Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Ένα άλλο που πιστεύω αν και ακραίο είναι ότι θα το πάνε Ιανουάριο έτσι ώστε να μην μπορούν να κάνουν χαρτια όσοι πάτησαν τα 28! Αλλά λίγο ακραίο
Πανο, ούτως ή άλλως, έτσι και βγει 2021 και αν δεν αλλάξει το ηλικιακό οριο, θα μπορούν από το 94 και μετά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αυτο ειναι σεναριο Φωσκολου...
Πολυ ακραιο.
Πολυ ακραιο.
-
- Αρχιλοχίας
Mark26 έγραψε:Πανο, ούτως ή άλλως, έτσι και βγει 2021 και αν δεν αλλάξει το ηλικιακό οριο, θα μπορούν από το 94 και μετά.
Σα να λέμε 27 και μήνες.
-
- Αρχιλοχίας
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αυτο ειναι σεναριο Φωσκολου...
Πολυ ακραιο.
Ότι είναι άλλα Ελλάδα είμαστε
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αυτο ειναι σεναριο Φωσκολου...
Πολυ ακραιο.
Εγώ πάλι δεν το βρίσκω ακραιο.
Αν βγει από Ιανουριο θα πάρει 26αρηδες
Για σκεφτείτε έναν που είναι γεννημένος Δεκεμβριο του 93 πόσο χρονών είναι ακριβώς.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Αγαπητοί φίλοι επειδή στις 25/11/20 έγινε εγράφη ερώτηση από τον βουλευτή ΝΔ Έβρου και ο εκάστοτε υπουργός έχει 20 μέρες να απαντήσει σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή θα ξέρουμε για το όριο ηλικίας. Οπότε μια εβδομάδα υπομονή για να δούνε τι θα ανακοινώσουν. Συγνωμμη εάν στεναχώρησα μερικούς εδώ μέσα απλά έμαθα κάτι και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως το διασταυρώσουμε... Και εμένα με καίει το όλο ζήτημα ειμαι από τις γενιές 91 92 93 που μας πέταξαν στον κάδο των αχρήστων... Οπότε την επόμενη φορά που κάποιος έχει την διάθεση και την ευκολία να φτύσει την χολή του εδώ μέσα... Απλά ας σκεφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν έστω μια Ριμαδο πληροφορία μηπως και κινητοποιηθούμε επιτέλους πιάσουμε βουλευτές Δεσποτάδες και περιπτεράδες και καταφέρουμε συλλογικά κάτι σαν γενιά που τα περιμένουμε όλα στο πιάτο... Πραγματικά είδαμε οικονομική κρίση πανδημία αλλαγή χιλιετίας να μας πηδ@νε Την ζωη και τα εργασιακα δικαιωματα και το μόνο που μας κόφτει είναι Εάν οι ΟΒΑ την έχουν μακρύτερη η οι πτυχιούχοι μπερδευτούν και βάλουν το G3 στον πισινό τους... Δλδ σαν γενιά μέχρι εκεί φτάνουμε... Σαν Έλληνες αυτή είναι ευγενή άμιλλα που έχουμε... Αύριο μεθαύριο θα κάνουμε παιδάκια και θα τους λέμε "κοίτα παιδι μοτον τον βλέπεις εκείνος τον άχρηστο μου έφαγε την θέση γιατί εγώ πήγα 9 μήνες θητεία και εκείνος 6 χρόνια ή αντίστοιχα τον βλέπεις τον άχρηστο σπούδαζε 10 χρόνια για να πάρει 2 πτυχία 1 μεταπτυχιακό και τελικά πήρε τα μανταρίνια του Κουλη; "
Καθίστε και σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι συλλογικά να καταφέρουμε κάτι...
Καθίστε και σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι συλλογικά να καταφέρουμε κάτι...
Thalassa και Pano ναι, δηλαδή σαν να λέμε 27+. Εγω πχ είμαι του 94 Οκτωβριο, άρα είμαι 26ετων. Ομως αν δεν αλλάξει το όριο θεωρούμε συνομιληκος του 94 Ιανουάριο, δηλαδή 27+. Ουσιαστικά πρέπει να είσαι κάτω από 28, και πάει βάση χρονολογίας. Αδικημένοι βγαίνουν όσοι είναι γεννημένοι στους τελευταίους μήνες του έτους πχ Σεπτεμβριο και μετά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Καλησπέρα στην ομάδα θέλω να ρωτήσω και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Εγώ έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου και έχω και από επας ΟΑΕΔ μάγειρας με πιστοποίηση ... Θα μπορούσα στην επιλογή μορίων να λάβω υπόψη μόνο του επας επειδή ειν αι μεγαλύτερο και να πολλαπλασιάσω Τον βαθμό αυτό αντί του γενικού;
Thalassa και Pano ναι, δηλαδή σαν να λέμε 27+. Εγω πχ είμαι του 94 Οκτωβριο, άρα είμαι 26ετων. Ομως αν δεν αλλάξει το όριο θεωρούμε συνομιληκος του 94 Ιανουάριο, δηλαδή 27+. Ουσιαστικά πρέπει να είσαι κάτω από 28, και πάει βάση χρονολογίας. Αδικημένοι βγαίνουν όσοι είναι γεννημένοι στους τελευταίους μήνες του έτους πχ Σεπτεμβριο και μετά.[/QUOTE
Ουσιαστικά το "να μην υπερβαίνει το 28ο έτος της ηλικίας" πάει περίπατο.
Γιατί ούτε τους 27+ θα πάρει γιατί πάει βάση χρονολογίας ]
Ουσιαστικά το "να μην υπερβαίνει το 28ο έτος της ηλικίας" πάει περίπατο.
Γιατί ούτε τους 27+ θα πάρει γιατί πάει βάση χρονολογίας ]
Δήμητρα αν έχεις τελειώσει δασκάλα, όχι σε κανένα από τα 3 που είπες. Μιλάει για προσχολικής ηλικίες. Πχ νηπιαγωγείου. Το λέει άλλωστε ποια πτυχία θέλει. Άλλο δημοτικη εκπαίδευση άλλο προσχολικη
Thalassa, αν βγει το 2021 και δεν αλλάξει το όριο, θα είναι 27+. Σου εξηγώ πως εγώ είμαι Οκτωβριο του 94, ειμαι μόνο 26 αλλά θεωρούμαι συνομιληκος με αυτόν που γεννήθηκε Ιανουάριο του 94, αρα τελευταία μου προσπάθεια
Kosta σου απάντησα και αλλού. Η πτυχίο χωρίς πιστοποίηση θα δηλώσεις άρα λιγότερα μόρια ή απολυτήριο λυκείου. Δεν κάνεις συνδυασμό μοριων
Mark26 έγραψε:Thalassa, αν βγει το 2021 και δεν αλλάξει το όριο, θα είναι 27+. Σου εξηγώ πως εγώ είμαι Οκτωβριο του 94, ειμαι μόνο 26 αλλά θεωρούμαι συνομιληκος με αυτόν που γεννήθηκε Ιανουάριο του 94, αρα τελευταία μου προσπάθεια
Ακριβώς ναι.
Για να δούμε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Ναι αλλά ποιο έχει πιο πολύ σημασία απολυτήριο Γενικού Λυκείου με 12.6 η επας με 18 ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες