Εγω σου λεω ουτε το Γεναρη θα βγει. Φλεβαρη μπορει.Mark26 έγραψε:Οπότε φίλε ηλεκτρολόγε παίζει να βγει Ιανουαριο όπως έλεγαν, αντε βαριά τον Φεβρουάριο
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Παντως ειναι κριμα για τα παιδια του 93 αν βγει το 2021. Τεραστια αδικια
-
- Συνταγματάρχης
Εννοειται της 5ης σειρας τα παλικαρια ειναι απο 40 και πανω ελεος πια 10 χρονια περιμενουμε ρε παιδια ενα νεοNavy έγραψε:Έτσι ακριβώς το ερμηνευω κι εγώ. Ανανέωση των Όπλων, Σωμάτων.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλικιακη ανανεωση δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα ανεβασει το οριο.
Ηλικιακη ανανεωση ΜΑΛΛΟΝ εννοει οτι θα μπει νεο αιμα στις Ενοπλες Δυναμεις ωστε να ανανεωθουν.
Ιδωμεν τωρα, τουλαχιστον ακομη ενα μηνα αναμονη !
-
- Συνταγματάρχης
δε ξερουμε το οριο ακομαXristosMP έγραψε:Παντως ειναι κριμα για τα παιδια του 93 αν βγει το 2021. Τεραστια αδικια
Navy έγραψε:Έτσι ακριβώς το ερμηνευω κι εγώ. Ανανέωση των Όπλων, Σωμάτων.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλικιακη ανανεωση δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα ανεβασει το οριο.
Ηλικιακη ανανεωση ΜΑΛΛΟΝ εννοει οτι θα μπει νεο αιμα στις Ενοπλες Δυναμεις ωστε να ανανεωθουν.
Αυτό ακριβώς εννοεί!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Εμείς του 93 δυστυχως μείναμε απ' έξω!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Καλησπέρα στην ομάδα θέλω να ρωτήσω και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Εγώ έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου και έχω και από επας ΟΑΕΔ μάγειρας με πιστοποίηση ... Θα μπορούσα στην επιλογή μορίων να λάβω υπόψη μόνο του επας επειδή ειν αι μεγαλύτερο και να πολλαπλασιάσω Τον βαθμό αυτό αντί του γενικού;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Εγω το ειπα σκεπτόμενος οτι δεν θα ανεβασει το οριο, οχι να το ανεβασει. Βέβαια, έχει λογικη και αυτό που λεςLefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλικιακη ανανεωση δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα ανεβασει το οριο.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Μην απογοητευεται κανεις ακομα για την ηλικια.
Αυτη τη βδομαδα παει για ψηφισμα στη Βουλη το συγκεκριμενο θεμα, οποτε μεχρι να βγει η προκηρυξη δεν υπαρχει κατι ΣΙΓΟΥΡΟ.
Αυτη τη βδομαδα παει για ψηφισμα στη Βουλη το συγκεκριμενο θεμα, οποτε μεχρι να βγει η προκηρυξη δεν υπαρχει κατι ΣΙΓΟΥΡΟ.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
George_Trls έγραψε:Εγω το ειπα σκεπτόμενος οτι δεν θα ανεβασει το οριο, οχι να το ανεβασει. Βέβαια, έχει λογικη και αυτό που λεςLefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλικιακη ανανεωση δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα ανεβασει το οριο.
Καταλαβα πως το εννοεις Γιωργαρα.

Όταν λέμε ηλικιακή ανανέωση εννοούμε πιο νέους. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Άλλο νέο αίμα όπως λετε στις ενοπλες δυναμεις δηλαδή νέο προσωπικο, αλλο ηλικιακή ανανέωση.
Πιστευω οτι θα παει το οριο 31+ απο αυτα που βλεπω σε διαφορες δηλωσεις απο ολα τα κομματα. Ειδωμεν.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Παίδες μήπως γνωρίζει κανείς το πιο σημαντικό! θα βγει εποπ οκ με αυτό, θα βγει ομως και οβα ταυτόχρονα διότι είναι πιο εύκολο να μπεις οβα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Είναι παράλογο να λέει ηλικιακή ανανέωση ! Και ταυτόχρονα να ανεβάζει το όριο ηλικίας! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι πιστεύουν ότι από 28 θα το πάνε 32 ! Αν δεν εννοούσε αυτό θα έλεγε σκέτο " ανανέωση ενόπλων δυνάμεων ", τέλος πάντων ο καθένας έχει τις απόψεις του, ελπίζω να είναι δέκτες από όλους! Περιμένουμε να βγεί, τότε θα πέσουν πολλές μάσκες
Εγώ πάλι Χρησταρα δεν βλέπω να ανεβαίνει βάση όσων λέει ο Παναγιωτοπουλος. Τώρα θα δείξει υπομονή
Πανό και εγώ αυτό πιστεύω. Όταν λέμε ηλικιακή ανανέωση εννοούμε πιο νέους. Γ αυτό και η λέξη ανανέωση. Μακάρι να βγω λαθος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες