το γράφεις, νωμιζω ή το επίσης, επίσεις. Ντου θα σου πουν σε σχηματισμό και αυτό θα πράξεις. Η ομιλία δεν έχει ορθογραφία. Μην ξεχνάς όμως ο ανορθόγραφος μπορεί να σχετίζεται με την δυσλεξία. Οπότε ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που δεν είναι της παρούσης. Στο μόνο που συμφωνώ είναι σε αυτό που λες ότι θέλουν νέους για να τους κρατήσουν πιο πολύ σε μια υπηρεσία. Πχ Διας, Δελτα. Άλλες αντοχές έχει ο 25αρης με 10 χρόνια στη μηχανή ή στο παπί (δλδ 35) και άλλο ο 30αρης που θα φτάσει στα 40. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Άσε της αντοχές... Ο κάθε ένας ξέρει της αντοχές του... Άμα ο 25αρης που λες τρώει όλη την ημέρα και γίνει τόφαλος θα σου πως εγώ μετά τι αντοχές έχει... Σου είπα που κολλάει το θέμα με την ηλικία και με τα μόρια που θέλουνε να πάνε στο ΣτΕ κλπ... Ας βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουνε τα χαρτιά τους και ας τα αφήσουμε αυτά... Και όσες και να είναι οι θέσεις δεν μας νοιάζει... Τα χαρτιά κοιτάμε τώρα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ποτε λετε να ανοιξουν οι αιτησεις; μετα τις 15 αυγουστου; 20 μερες δεν δινουν αν θυμαμαι καλα απο την τελευταια;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

glock έγραψε:Πέτρο κοίτα για φυλακές. Δυστυχώς είσαι άτυχος

Όλοι εμείς του 90 και πιο παλιά είμαστε άτυχοι... Τόσα χρόνια δεν βγήκε τίποτα και ότι βγήκε βγήκε προεκλογικά και μετεκλογικά... Οπότε για εμάς που παρολου που αγαπάμε το σώμα θα τα κάνουμε αλλού τα χαρτιά μας όπως σωφρονιστικούς, δημους, νοσοκομεία κλπ...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Xanthos έγραψε:Ποτε λετε να ανοιξουν οι αιτησεις; μετα τις 15 αυγουστου;20 μερες δεν δινουν αν θυμαμαι καλα απο την τελευταια;

Από ότι μου είπανε λογικά άμα κλείσει τώρα η Βουλή θα αρχισουνε μετά τον 15γουστο μπορεί και Σεπτεμβρίο

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Παιδιά ξεκινήσετε να κάνετε επικυρώσεις, μεταφράσεις στα χαρτια η μόλις βγει η προκήρυξη ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Από τώρα τα κάνεις αυτά ... Έχουνε ισχύ 3-4 μήνες... Μην περιμένεις να βγει η προκυρηξη γιατί θα έχει πολύ κόσμο και θα φας μέρες ίσως και βδομάδα
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Τι χαρτια χρειάζονται επικύρωση ρε παιδιά;Απολυτήριο

Μετάφραση lower απο δικηγόρο

Άλλο;

Delta

Δημοσίευση από Delta »

Πολύτεκνος με στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας Δίπλωμα μοτοσυκλέτας + Γ δίπλωμα

Και βαθμό 14.2 φτάνω στα 2420 μόρια.. μετά την προκήρυξη στις φυλακές 500+άτομα θα υπάρχουν ποιο χαμηλά μόρια σχέσει με του 2011.. στα 2200 ίσως υπάρχουν και άτομα που περνάνε αμέσως αρκεί να μην σπάσουν την προκήρυξη γιατί αν αλλάξουν τα όρια αλλάζουν πολλά.. Θα υπάρχει τρελο κόψιμο στα τατουάζ πλέον 3/10 έχουν τατουάζ σε εμφανές σημείο στις ηλικίες που ζητάνε..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Απολυτηριο φωτοτυπια ταυτοτητα βγαλε μια να εχεις διπλωμα τυπου α επυκυρωση αγγλικα μεταφραση απο δικηγορο κ στο επυκηρωνει αυτος..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Να ρωτησω 1 υπευθυνη δηλωση κανουμε; κ τι γραφουμε; οτι εχω εκπληρωσει τις στρατιοτικες μου υποχρεωσεις; ξερει κανεις γιαυτες τις δηλωσεις;
Droupas

Δημοσίευση από Droupas »

Μια χαρά είναι τα 1500 άτομα. Μη ξεχνάτε ότι από το 2012 μπορεί να μη μπήκαν ούτε καν 1500 αστυφύλακες. Οι Δίας-Δελτα όταν δημιουργήθηκαν είχαν μ. ο ηλικίας τα 24. Πλέον στα 34+ αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ανησυχίες, οι περισσότεροι έχουν οικογένειες με ότι συνεπάγεται αυτό. Δε μπορείς να ανανεώσεις το "στολο' σου με 30+ άτομα. Έρχονται 25ρηδες υπαστυνόμοι να διοικήσουν και αντί για αυτό, όλο ακούνε για τα προσωπικά θέματα του καθενός. Ναι ένας 40ρης μπορεί να βάλει κάτω όλους τους 25ρηδες, αλλά ο κανόνας δεν είναι αυτός. Οπότε μια χαρά είναι τα 26 για αστυφύλακες και τα 28 για ε. φ.
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Petros_Gnou ναι δίκιο έχεις. Καλύτερα να είναι έτοιμα σε ένα φάκελο να μην τρέχεις μετά γιατί όντως θα γίνεται χαμός ! Που λέει πόσο καιρό έχουν ισχύ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες